Intarziere menstruatie
Buna ziua, am o problema, am o intarziere de menstruatie de 7 zile, dar mentionez ca acum 3 saptamani am fost operata de pelviperitonita si apenticita catarala de contact iar medicul mi-a zis ca aveam ovarul drept, trompa dreapta si o bucata din uter suprainfectate, am facut tratament 10 zile cu ciprinol si metronidazol, iar la consultul ginecologic mi-a zis ca totul e ok doar ca am endometrul putin stratificat. Poate fi oare cauza intarzierii aceasta? Va rog sa imi raspundeti. MULTUMESC ANTICIPAT.
4 comentarii
AM uitat sa spun ca mia zis ca am multe chisturi pe ovare, si ovarul drept mai mic cu vreo 2 cm decat cel stang
Buna. Am si eu o problema. Luna trecuta mi-a venit menstruatia pe data de 22.02.2010.In data de 07.03 am fost racita si am luat antibiotice. La o sapatamana ( 15.03.2010 ) am fost la doctorul meu ginecolog si am facut instilatie - nu puteam sa raman insarcinata.Menstruatia trebuia sa imi vina pe data de 20-22.03 si nici acuma nu mi-a venit. Am facut 1 test si a iesit negativ.Noi ne dorim foarte mult un copil.
Buna, am si eu o problema.De obicei imi vine menstra la 27 sau 30 de zile, insa acum trebuia sa-mi vina p 23 martie(27 zile) sau macar p 26 martie(30zile).Ultima menstra a fost pe 24 februarie.
Relatii sexuale neprotejate (ejaculare externa) am avut dupa 19 ianuarie cand dupa metoda calendarului trecuse de perioada fertila.Acum nu stiu ce sa fac, inca nu mi-a venit.
Sa fie oare datorita unei singure pastile(anticonceptionale) pe care am luat-o in prima saptamana a lunii martie, nestiind ca trebuia sa o iau in prima zi de menstra????
Relatii sexuale neprotejate (ejaculare externa) am avut dupa 19 ianuarie cand dupa metoda calendarului trecuse de perioada fertila.Acum nu stiu ce sa fac, inca nu mi-a venit.
Sa fie oare datorita unei singure pastile(anticonceptionale) pe care am luat-o in prima saptamana a lunii martie, nestiind ca trebuia sa o iau in prima zi de menstra????
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4menstruatie intarziata
- 3ce se intampla?
- 6Cauza intarzierii menstruatiei
- 2De ce nu imi vine menstruatia?
- 6Menstruatie neregulata (32-35 zile).. unerori foarte intarziata (8 zile)
- 4menstruatie intarziata
- 0Menstruatia intarziata si cerazette
- 1menstruatie maronie
- 0Intarziere menstruatie.Ajutor!
- 0Menstruatie întârziată!
- 0sunt insarcinata???
- 3Intarzierea ciclului, aparitia grijilor..
- 0Sarcina?
- 0Sex la 3 zile dupa terminarea menstruației
- 1Ciclul menstrual întîrzie să apară de 2 săptămîni azi împlinite
- 3Intatziere menstruatie.ajutor !
- 3Menstruatie intarziata cu 7 zile -teste negative
- 2Posibila sarcina?
- 0Sunt gravida?
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: