ingrijorare: novynette si ampicilina

35 comentarii 1 2
0
03-02-2010, ora 23:52
oooanna
Nu este medic/terapeut
oooanna
buna as avea si eu nevoie de un raspuns.. am facut sex neprotejat k iubitul meu si la 10-15 min dupa ce am facut sex am luat prima pastila de postinor2 si la 12 ore dupa prima pastila am luato pe a 2.. pastila.. cat de sigure sunt pastilele astea.. si exista posibilitatea sa raman insarcinata, , sau pot sa stau linistita.. plz raspuns urgent
0
03-02-2010, ora 23:53
oooanna
Nu este medic/terapeut
oooanna
buna as avea si eu nevoie de un raspuns.. am facut sex neprotejat k iubitul meu si la 10-15 min dupa ce am facut sex am luat prima pastila de postinor2 si la 12 ore dupa prima pastila am luato pe a 2.. pastila.. cat de sigure sunt pastilele astea.. si exista posibilitatea sa raman insarcinata, , sau pot sa stau linistita.. plz raspuns urgent
0
04-02-2010, ora 00:04
colun
Nu este medic/terapeut
colun
salut!! am si eu o intrebare spunetimi va rog ce sa fac am de 2 ani febra. toate analizele sunt bune si medicii nu stiu ce sami mai zica. mentionez am stat in spital cu 4 ani in urma am avut pleurizie tuberculoasa mam tratat jumate de an. dupa asta am avut orion(cu testiculele nu am avut probleme in timpul orionului) si dupa orion a aparut febra peste trei luni dupa ce am bolit de orion. spunetimi va rog ce sa fac???
in plus de la o seama de vreme nu mai am erectie ca inainte adica nu pot satisface iubita ca inainte ejaculez foarte repede ce poate sa fie??? am dat toate analizele pentru a vedea daca nu am vreo infectie urinara am dar si la CMC si la harpes si toate analizele posibile
febra e cuprinsa intre 37.1-37.7 si nu e permanent e periodica
mai mentionez ca transpir aproape permanent la organele sexuale ce sa fac ajutatima va rog voi fi foarte recunoscator cine ma va ajuta.
va multumesc!!!!
0
04-02-2010, ora 00:10
colun
Nu este medic/terapeut
colun
salut!! am si eu o intrebare spunetimi va rog ce sa fac am de 2 ani febra. toate analizele sunt bune si medicii nu stiu ce sami mai zica. mentionez am stat in spital cu 4 ani in urma am avut pleurizie tuberculoasa mam tratat jumate de an. dupa asta am avut orion(cu testiculele nu am avut probleme in timpul orionului) si dupa orion a aparut febra peste trei luni dupa ce am bolit de orion. spunetimi va rog ce sa fac???
in plus de la o seama de vreme nu mai am erectie ca inainte adica nu pot satisface iubita ca inainte ejaculez foarte repede ce poate sa fie??? am dat toate analizele pentru a vedea daca nu am vreo infectie urinara am dar si la CMC si la harpes si toate analizele posibile
febra e cuprinsa intre 37.1-37.7 si nu e permanent e periodica
mai mentionez ca transpir aproape permanent la organele sexuale ce sa fac ajutatima va rog voi fi foarte recunoscator cine ma va ajuta.
va multumesc!!!!
0
02-04-2010, ora 00:49
chrish
Nu este medic/terapeut
chrish
buna ziua! am si eu o mare nelamurire.daca iau anticonceptionale logest de 20 de zile, mentionez pentru prima data si dupa ce termin folia de 21 fac pauza de 7 zile dar mestruatia mie de obicei imi vine pe 14-15, deci nu in astea 7 zile de pauza ce fac cum continui sa iau ?va rog ajutati-ma si pe mine cu un raspuns.multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns
35 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •