inima are o bataie in plus

Buna ziua,
Ma numesc Teodora si am 50 ani. Va rog sa-mi spuneti daca se poate, motivul ptr care inima are o bataie in plus. Bate normal si la un moment dat are o bataie in plus. Nu stiu sa va descriu exact dar eu am zis ca este ca un motor care da un rateu. Am fost la medic, am facut un EKG mi s-a spus ca traseul inimi nu are nici o modificare. Nu stiu ce sa cred. Acum iau aspacardin si calciu. Cu doi ani in urna am fost la urgenta la spitalul judetean si au spus ca lipsa de potasiu da aceste batai in plus, si tot atunci mi s-a spus de extrasistole atriale. Am apelat la dv ptr ca medicul de familie a avut un accident si eu am din nou probleme. Va rog daca puteti sa-mi dati un sfat.Va multumesc.
Teodora.
Ma numesc Teodora si am 50 ani. Va rog sa-mi spuneti daca se poate, motivul ptr care inima are o bataie in plus. Bate normal si la un moment dat are o bataie in plus. Nu stiu sa va descriu exact dar eu am zis ca este ca un motor care da un rateu. Am fost la medic, am facut un EKG mi s-a spus ca traseul inimi nu are nici o modificare. Nu stiu ce sa cred. Acum iau aspacardin si calciu. Cu doi ani in urna am fost la urgenta la spitalul judetean si au spus ca lipsa de potasiu da aceste batai in plus, si tot atunci mi s-a spus de extrasistole atriale. Am apelat la dv ptr ca medicul de familie a avut un accident si eu am din nou probleme. Va rog daca puteti sa-mi dati un sfat.Va multumesc.
Teodora.
4 comentarii

Teodora, am si eu aceasi problema...de 2 luni de zile si chiar nustiu ce sa mai fac. :| am si eu aceste "batai neregulate" in fiecare zi... aprox cate 10 asta cand nu am emotii si nu st nervoasa...dar cand sunt am vro 20 p zi...chiar nustiu ce sa mai fac nici eu...

pt teo si pt xena
Eu va recomand sa efectuati un holter EKG.Aceste extrasistole / batai in plus sunt normale pana la 200-300/zi (daca nu au un aspect sugestiv de o boala electrica a inimii).Daca doriti mai multe detalii referitor puteti accesa acest link http://www.medicina-interventionala.ro/cardiologie-interventionala/simptomatologie.html
Eu va recomand sa efectuati un holter EKG.Aceste extrasistole / batai in plus sunt normale pana la 200-300/zi (daca nu au un aspect sugestiv de o boala electrica a inimii).Daca doriti mai multe detalii referitor puteti accesa acest link http://www.medicina-interventionala.ro/cardiologie-interventionala/simptomatologie.html

nu sunt extrasistole.st din acelea lipsa! batai lipsa :(

Buna Xena, poti sa-mi lasi si mie un id de messnger, vreau sa te intreb mai multe lucruri referitor la lipsa batailor inimii, am si eu acelasi lucru, cam de 16 ani...atacuri de panica..multumesc mult.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Salut am o problema..
- 4batai neregulate ale inimii in timpul somnului
- 9Fobia de a controla pulsul si activitatea inimii
- 25Psihocardiologie - Sindromul Inimii zdrobite
- 23dureri de inima si senzatie de nod in gat
- 4aslo marit ma nelinisteste
- 6acum vreo luna printr-o raceala destul de urata in urma careia mi-a ramas o inflamatie in gat
- 4la ecograf nu a putut sa ii vada inimioara
- 4am probleme cu inima
- 4Fibrilatii aritmii
- 3brusc simt o apasare pe inima
- 2Palpitatii, mana amortita, intepaturi inima
- 12inima bate puternic
- 4Mi s-a inclestat gura, simteam limba umflata in gura, inima imi batea mai repede
- 0Inima imi da furnicaturi
- 3Tremura inima si ma inteapa foarte slab
- 4dureri la inima
- 1Dureri in zona inimii
- 2inima schioapa
- 0Minima ventriculomegalie
Mai multe informații despre: Inima accelerarea batailor inimii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Angina pectorala stabila
- Insuficiența cardiacă
- Tahicardia
- Insuficienta tricuspidiana
- Insuficienta pulmonara (a valvelor pulmonare)
- Prolapsul valvei mitrale
- Boala cardiaca reumatismala
- Durerea precordiala
- Palpitatii
- Cardiopatia ischemică
- Factori de risc în bolile cardiovasculare
- Transplantul cardiac
- Sfaturi pentru sănătatea inimii
- Inima (cordul)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: