intarziere ciclu, sfatul unui medic va rog!

124 comentarii 1 2 345 Înainte ›
0
25-08-2015, ora 21:57
Irina.ana
Nu este medic/terapeut
Irina.ana
Buna seara am o urgentă. Am avut contact sexual in timpul menstruaţiei luna trecută in iule dar am luat pastila de a doua zi! Luna aceasta trebuia sa îmi vina pe 21 deja mi-a întârziat câteva zile! Oare sunt însărcinată sau e de la pastila. Am mai avut contact sexual de atunci dar nu a ejaculat in mine niciodată si a fost de scurta durata..
0
20-10-2015, ora 21:44
23456
Nu este medic/terapeut
23456
Buna seara !! Pana acum am avut o menstruatie regulata iar azi era ziua in care trebuia sa apara mentruatia si nu s-a intamplat asta... Primul act sexual pe care l-am avut a fost acum 2 luni si nu mi-a curs sange la penetrare... Luna trecuta menstruatia a aparut exact la 28 de zile, cand trebuia, acum nu s-a mai intamplat la fel... ultimul act sexual l-am avut acum o saptamana si daca am observat ca nu a aparaut mentruatia acum mi-am cumparat un test de sarcina si a iesit negativ si sunt foarte speriata pentru ca nu stiu daca pot fii insarcinata sau pot avea de acum o mentruatie neregulata. Mentionez ca acum 2 sapatamni am avut o infectie urinala care s-a manifestat cu dureri puternice de spate, febra si frisoane... ma puteti avuta, va rog ! multumesc frumos !!
0
15-11-2015, ora 17:07
ana 0211
Nu este medic/terapeut
ana 0211
Am si eu o problema nu mi a venit menstruatia inca trebuia sa vina in data de 3 si inca nu a venit.la inceputu luni am avut dureri sub burta de parca trebuia sa vina si na venit. iar in 24 luna trecuta am avut un contact sexual neprotejat insa nu a apucat prietenu meu sa elimine substanta pt ca eu am incetat si i am zis sa inceteze nu a durat mai mult de 5 min si nam niki un simtom nimic
ce sa fac?
insa im fiecare luna aveam intarzieri de 1 saptamana tot timpu
0
29-12-2015, ora 09:36
AndreeaDeeea
Nu este medic/terapeut
AndreeaDeeea
Buna ziua. Am 18 ani. Ultimul ciclu mi-a venit pe 19 noiembrie
. Luna trecuta mi-a întârziat o saptamana. Luna asta, deja se fac 10 zile de intaziere. De precizat ca am avut contact sexual protejat (prezervativ)doar o singura data luna aceasta. Am ocazionale dureri de burta care seamănă cu cele menstruale. Iar prin 15-16 luna aceasta am avut o secretie maronie-rosiatica, crezând ca îmi vine ciclul mai repede, am purtat un tampon, dar a doua zi nu a mai venit nimic. Intr-adevăr am avut o perioada stresanta si acum ca îmi întârzie asa de mult sunt foarte stresata... Ce trebuie sa fac? Va rog sa mă ajutati!
0
16-02-2016, ora 20:01
madamadalina20
Nu este medic/terapeut
madamadalina20
Am si eu o problema ma puteti ajuta va rog am intretinut o relatie sexuala neprotejata dar nu a ejaculat inauntru in decembrie, in ianuarie trebuia sa imi vina menstruatia pe 9 am facut un test de sarcina a iesit negativ iar pana la urma a venit pe 14 si in februarie trebuia sa imi vina tot pe 14 dar nu mia mai venit am facut test de sarcina si a iesit negativ oare am ramas insarcinata???
0
26-02-2016, ora 12:35
aanicc
Nu este medic/terapeut
aanicc
Buna ziua. As dori sa va adresez o intrebare. Mi-a intarziat ciclul menstrual 6 zile, desi partenerul meu este sigur ca totul a fost bine. Tin sa mentionez ca sunt racita si am luat pastile pentru simptomele aferente racelii, am consumat bauturi energizante si am fost supusa constant stresului din sesiune. As dori sa imi puteti spune ce este de facut in acest caz.Cand trebuie sa imi fac tesul de sarcina ?
0
06-03-2016, ora 01:39
Gabi39
Nu este medic/terapeut
Gabi39
Buna ziua! Am o problema care ma nelinisteste de ceva timp.. Ultima menstruatie am avut-o pe data de 25 decembrie. Nu am un ciclu regulat, dar suntem deja in luna martie. Mentionez ca mi s-a mai intamplat sa mi intarzie 2-3 luni, dar totusi ma sperie.. Am facut un test si a iesit negativ. Am citit le internet ca poate fi si de la stres.. Va rog, ajuta ti ma cu un sfat :(.. O fac neprotejat de vreo 2 ani, pana acum niciodata nu mi s a intamplat sa raman, iar partenerul meu nu a ejaculat inauntru... :(
0
06-03-2016, ora 14:41
mariuss79
Nu este medic/terapeut
mariuss79
Buna.ma numesc Marius si pe data de 12 octombrie am avut ultimul contact sexual cu sotia.ea acum este cu altcineva si din sursa sigura am aflat ca este însărcinată si are 5 luni.se poate sa fiu eu tatăl copilului?ea a început relatia cu acualul la sfarsitul lunii octombrie
0
09-03-2016, ora 16:53
adriana.mirela
Nu este medic/terapeut
adriana.mirela
Buna ziua!domnule doctor vreau sa ma ajutati menstruatia trebuia sa.mi vina pe 17 februarie dar pana acum nu mi.a venit, am avut contactu sexual inainte de aceasta data dar a fost cu prezervativ si nu s.a rupt nu s.a intamplat nimic totusi nu inteleg de ce nu imi vine am facut si test de sarcina dar a iesit negativ, am avut acum cateva zile niste sangerari dar foarte reduse cantitativ care au durat 2 zile si de atunci am doar secretie abundenta, mentionez ca menstruatia nu este regulata dar niciodata nu mi.a intarziat asa de mult, sanii nu au suferit nicio modificare iar ovarele m.au durut dar acum nu ma mai dor.sunt oare insarcinata?va rog sa ma ajutati urgent!
0
14-07-2016, ora 14:36
RaisaRaisa
Nu este medic/terapeut
RaisaRaisa
Buna!Ma numesc Raisa si am 15 ani.Luna trecuta nu mi-a venit menstruatia si acum astept, dar tot intarzie.Imi puteti spune ce as putea avea?Este un motiv de ingrijorare?Menstruatia mea nu este una regulata, mi-a venit acum 1 an si jumatate.
0
28-04-2017, ora 13:31
alexandra2017
Nu este medic/terapeut
alexandra2017
Buna ziua, mi-a intarziat ciclul menstrual. Luna trecuta l-am avut de pe 10 pana pe 14, iar luna aceasta am avut ultimul contact cu partenerul pe data de 5, iar el pe 6 a plecat în străinătate. Normal trebuia sa îmi vină pe 10, dar nici pana azi nu mi-a venit, Nu am nici un simțim doar de azi dimineață mă doare burta. Nu știu ce să cred dacă sunt sau nu însărcinată iar el a zis ca nu a ejaculat în interior. Dați-mi un sfat, test de sarcina nu am făcut, îmi este frica de rezultat. Menționez că nu am menstruație regulată.
0
29-05-2017, ora 22:33
sandyba
Nu este medic/terapeut
sandyba
Buna, am si eu citeva intrebari.Sper sa nu fie banale.Am incercat sa am si eu relatii sexuale, insa nu am avut nici o scurgere de singe nimic si nici nu am avut durere mare doar un pic si partenerul a spus ca nici nu a introdus pina la urma, vreau sa stiu daca sunt virgina.Si mai am o intrebare, nu imi vine ciclul de 7 zile, insa el este convins ca nu a dat drumul in mine, din ce cauza nu mi se incepe?
1
07-12-2017, ora 14:37
EmmaEmm28
Nu este medic/terapeut
EmmaEmm28
Buna ziua va rog frumos daca ma poate ajuta cineva cu problema mea! Eu am data nastere la 3 copii dintre care ultimii 2 i am nascut prin cezariana la diferenta de 1 an intre ei, ultima cezariana am facut o cu 5 ani in urma, de atunci pana in ziua de azi am avut menstruatia regula, problema mea este ca luna trecuta am avut ultima menstruatie pe 29 si ma tinut doar 2 zile cand de obicei ma tinea 5, acum luna asta nu mi a venit si am si intarziere 7 zile, plus ca am dureri de mijloc si de spate, va rog frumos daca ma poate ajuta cineva cu un sfat! Multumesc anticipat!
0
07-12-2017, ora 16:59
Ally27
Nu este medic/terapeut
Ally27
Buna Emma, mie mi’a intarzaiat 4 zile si este regulat am facut si 2 teste de cand a intarzaiat si sunt negative, dar eu am avut procesul de implantare cred pentru ca am avut o scurgere roz timp de 3 zile si dupa greturi noaptea in special. Tu ai avut sangerari in cele 3 sarcini? Ai facut un test!? Ai putea fii deja o 1 luna !!
0
07-12-2017, ora 17:06
EmmaEmm28
Nu este medic/terapeut
EmmaEmm28
Nu inca nu am facut nici un test, si nu am avut sangerari in cele 3 sarcini..
0
07-12-2017, ora 17:14
EmmaEmm28
Nu este medic/terapeut
EmmaEmm28
Emma Claudiu este fb meu daca ma poate contacta cineva cu problema mea, va rog mult!! Multumesc si multa sanatate!!
0
14-12-2017, ora 00:08
EmmaEmm28
Nu este medic/terapeut
EmmaEmm28
Buna seara va rog frumos daca ma poate ajuta cineva cu o problema, am intarziere de menstruatie 13 zile, eu am avut mereu ciclu regulat. Am facut astazi un test si mi a iesit negativ, ce asi putea avea??? Va multumesc!
0
11-01-2018, ora 18:01
WOolf
Nu este medic/terapeut
WOolf
am avut ultimul ciclu in Decembrie de pe 3 pana pe 7-8 si acum suntem in ianoarie iar ciclul nu mi-a venit inca, si nu am avut vrun contact sexual cu absolut nimeni.
0
11-01-2018, ora 18:12
WOolf
Nu este medic/terapeut
WOolf
si tin sa spun ca la mine e cu data schimbatoare adica odata ba vine la inceputul luni, ba la safrsit ba la mijloc, vine si pleaca cand vrea el
0
15-02-2018, ora 10:01
Marysa12
Nu este medic/terapeut
Marysa12
Buna! Am avut ciclu pe data de 27 decembrie trebuia sa-mi vina pe 27 ianuarie dar nu mi-a venit, am facut test de sarcina si a iesit negativ, am facut sex neprotejat...am ciclu neregulat..mia intarziat prea mult 20 de zile..sunt insarcinata sau e alt ceva am sani grei si umflati
0
20-02-2018, ora 07:22
Mr. G
Nu este medic/terapeut
Mr. G
Buna ziua! Am o problema.. eu si iubita mea "ne-am jucat". Si mai exact, mi-am frecat penisul de vaginul ei si uneori am mai pus-o si pe marginea vaginului. (Ea este virgina). Cand m-am ridicat de pe ea, initial am fost uscat, doar ea uda, apoi am simtit si eu ca vine acea picatura. Problema e ca astazi e a 3a zi de cand ii intarzie ciclul. Mentionez ca nu il are regulat si totodata a trecut printr-o perioada de stres acum vreo 2-3 saptamani cu examenele. Poate ramane insarcinata? Va rog mult, ajutati-ma!!!
0
27-02-2018, ora 17:09
Ellaely
Nu este medic/terapeut
Ellaely
Bună ziua! Vă rog să mă ajutaţi cu o problemă. Am 18 ani, şi până acum două luni nu am avut niciun contact sexual. Menstruatia mi-a venit la sfârşitul lunii Decembrie, iar primul contact sexual a fost în ianuarie, (ţin să precizez că a fost protejat) iar acum suntem la sfârşitul lunii Februarie şi mie încă nu mi-a venit, am făcut 3 teste de sarcină şi toate au ieşit negative. Nici înainte nu aveam o menstruaţie regulată. Ce să fac? Unde să merg? Ce să iau? Vă rog să mă ajutaţi.
0
15-03-2018, ora 14:00
andreatio
Nu este medic/terapeut
andreatio
buna ziua am o nelamurire cu privire la intarzierea menstruatiei! am ciclu regulat de 26 de zile faza luteala 12 ! ultimul ciclu lam avut pe 14 februarie iar acum trebuia sa imi vina in 12 martie! am avut vontact sexual neprotejat in 20, 22, 23 februarie, in 6, 7, 8 martie am avut intepaturi in partea stanga dar veneau apoi treceau, mucus cervical aveam cand apos cand cremos sanii nu ma prea dor. am avut si dureri de cap, senzatii de greata, urinari dese cam din 11 martie merg si de 4 ori pe noapte., am fost si racita dar nu am luat nici 1 medicament, am facut 1 test azi 15 martie dar nu cred ca era pozitiv am deja 4 copii dar la fiecare cand am facut test de sarcina chear inainte de mentruatie era pozitiv.peste 2 saptamani am control la ginecolog.
0
02-04-2018, ora 14:15
ramona321
Nu este medic/terapeut
ramona321
Bună ziua! Am 13 ani iar ultima data menstruatia mi-a venit pe data de 28 martie, iar astazi suntem deja in 2 aprilie, iar menstruatia nu mi-a venit. Nu am avut contacte sexuale niciodata. Oare să fi răcit la burtă? Vă rog să-mi dați un sfat. Am vorbit si cu mama.
1
05-05-2018, ora 02:42
Yakim
Nu este medic/terapeut
Yakim
Buna. Nu mi.a venit menstruatia de 31 de zile si nu sunt insarcinata am facut 2 teste de sarcina si amandoua au iesit negativ... Ce.ar putea sa fie sunt foarte speriata... Sau s.ar putea sa fiu insarcinata si sa nu imi apara la testele de sarcina ? Astept un raspuns urgent va rog din suflet.
0
08-05-2018, ora 18:23
Lili17
Nu este medic/terapeut
Lili17
Buna ziua, am avut un contact sexual pe 18.03.18 si nu a ejacuat in mine.Dupa 10 zile mea venit mestruatia.
In luna aprilie 04 nu mea venit mestruatia si acum suntem pe 08.05.18 presupun ca am 8 zile de intirziere desi NAM un ciclu regular.Posibil cumva sa fiu insarcinata?Si oare din ce cauza intirzie mestruatia?Raspundeti va rog mult.:(
0
26-10-2018, ora 14:58
Alexia1
Nu este medic/terapeut
Alexia1
Buna ziua, am o problema, urgență. Am semne ale mesntruatiei dar menstruație mine defapt, și inteize deja de 2 zile.am un ciclu regulat.Ce ar putea fi ?
0
17-11-2018, ora 13:55
M Luiza
Nu este medic/terapeut
M Luiza
Buna ziua ! Am și eu o întrebare... In luna August trebuia sa mi vina ciclul pe 19 și mi a întârziat 3 săptămâni mi a venit abia pe 10 Septembrie. In luna Octombrie mi a venit bine tot pe 10, iar Acum in Noiembrie iarăși imi întârzie de vreo 6 zile. De ce se întâmpla așa ? M am protejat de fiecare data. Nu am un ciclu regulat.
0
15-01-2019, ora 20:40
FSN
Nu este medic/terapeut
FSN
Buna ziua, mi.e mi.au venit problemele pe 12 Decembrie menținez ca am avut contact sexual pe 31 decembrie de obicei problemele mă tin 5, 6 zile lună aceeasta nu mi.au venit trebuie să îmi vina până acum dar chestia e ca eu am aceleași simptome ca si pana acum cu câteva zile să îmi vina, mă doare burta, sâni mă dor ma doare spatele contactul sexual l.am făcut și protejat si neprotejat dar nu a ejaculat in mine să îmi fac probleme ?Si încă ceva a trecut 35de zile de la ultimul ciclu venit oare sa fac un test ? Va rog să mă ajutați !
0
15-02-2019, ora 14:09
Geanin@25
Nu este medic/terapeut
Geanin@25
Buna ziua! Am avut ciclul menstrual regulat până în luna octombrie. În fiecare lună inclusiv octombrie își făcea prezenta in data de 29 a lunii. În luna noiembrie ma asteptam sa.si faca apariția ca de obicei dar am avut o întârziere nu prea mare dar totusi cu semne de întrebare, ciclul si.a facut aparitia pe 4 Decembrie. O dată vazut m.am mai linistit. În luna ianuarie si.a facut aparitia fără nici o problemă în data de 5, iar acum în luna februarie sunt in asteptare de 9 zile si inca nu a aparut. Intrebarea mea este : ar fi posibil sa fiu insarcinata ? Mentionez ca am dureri in zona vaginala spre exterior dupa momentul urinarii, sanii sunt tari si sensibili la atingere, fără greturi dar somnolență accentuată, urinare mult mai des ca de obicei ( mentionez ca pe zi aveam undeva la 4 -5 urinari pe zi in functie de cate lichide consumam, luna aceasta am 10-12 urinari pe zi, unele normale, altele foarte putin doar cu senzatia de a face cat mai repede ) mameloanele sunt putin umflate fata de obicei. Va rog sa.mi răspundeți, un sfat, va rog frumos !
Adaugă un comentariu / răspuns
124 comentarii 1 2 345 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Dismenoreea - durerea în timpul scurgerilor menstruale
  • Întârzierea ciclului menstrual
  • Ce este ciclul menstrual normal?
  • Fiziologia aparatului genital feminin - ciclul reproductiv
  • Calmează durerile menstruale acasă
  • Menstruația peste sarcină
  • Manifestările comportamentale „dictate” de ciclul menstrual
  • De ce întârzie menstruația?
  • Câte zile poate să întârzie ciclul (fără a fi o problemă)
  •