la ecograf nu a putut sa ii vada inimioara
as dori si eu sa imi raspundeti la o intrebare.am 8 saptamani de sarcina am fost la control si ecograf aici in belgia la o doctora romanca si mi-a spus ca totul e in regula cu bebele ca se dezvolta normal ca merge bn sarcina dar nu a putut sa ii vada inimioara apoi sa imi zica ca nu are aparatu bun nu stiu ce sa mai cred va rog mult spuneti-mi ce se intampla
4 comentarii
in mod normal, ar fi trebuit sa se vada bataile cordului fetal la ecograf. Poate dr chiar avea un ecograf prost. Faceti o alta ecografie daca aveti posibilitatea.sanatate.
si nu am avut probleme cu sarcina pana acum deloc nu inteleg de ce nu sa putut vedea inimioara bebelusului daca el este dezvoltat complet si la 8 saptamani are 1, 16cm.sincer doctora nici nu mi-a explicat prea bine ce se intampla dupa parerea mea nu este buna...i-am spus ca am sangerat decat o singura data decand am ramas insarcinata si am sangerat ft putin in rest nimik si ea mi-a zis ca stai linistita ca eu am avut paciente care a sangerat pana la 9luni si tot a dus sarcina la bun sfarsit.deci nu a inteles ca eu am sangerat decat o data ft putin nu stiu ce sa cred despre ea.va multumesc
am mai facut o ecografie in tara si mi-a spus ca am sarcina oprita din evolutie am fost internata mi sau facut analize si mi-au facut chiuretaj a fost ft dureros pt mn sa aflu asa ceva dar ce sa fac am mers inainte asa a hotarat dumnezeu ca e bn.va multumesc mult ca mi-ati rasp la mesaj...
Pentru nimic. Imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat. sper ca data viitoare sa ai o sarcina fara probleme! multa sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4varicela
- 15fetita 11 ani cu defect septal inter atrial
- 7intepaturi in zona inimii
- 4Boala de inima sau altceva???
- 4nu am avut probleme cu inima... de ceva timp simt ca am inima sub presiune
- 6Senzaţie de oprire a inimii. Senzaţie de amorţire a inimii. Senzaţie de amorţire a pieptului
- 8buton aortic
- 6acum vreo luna printr-o raceala destul de urata in urma careia mi-a ramas o inflamatie in gat
- 6socuri electrice la inima
- 4am pulsul marit dar tensiunea mica si batai ciudate ale inimii
- 12inima bate puternic
- 2Sdr mana-gura-picior
- 0Varsta ecografica cat este de exacta?
- 1Daca e cev grav? dopller morfologia 22 sapt si 6 zile
- 0Restricția creșterii fetale intrauterine la făt???
Mai multe informații despre: Ecografia in sarcina Inima sarcina saptamana 8
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Angina pectorala stabila
- Insuficiența cardiacă
- Tahicardia
- Insuficienta tricuspidiana
- Insuficienta pulmonara (a valvelor pulmonare)
- Prolapsul valvei mitrale
- Boala cardiaca reumatismala
- Durerea precordiala
- Palpitatii
- Cardiopatia ischemică
- Factori de risc în bolile cardiovasculare
- Transplantul cardiac
- Ecografia in sarcina
- Sfaturi pentru sănătatea inimii
- Inima (cordul)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: