ingrijorare: novynette si ampicilina
buna as avea si eu nevoie de un raspuns.. am facut sex neprotejat k iubitul meu si la 10-15 min dupa ce am facut sex am luat prima pastila de postinor2 si la 12 ore dupa prima pastila am luato pe a 2.. pastila.. cat de sigure sunt pastilele astea.. si exista posibilitatea sa raman insarcinata, , sau pot sa stau linistita.. plz raspuns urgent
buna as avea si eu nevoie de un raspuns.. am facut sex neprotejat k iubitul meu si la 10-15 min dupa ce am facut sex am luat prima pastila de postinor2 si la 12 ore dupa prima pastila am luato pe a 2.. pastila.. cat de sigure sunt pastilele astea.. si exista posibilitatea sa raman insarcinata, , sau pot sa stau linistita.. plz raspuns urgent
salut!! am si eu o intrebare spunetimi va rog ce sa fac am de 2 ani febra. toate analizele sunt bune si medicii nu stiu ce sami mai zica. mentionez am stat in spital cu 4 ani in urma am avut pleurizie tuberculoasa mam tratat jumate de an. dupa asta am avut orion(cu testiculele nu am avut probleme in timpul orionului) si dupa orion a aparut febra peste trei luni dupa ce am bolit de orion. spunetimi va rog ce sa fac???
in plus de la o seama de vreme nu mai am erectie ca inainte adica nu pot satisface iubita ca inainte ejaculez foarte repede ce poate sa fie??? am dat toate analizele pentru a vedea daca nu am vreo infectie urinara am dar si la CMC si la harpes si toate analizele posibile
febra e cuprinsa intre 37.1-37.7 si nu e permanent e periodica
mai mentionez ca transpir aproape permanent la organele sexuale ce sa fac ajutatima va rog voi fi foarte recunoscator cine ma va ajuta.
va multumesc!!!!
in plus de la o seama de vreme nu mai am erectie ca inainte adica nu pot satisface iubita ca inainte ejaculez foarte repede ce poate sa fie??? am dat toate analizele pentru a vedea daca nu am vreo infectie urinara am dar si la CMC si la harpes si toate analizele posibile
mai mentionez ca transpir aproape permanent la organele sexuale ce sa fac ajutatima va rog voi fi foarte recunoscator cine ma va ajuta.
va multumesc!!!!
salut!! am si eu o intrebare spunetimi va rog ce sa fac am de 2 ani febra. toate analizele sunt bune si medicii nu stiu ce sami mai zica. mentionez am stat in spital cu 4 ani in urma am avut pleurizie tuberculoasa mam tratat jumate de an. dupa asta am avut orion(cu testiculele nu am avut probleme in timpul orionului) si dupa orion a aparut febra peste trei luni dupa ce am bolit de orion. spunetimi va rog ce sa fac???
va multumesc!!!!
va multumesc!!!!
buna ziua! am si eu o mare nelamurire.daca iau anticonceptionale logest de 20 de zile, mentionez pentru prima data si dupa ce termin folia de 21 fac pauza de 7 zile dar mestruatia mie de obicei imi vine pe 14-15, deci nu in astea 7 zile de pauza ce fac cum continui sa iau ?va rog ajutati-ma si pe mine cu un raspuns.multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4pot sa fiu insarcinata ?!
- 4pot lua anticonceptionale daca fac tratament cu moldamin?
- 3intarzierea ciclului menstrual din cauza anticonceptionalelor, pete maronii...o posibila sarcina?!
- 4logest+amoxicilina
- 4Cum pot sa inteleg daca am ramas insarcinata sau nu?
- 2Pot fi insarcinata?
- 4pot fi gravida?
- 6Sex protejat in ultima zi de menstruatie = sarcina?
- 3iubita mea e insarcinata?
- 8Coit intrerupt (un raspuns cat mai rapid, va rog mult)
- 3Buna ziua. Durere sfarcuri
- 3sarcina sau nu?
- 4A ramas insarcinata ?
- 13Sarcina sau o dereglare hormonala?
- 0Anticonceptionale Artizia si Eficef
- 2Exista posibilitatea sa fiu insarcinata sau nu?
- 1Pot ramane insarcinata?
- 1Semn de sarcina?
- 1Logest și Eficef
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? anticonceptionalele si antibioticele
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: