Ciclu regulat dar nu raman însărcinată

15-03-2018
P.dimi
Nu este medic/terapeut
P.dimi
De mai bine de 1 an incerc sa raman însărcinată fara nici un rezultat. Specific ca dintodeauna am avut un ciclu regulat la 29, 30 de zile iar în ultimile 3 luni dupa un tratament cu dostinex pt reglarea prolactinei acesta este la 28 de zile si cu toate acestea nu reușesc să rămân însărcinată. Pur si simplu nu stiu ce sa mai fac. As avea nevoie de ceva sfaturi si sugestii. Am 32 de ani si nu am rămas niciodată însărcinată. Ce sa mai fac?
4 comentarii
0
19-05-2018, ora 23:29
emma90
Nu este medic/terapeut
emma90
Buna.ia acid folic.una pe zi.te ajuta pt a ramane gravida
0
21-05-2018, ora 09:44
caramik
Nu este medic/terapeut
caramik
Acidul folic nu te ajută să rămâi însărcinată. Doar previne unele malformații la făt.
0
21-05-2018, ora 12:24
P.dimi
Nu este medic/terapeut
P.dimi
Astăzi am facut un hsg. Rezultatul e unul bun trompe permeabile așadar nimic anatomic nu mă împiedică să rămân însărcinată. De luna viitoare fac monitorizării sa vedem daca este si ovulatie. Doamne ajuta sa nu mai fie nevoie. Am speranțe mari dupa acest hsg
0
21-05-2018, ora 14:32
emma90
Nu este medic/terapeut
emma90
Acidul folic ajuta si sa ramai insarcinata.3luni inainte de sarcina si dupa in timpul sarcinii ajuta sa nu fie cu malformatii.
Cititi pe net sa intrebati ginecologii k ajuta sa ramai insarcinata acidul folic
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Clasificare: lista completa de cauze de infertilitate feminina
  • Cauze hormonale de infertilitate la femei
  • Cauze pelviene ale infertilitatii la femei
  • Cauze cervicale ale infertilitatii la femei
  • Cauze ovariene de infertilitate
  • Cauze uterine de infertilitate: endometrioza si fibromul
  • Semne de infertilitate la femei - indicatori de infertilitate feminina
  • Etape de testare fertilitate la femei - ghid prima examinare de infertilitate
  • Histerosalpingografia vs. histerosonografia
  •