Insarcinata in saptamana a sasea si mi s-a recomandat Utrogestan...
sunt insarcinata in 6 saptamani si ceva. pt ca aveam niste scurgeri maronii deschis, putine, doctorul mi-a recomandat utrogestan. Ce implicatii au aceste sangerari asupra fatului. Exista riscuri?
5 comentarii
Buna ral vil, stai linistita nu esti singura insarcinata in acest caz iar daca ai grije de tine si asculti sfatul medicului tau o sa vezi ca la urmatorul control o sa fie bine si eu sunt in 6 saptamani insarcinata defapt fara cateva zile, eu am o secretie care nu arata prea bine asta insemnand infectie acelasi medicament urmez si eu sa curete infectia banuesc ca si tu ai un fel de infectie dar in general Utrogestan am auzit ca e ptr infectii sa curete inauntru, multa sanatate si sa aud de bine
ral vil
buna, vreau sa stii ca am luat si eu utrogestan care este un medicament de intretinere si mi-a folosit intr-adevar...am avut aceleasi probleme ca si tine, la mine chiar au fost pierderi de sange dar cu acest medicament mi-am revenit si multumesc lui D-zeu sunt insarcinata aproape in 6 luni..( acele pierderi au fost cam pe la 3 luni de sarcina ) Multa sanatate si sa faci un bebe mare si sanatos
buna, vreau sa stii ca am luat si eu utrogestan care este un medicament de intretinere si mi-a folosit intr-adevar...am avut aceleasi probleme ca si tine, la mine chiar au fost pierderi de sange dar cu acest medicament mi-am revenit si multumesc lui D-zeu sunt insarcinata aproape in 6 luni..( acele pierderi au fost cam pe la 3 luni de sarcina ) Multa sanatate si sa faci un bebe mare si sanatos
Buna ziua,
Acum ceva timp, am fost la doctor deoarece imi doresc foarte mult un copil.Problema este ca aveam o munstruatie neregulata si mi-a dat un tratament de trei luni cu Utrogestan pt reglarea menstruatiei.
in prima luna, mi-a venit la 26 zile, a doua la 30, iar acum, sunt in ziua 39 si inca nu mi-a venit.
Problema este ca mi-am facut un test de sarcina in ziua 33 si nimic.
acum am doar o scurgere maronie de vreo 3 zile.initial am crezut ca este inceputul si pt asta este asa putin, dar deja dureaza de trei zile?
ce ma sfatuiti sa fac?oare aceasta scurgere maronie tine loc de menstruatie?sau poate sunt insarcinata?si daca as fi insarcinata de ce am aceasta scurgere?
iar in cazul in care nu sunt insarcinata, este vreo problema daca tin acest tratament in continuare si nu doar trei luni?
va multumesc si astept raspuns.
Acum ceva timp, am fost la doctor deoarece imi doresc foarte mult un copil.Problema este ca aveam o munstruatie neregulata si mi-a dat un tratament de trei luni cu Utrogestan pt reglarea menstruatiei.
in prima luna, mi-a venit la 26 zile, a doua la 30, iar acum, sunt in ziua 39 si inca nu mi-a venit.
Problema este ca mi-am facut un test de sarcina in ziua 33 si nimic.
acum am doar o scurgere maronie de vreo 3 zile.initial am crezut ca este inceputul si pt asta este asa putin, dar deja dureaza de trei zile?
ce ma sfatuiti sa fac?oare aceasta scurgere maronie tine loc de menstruatie?sau poate sunt insarcinata?si daca as fi insarcinata de ce am aceasta scurgere?
iar in cazul in care nu sunt insarcinata, este vreo problema daca tin acest tratament in continuare si nu doar trei luni?
va multumesc si astept raspuns.
Ar trebui sa faci un test de sarcina. Am luat si eu utrogestan pana in luna a 4-a de sarcina. Contine progesteron care ajuta sa ramai insarcinata si sa mentii sarcina.
Neatza tuturor! am si eu o mica problema : am luat utrogestan timp de apoape 1 saptamana si la 3 zile dupa inceperea tratamentului am avut niste pete maronii care au trecut in cateva ore...si nu am mai reaparut de atunci, nu ma doare nimic doar cateva crampite:) nu foarte dureroase. Sanii ma dor de nu pot sta pe burta, dar parca nu mai sunt umflati asa rau:)... Nu am fost inca la eco, dar dupa calculul meu am 6 saptamani si 2 zile. Dr. mi-a zis sa vin pe 11 feb pt a putea vedea ceva. Mi-e teama ca s-a intamplat ceva, iar eu continuu tratamentul cu cate 4 utrogest /zi, oare fac rau? e periculos ? astept parerile voastre
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2alergiile si sarcina
- 3operatie in timpul sarcinii
- 3tratament in sarcina pt bts
- 4arefam in sarcina
- 6Vopseaua de par si sarcina.
- 9sarcina oprita din evolutie
- 12greata, sani mariti, scurgeri roz sarcina?
- 4Sarcina normala sau extrauterina? Va rog, ajutati-ma!
- 3insarcinata in saptamana 38 si scurgere lichid (parca as fi facut pipi in pantaloni)
- 7cateva intrebari... despre sarcina
- 6intrerupere de sarcina
- 1scurgeri de culoare bej-rozalii in sarcina
- 1Scurgere de sange la 6 saptamani de sarcina?
- 5scurgere verzuie in timpul sarcinii, de o luna..
- 0dureri in sarcina
- 2Am avut gripa iar sarcina este in 6 saptamani in evolutie. Ce sa fac?
- 0Sapatamana 6 sarcina
- 0AJUTOR!! Secretiile vaginale din ultimul trimestru
Mai multe informații despre: Sarcina saptamana 6 scurgerile vaginale in sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: