Întârzierea menstruației

Buna seara. Acum o luna am făcut sex protejat cu iubitul meu și acum o săptămâna. El spune ca a verificat mereu prezervativele după și ca nu erau sparte. A spus ca nu a ejaculat in timpul actului sexual. Pe 1 trebuia sa îmi vina menstruația dar nu a venit. Simt o durere in zona ovarelor și se duce pe picior in jos. Și ma simt balonata. Sunt șanse sa fiu însărcinată? Urgent! Mulțumesc
Am făcut doua teste de sarcina. Unul a ieșit cu doua liniuțe dar a una era foarte transparentă iar celălalt negativ
Am făcut doua teste de sarcina. Unul a ieșit cu doua liniuțe dar a una era foarte transparentă iar celălalt negativ
6 comentarii

Nu. Nu sunteti insarcinata. Asteptati linistita sa va vina menstruatia.

Deci e normal sa ma simt balonata? Și sa ma înțepe burta pe jos? Excludem riscul unei sarcini?

Excludeti riscul unei sarcini pentru ca ati folosit corect prezervativul.

Te simti balonata din cauza alimentatiei necorespunzatoare, nu mai minca fructe dupa masa ci la 2-3 ore, nu mai minca dulciuri si fainoase, sint o gramada de alimente care baloneaza evita-le, citeste depre alimente care baloneaza si modul de alimentatie corect.

Sa fie și de la piper? Mănânc foarte piperat aproape orice tip de mâncare

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6tot timpul am avut ciclul f scurt 3-4 zile si f. neregulat
- 3buna ziua
- 11Nu mi-a venit ciclul!
- 6Am menstruatia foarte regulata, acum mi-a intarziat
- 4Intarziere ciclu menstrual raceala
- 13cat poate intarzia menstruatia?
- 7exista vreun risc?
- 1Intarziere ciclu menstrual
- 10oare sunt gravida
- 0Nu știu ce se întâmpla
- 3Insarcinata sau nu ?
- 0Ce poate fi?
- 0Mi-a intarziat menstruatia 3 zile. Pot fii gravida?
- 5Poate fi vorba de o sarcină?
- 1Întârziere ciclu!!!
- 0Ajutați-mă, ne dorim foarte mult un copil
- 3Sex protejat sanse la o probabila sarcina?
- 0Lipsa menstruatie
- 1Întârziere menstruație
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: