Intarzierea menstruatiei 10 zile

Buna ziua.as vrea sa spun in primul rand ca am uterul infantil...am avut intarzieri ale menstruatiei dar nu 10 zile...am avut contact sexual neprotejat...e pentru prima oara cand fac asta.as vrea sa stiu care sunt sansele ca eu sa fiu gravida.nu vreau asta am doar 19 ani.astept un raspuns
1 comentarii

Buna ziua,
fara un test de sarcina sau ecografie este dificil de spus daca sunteti sau nu insarcinata. Daca intarzie menstruatia cateva zile incercati sa faceti un test de sarcina din farmacie, pentru viitor va recomandam sa consultati un medic specializat in contraceptie care sa va recomanda cea mai potrivita metoda de a va proteja
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International Romania
fara un test de sarcina sau ecografie este dificil de spus daca sunteti sau nu insarcinata. Daca intarzie menstruatia cateva zile incercati sa faceti un test de sarcina din farmacie, pentru viitor va recomandam sa consultati un medic specializat in contraceptie care sa va recomanda cea mai potrivita metoda de a va proteja
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International Romania

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ce se intampla.. menstruatie ce intarzie 3 saptamani
- 2oare ar fi bine sa faca un nou test de sarcina... ceva mai performant?
- 5Intarziere menstruatie.va rog sa imi raspundeti
- 7prea mult stres ajutor
- 3Intrebare
- 3buna ziua
- 4menstruatia intarzie de 13 zile...pot fi gravida?
- 4Probleme in menstruatie... intarzie din cauza stresului?
- 02 ore pana la blister nou, menstruatie lipsa!
- 4Posibila sarcina va rog raspundeti
- 1De ce nu mi-a venit menstruatia?
- 10oare sunt gravida
- 12De ce nu imi vine menstruatia?
- 1Intarziere ciclu
- 8Posibila sarcina daca testul e negativ si contactul nu a avut loc in perioada fertila?
- 0Nu știu ce se întâmpla
- 4oare sunt insarcinata?
- 0De ce nu imi vine menstruatia?
- 1Secretie alba si intarzierea ciclului
- 1Insarcinata?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: