durere genitala care nu trece

Ma numesc FLORI , am o mare problema si as dori sa ma ajutati si pe mine; acum 3 ani am urinat cu sange, dupa care am fost la doctor, am urmat un tratament si a trecut, dar acum de cateva luni am o problema cu usturimea jos, mai ales la urinat si la contact.Am fost din nou la doctor, urmez si acum un tratament cu antibiotice dar nu ma lasa deloc si mai rau am o durere jos care nu stiu de la vine, chiar si doctorul ginecolog nu stie si nu intelege de la ce vine durerea asta. Va rog sa ma indrumati catre cineva sau sa ma ajutati intr-un fel.
Va multumesc.
Va multumesc.
3 comentarii

Trebuia sa faci la ginecolog un examen al secretiei vaginale si sa mergi cu o trimitere si la urologie pentru consult, un sumar de urina si o urocultura.Ecografie abdomino-pelvina ai facut? Ia-ti maine No-spa de la farmacie pentru durere si luni sa mergi la urologie.Numai bine!

am omis sa va spun ca am facut secretie vaginala, urina si urocultura si au iesit toate bune!!!! deci nu imi ramane sa merg decat la urolog ?

Ma ajuta cineva sa scap de depresie, stare anxioasa, spondiloza? Cred ca toate sunt pe baza de stres.Nu mai stiu ce sa fac.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2arsuri si dureri genitale
- 15O recomandare si un sfat
- 6curiozitate! E iritatie?
- 3dureri la nivelul zonei inghinale
- 5infectie urinara si iritatie in zona vaginala-va rog ajutati-ma
- 14mancarimi si usturimi in zona genitala
- 5usturime de fiecare data cand urinez
- 3crema vaginala
- 0sange in urina cu dureri mari
- 9Usturimi vaginale...
- 8Usturime in zona suprapubiana in zona vezicii urinare
- 6foarte uscata in zona genitala, umflat, rosu, ma mananca, ma ustura si ma jeneaza cand merg
- 6Umflatura de marimea unei cirese in zona genitala
- 1arsuri la ovare si usturimi
- 3HPV sau herpes?
- 2Baiat mancarimi zona genitala
- 0Sangerari, contractii puternice si dureri de spate sapt 35 de sarcina
- 0Probleme feminine si de fertilitate
- 1Sange in urina
Mai multe informații despre: sange in urina usturimea in zona genitala zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: