Ciclu regulat dar nu raman însărcinată
De mai bine de 1 an incerc sa raman însărcinată fara nici un rezultat. Specific ca dintodeauna am avut un ciclu regulat la 29, 30 de zile iar în ultimile 3 luni dupa un tratament cu dostinex pt reglarea prolactinei acesta este la 28 de zile si cu toate acestea nu reușesc să rămân însărcinată. Pur si simplu nu stiu ce sa mai fac. As avea nevoie de ceva sfaturi si sugestii. Am 32 de ani si nu am rămas niciodată însărcinată. Ce sa mai fac?
4 comentarii
Buna.ia acid folic.una pe zi.te ajuta pt a ramane gravida
Acidul folic nu te ajută să rămâi însărcinată. Doar previne unele malformații la făt.
Astăzi am facut un hsg. Rezultatul e unul bun trompe permeabile așadar nimic anatomic nu mă împiedică să rămân însărcinată. De luna viitoare fac monitorizării sa vedem daca este si ovulatie. Doamne ajuta sa nu mai fie nevoie. Am speranțe mari dupa acest hsg
Acidul folic ajuta si sa ramai insarcinata.3luni inainte de sarcina si dupa in timpul sarcinii ajuta sa nu fie cu malformatii.
Cititi pe net sa intrebati ginecologii k ajuta sa ramai insarcinata acidul folic
Cititi pe net sa intrebati ginecologii k ajuta sa ramai insarcinata acidul folic
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11nu raman insarcinata
- 1analize pentru infertilitate
- 3inseminare artificiala in Romania... unde?
- 4cat sa mai astept un bebe?
- 9Infertilitate???
- 6nu raman insarcinata, incerc de u1 an si 2 luni
- 5steriliate? infectie genitala?
- 1Infertilitate
- 3Infertilitatea - o problema mondiala
- 1Intrebare legata de infertilitate
- 1Ma lupt cu infertilitatea de 1 an
- 3Hsg ! Raspunde-ti va rog !!! sarcina dupa histerosalpingografie
- 0Infertilitate? incerc de 3 ani sa raman insarcinata
- 0Dureri la cateva zile dupa histerosalpingografie
Mai multe informații despre: Infertilitatea la femei indicatorii de infertilitate feminina cauzele ovariene de infertilitate cauzele pelviene ale infertilitatii la femei cauzele hormonale de infertilitate feminina histerosalpingografia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: