Inflamatie in zona genitala
Buna ziua, cand m-am trezit de dimineata nevoit sa ma duc la toaleta...am observat ca penisul este umflat mai exact marginea capului, tin sa mentionez ca am circumcizie facuta dar nu cred ca are legatura cu problema mea.Nu am niciun fel de simpotama de exemplu (mancarimi, dureri urinare, bube etc..) sunt putin speriat pentru ca nu am patit asa ceva niciodata sper ca un doctor specializat sa imi poata da un raspuns care sa ma linisteasca, va multumesc!
3 comentarii
ALEX verifica daca glandul se invineteste, daca nu cumva din cauza circumciziei pielea stranguleaza glandul atunci cand penisul este in erectie.
Am circumcizia facuta de la 5 ani daca nu ma insel, si nu am avut asa ceva.Dar momentan sa stii ca este ok din cate vad s-a lasat din umflatura.
Pielea umflata devenise rece ca si cum ai pune un elastic pe deget si-ti opreste circulatia sangelui devenind rece...
Tot nu stiu inca de la ce a fost...din spusele unor amice cu putina experienta in acest domeniu mi-a fost spus ca ar fi din simplu fapt ca penisul era sculat si am dormit pe el.
Pielea umflata devenise rece ca si cum ai pune un elastic pe deget si-ti opreste circulatia sangelui devenind rece...
Tot nu stiu inca de la ce a fost...din spusele unor amice cu putina experienta in acest domeniu mi-a fost spus ca ar fi din simplu fapt ca penisul era sculat si am dormit pe el.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Hpv
- 3zona genitala rosie, mancarimi, cojite care daca le rup sangereaza
- 7Ma doare cand ating penisul
- 4nodul (cred) in zona genitala
- 3pete rosii in zona pubiana
- 3penis umflat
- 9boli genitale
- 3testicol umflat + si mancarimi ale penisului
- 1durere intre testicule si anus
- 2miros neplacut in zona genitala
- 8mi-a aparut ceva in zona genitala...
- 2Furuncul, umflatura in zona genitala
- 0iritatie penis
- 2Grup de pete rosii in zona pubiana in jurul organelor genitale masculine.
- 1Rani in zona genitala
- 0Probleme cu pielea organului genital
- 3probleme penis
- 1O problema ciudata...
- 0Fisuri la nivelul varfului penisului
Mai multe informații despre: penis inflamat zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: