Urinări dese și elimin o cantitate apreciabilă
Bună ziua. De câteva luni am început să simt nevoia să merg foarte des la toaletă, câteodată chiar și la 10 minute după ce am urinat merg iar și elimin o cantitate apreciabilă ca și cum ar fi după câteva ore, dar de obicei trebuie să urinez cam o dată pe oră. Nu beau lichide în exces, nu cred că depășesc 2 litri pe zi. Și noaptea nu am problema asta, de multe ori nu merg la baie toată noaptea 7-8 ore cât dorm.
Problema este că sunt în UK și nu am un medic de familie aici la care să merg. Acum am de gând să plec în România și am să consult un medic acolo. Dar sunt foarte stresat și nu am curajul să plec la un drum așa lung în condițiile în care mă aflu.
Vroiam să știu dacă îmi poate recomanda cineva ceva ce aș putea lua fără rețetă de aici din farmacie și să îmi amelioreze puțin starea să pot ajunge în țară.
Menționez că sunt bărbat, 35 ani.
Vă mulțumesc!
Problema este că sunt în UK și nu am un medic de familie aici la care să merg. Acum am de gând să plec în România și am să consult un medic acolo. Dar sunt foarte stresat și nu am curajul să plec la un drum așa lung în condițiile în care mă aflu.
Vroiam să știu dacă îmi poate recomanda cineva ceva ce aș putea lua fără rețetă de aici din farmacie și să îmi amelioreze puțin starea să pot ajunge în țară.
Menționez că sunt bărbat, 35 ani.
Vă mulțumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4nu pot sa ma opresc din urinat
- 17imi doresc sa scap de urinarile dese
- 3urinari foarte dese! va rog mult ajutati-ma!!
- 3urinari dese...
- 4urinat des la barbati
- 1infectie urinara si urinez foarte des 25 - 30 de oripe zi
- 1Urologie!
- 6menstruatie intarziata, urinez forte des foarte des.. sunt insarcinata?
- 1Urinare fara durere, prostatita cronica
- 0Probleme Urinare
- 1sangerare act sexual
- 2Ovare inflamate
- 6Problema
- 1Durere in partea dreapta jos la bazin si urinare incomoda
- 2Frisoane fara febra
- 2Urinare foarte frecvente si incolora.
- 4Dureri mari vezica, intepaturi ca de cuțit, urinari dese...
- 4Bărbat 32 ani - Urinare frecventa cu recurenta
Mai multe informații despre: Urinarea frecventa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: