inima are o bataie in plus
Buna ziua,
Ma numesc Teodora si am 50 ani. Va rog sa-mi spuneti daca se poate, motivul ptr care inima are o bataie in plus. Bate normal si la un moment dat are o bataie in plus. Nu stiu sa va descriu exact dar eu am zis ca este ca un motor care da un rateu. Am fost la medic, am facut un EKG mi s-a spus ca traseul inimi nu are nici o modificare. Nu stiu ce sa cred. Acum iau aspacardin si calciu. Cu doi ani in urna am fost la urgenta la spitalul judetean si au spus ca lipsa de potasiu da aceste batai in plus, si tot atunci mi s-a spus de extrasistole atriale. Am apelat la dv ptr ca medicul de familie a avut un accident si eu am din nou probleme. Va rog daca puteti sa-mi dati un sfat.Va multumesc.
Teodora.
Ma numesc Teodora si am 50 ani. Va rog sa-mi spuneti daca se poate, motivul ptr care inima are o bataie in plus. Bate normal si la un moment dat are o bataie in plus. Nu stiu sa va descriu exact dar eu am zis ca este ca un motor care da un rateu. Am fost la medic, am facut un EKG mi s-a spus ca traseul inimi nu are nici o modificare. Nu stiu ce sa cred. Acum iau aspacardin si calciu. Cu doi ani in urna am fost la urgenta la spitalul judetean si au spus ca lipsa de potasiu da aceste batai in plus, si tot atunci mi s-a spus de extrasistole atriale. Am apelat la dv ptr ca medicul de familie a avut un accident si eu am din nou probleme. Va rog daca puteti sa-mi dati un sfat.Va multumesc.
Teodora.
4 comentarii
Teodora, am si eu aceasi problema...de 2 luni de zile si chiar nustiu ce sa mai fac. :| am si eu aceste "batai neregulate" in fiecare zi... aprox cate 10 asta cand nu am emotii si nu st nervoasa...dar cand sunt am vro 20 p zi...chiar nustiu ce sa mai fac nici eu...
pt teo si pt xena
Eu va recomand sa efectuati un holter EKG.Aceste extrasistole / batai in plus sunt normale pana la 200-300/zi (daca nu au un aspect sugestiv de o boala electrica a inimii).Daca doriti mai multe detalii referitor puteti accesa acest link http://www.medicina-interventionala.ro/cardiologie-interventionala/simptomatologie.html
Eu va recomand sa efectuati un holter EKG.Aceste extrasistole / batai in plus sunt normale pana la 200-300/zi (daca nu au un aspect sugestiv de o boala electrica a inimii).Daca doriti mai multe detalii referitor puteti accesa acest link http://www.medicina-interventionala.ro/cardiologie-interventionala/simptomatologie.html
nu sunt extrasistole.st din acelea lipsa! batai lipsa :(
Buna Xena, poti sa-mi lasi si mie un id de messnger, vreau sa te intreb mai multe lucruri referitor la lipsa batailor inimii, am si eu acelasi lucru, cam de 16 ani...atacuri de panica..multumesc mult.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2boli ale inimii
- 35Contractii neregulate ale inimii
- 7Sufar foarte mult... dupa moartea mamei
- 15fetita 11 ani cu defect septal inter atrial
- 7intepaturi in zona inimii
- 4Boala de inima sau altceva???
- 5cam o luna si jumatate simt batai puternice ale inimii
- 4batai neregulate ale inimii in timpul somnului
- 4Dureri prelungite in zona inimii..
- 14Batai puternice de inima
- 4Probleme cu inima, de stomac, alimentatie si sistem nervos
- 3Cum reactioneaza inima mea la stres!
- 2zvâcniri ale inimii
- 7palpitatii si pocnitui in zona inimii
- 12junghiuri in zona inimii
- 2Batai ale inimii lipsa !
- 11Acum 3 luni am suferit un ataca de panica, inima imi batea foarte tare...
- 3simt o greutate in piept, uneori ma ia toate caldurile si parca as cadea din pocioare
- 1fractie de ejectie scazuta
- 0Dureri in piept
Mai multe informații despre: Inima accelerarea batailor inimii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Angina pectorala stabila
- Insuficiența cardiacă
- Tahicardia
- Insuficienta tricuspidiana
- Insuficienta pulmonara (a valvelor pulmonare)
- Prolapsul valvei mitrale
- Boala cardiaca reumatismala
- Durerea precordiala
- Palpitatii
- Cardiopatia ischemică
- Factori de risc în bolile cardiovasculare
- Transplantul cardiac
- Sfaturi pentru sănătatea inimii
- Inima (cordul)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: