Infectie urinara
Buna
De aproximativ o saptamana am o stare permanenta de discomfort, greturi(tot timpul), dureri de cap(nu tot timpul), febra la inceput cu frisoane, mi-au aparut niste bubite rosii in diferite parti ale corpului si am diaree
Am fost la spitalul de boli infectioase din timisoara unde dupa analizele de sange si urina mi-a iesit ca am o infectie urinara
intrebarea mea este, pot aceste simptome sa fie legate de infectia urinara? Imi fac griji sa nu fie altceva pe langa infectia urinara, deoarece nu merg deloc des la baie si nu ma ustura deloc atunci cand fac
De aproximativ o saptamana am o stare permanenta de discomfort, greturi(tot timpul), dureri de cap(nu tot timpul), febra la inceput cu frisoane, mi-au aparut niste bubite rosii in diferite parti ale corpului si am diaree
Am fost la spitalul de boli infectioase din timisoara unde dupa analizele de sange si urina mi-a iesit ca am o infectie urinara
intrebarea mea este, pot aceste simptome sa fie legate de infectia urinara? Imi fac griji sa nu fie altceva pe langa infectia urinara, deoarece nu merg deloc des la baie si nu ma ustura deloc atunci cand fac
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3infectii urinare?
- 5copil patru ani, infectii urinare
- 0arsuri usoare la urinare?
- 0infectie urinara
- 4infectie urinara cu E-coli la copii
- 4Infectie urinara!
- 0Diaree si infectie urinara
- 3Vizita urgenta la doctor sau nu?!
- 11E coli in tractul urinar.
- 0Infectie urinara sau Candida?
- 1Infectie urinara ?
- 0gentamicina la nou nascuti
- 0nu pot scapa de proteus mirabilis
- 2Ovule
- 0Cui sa ma mai adresez? urinez des si putin
- 0Disconfort dupa sex - infectie urinara
- 0Infectiile urinare
- 3Ce ii cauzeaza partenerei infectii urinare si nevoie deasa de urinare dupa sex?
Mai multe informații despre: Infectiile urinare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: