Infertilitate

In urma diagnosticului de infertilitate (am un singur ovar, endometrioza si anexita cronica), am inceput un tratament cu Napraznic comprese, Tinctura de branca ursului si Donavital. Dupa 2 luni de tratament am ramas insarcinata! Doresc acest rezultat fericit si la alte aspirante care nu mai au nici o solutie in aceasta privinta!
2 comentarii

Felicitări !
Ar fi bine dacă asemenea tratamente blânde ar fi făcute nu atunci când aspirantele nu mai au nicio altă soluţie, ci mai înainte de a încerca tratamente invazive, precum "desfundări de trompe", dinamite endocrine precum "tratamente de stimulare ovariană" sau altele, care costă zeci de milioane şi sunt agresiuni contra propriului trup cu multe şanse de a-l îmbolnăvi.
Ar fi bine dacă asemenea tratamente blânde ar fi făcute nu atunci când aspirantele nu mai au nicio altă soluţie, ci mai înainte de a încerca tratamente invazive, precum "desfundări de trompe", dinamite endocrine precum "tratamente de stimulare ovariană" sau altele, care costă zeci de milioane şi sunt agresiuni contra propriului trup cu multe şanse de a-l îmbolnăvi.

pt imunitate ce este foarte bun?
o prietena de a mea ar vrea sa ramana si gravida dar are un sistem imunar foarte prost sau ce medicament ar putea incerca care sa ii creasca imunitatea?????????????
o prietena de a mea ar vrea sa ramana si gravida dar are un sistem imunar foarte prost sau ce medicament ar putea incerca care sa ii creasca imunitatea?????????????

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5trompe uterine
- 20infertilitate AJUTATI-MA VA ROG NU MAI POT
- 6Sora mea nu poate sa faca bebe! Ajutati-ma!
- 2Infertilitate. Diagnostic.Tratament. Care sint pasii?
- 10posibile cauze ale infertilitatii
- 6Nu reusesc sa raman insarcinata.. infertilitate primara?
- 4operata de chist ovarian, trompe infundate... infertilitate
- 8Vreau un bebe
- 3Terapia cu miere in infertilitate, dismenoree si frigiditate
- 2Infertilitate tratament utrogestan si clostilbegyt
- 0Sindromul ovarelor polichistice (SOPC) - testosteron marit - infertilitate
- 3Infertilitatea - o problema mondiala
- 5Ginecologul mi-a dat rezultatul ca sunt infertila..ajutati-ma
- 1Intrebare legata de infertilitate
- 0De ce nu raman insarcinata?
- 0Infertilitate, ne luptam de aproape 2 ani sa facem un bebe dar nu vine.
- 0Am ambele trompe impermeabile. dupa 2 tratamente Fiv pot ramane insarcinata pe cale naturala?
Mai multe informații despre: Infertilitatea Infertilitatea la femei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: