Infectie urinara

Buna
De aproximativ o saptamana am o stare permanenta de discomfort, greturi(tot timpul), dureri de cap(nu tot timpul), febra la inceput cu frisoane, mi-au aparut niste bubite rosii in diferite parti ale corpului si am diaree
Am fost la spitalul de boli infectioase din timisoara unde dupa analizele de sange si urina mi-a iesit ca am o infectie urinara
intrebarea mea este, pot aceste simptome sa fie legate de infectia urinara? Imi fac griji sa nu fie altceva pe langa infectia urinara, deoarece nu merg deloc des la baie si nu ma ustura deloc atunci cand fac
De aproximativ o saptamana am o stare permanenta de discomfort, greturi(tot timpul), dureri de cap(nu tot timpul), febra la inceput cu frisoane, mi-au aparut niste bubite rosii in diferite parti ale corpului si am diaree
Am fost la spitalul de boli infectioase din timisoara unde dupa analizele de sange si urina mi-a iesit ca am o infectie urinara
intrebarea mea este, pot aceste simptome sa fie legate de infectia urinara? Imi fac griji sa nu fie altceva pe langa infectia urinara, deoarece nu merg deloc des la baie si nu ma ustura deloc atunci cand fac
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Infectie urinara transmitere sexuala...
- 3infectii urinare?
- 3Infectie urinara cu E-COLI dupa nastere
- 3mancarimi in zona genitala = infectie?
- 4E-coli pozitiv la urocultura
- 0arsuri usoare la urinare?
- 11anemie si infectie urinara
- 0infectie urinara cu stafilococ auriu
- 0Diaree si infectie urinara
- 0Senzatie continua de urinare de mai bine de o luna fara rezultat!
- 1infectie urinara dupa sex
- 6Sperma de culoare rosiatica!
- 1Infectie urinara..
- 0nu pot scapa de proteus mirabilis
- 1Răspundeți - infecții urinare
- 103Infectie urinara cu enterococcus faecalis
- 0Cui sa ma mai adresez? urinez des si putin
- 0Infectie urinara cu Klebsiella pneumoniae
- 0Infectiile urinare
- 0Disconfort, arsură vezica și uretra
Mai multe informații despre: Infectiile urinare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: