Escherichia coli in secreția din colul uterin

Bună ziua,
Am 38/39 saptamani de sarcina.
Am primit rezultatul pt examenul de cultură secreție col uterin, din care reiese că este prezent Escherichia coli. Am terminat tratamentul cu augmentin 875/ 125 mg 2x1/ zi 7 zile pentru muscatura de capusa acum 2 săptămâni și momentan folosesc ovulele polygynax, tratament pe care îl termin peste 4 zile. Mi s-a făcut și antibiograma, E coli fiind sensibil la amoxicilina +acid clavulanic, cefuroxim, piperacilina+tazobactam, cefoxitin, cefpodoxim, cefotaxim, ceftazidim, imipenem, meropenem, gentamicina, tobramicina, ciprofloxacin, trimetoprim+ sulfametoxazol. Nu pot sa iau legatura cu medicul meu ginecolog, fiindcă este in concediu. Va rog sa-mi spuneți dacă trebuie sa iau antibiotic in acest caz și ce fel de antibiotic, având în vedere ca folosesc polygynax ovule, care conțin polimixina B activa pe E coli. În ce măsură E coli afecteaza copilul la nastere?
Va mulțumesc anticipat!
Am 38/39 saptamani de sarcina.
Am primit rezultatul pt examenul de cultură secreție col uterin, din care reiese că este prezent Escherichia coli. Am terminat tratamentul cu augmentin 875/ 125 mg 2x1/ zi 7 zile pentru muscatura de capusa acum 2 săptămâni și momentan folosesc ovulele polygynax, tratament pe care îl termin peste 4 zile. Mi s-a făcut și antibiograma, E coli fiind sensibil la amoxicilina +acid clavulanic, cefuroxim, piperacilina+tazobactam, cefoxitin, cefpodoxim, cefotaxim, ceftazidim, imipenem, meropenem, gentamicina, tobramicina, ciprofloxacin, trimetoprim+ sulfametoxazol. Nu pot sa iau legatura cu medicul meu ginecolog, fiindcă este in concediu. Va rog sa-mi spuneți dacă trebuie sa iau antibiotic in acest caz și ce fel de antibiotic, având în vedere ca folosesc polygynax ovule, care conțin polimixina B activa pe E coli. În ce măsură E coli afecteaza copilul la nastere?
Va mulțumesc anticipat!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3pot pastra sarcina
- 2zanocin pt e-coli?
- 3tratament infectie urinara cu e-coli grava
- 4infectie urinara cu E coli
- 6Am facut de aproximativ 5 ori tratament pentru infectia urinara e.coli si nu a dat rezultat
- 1Barbat analize pentru e coli si stafilococ
- 0e coli
- 1Infectie urinara
- 1Infecție urinara cu e coli
- 0Candida cu mobilincus
- 1Examen microbiologic lama, insarcinata in 15 saptamani
- 4Infectie cu E coli recidiva
- 0Examen microscopic din col/secretievaginala
- 0Secretie vaginala
- 0Infectie Urinara cu E coli
- 0Secretie vaginala
- 0Secretie vaginala