infectie sub lucrarea dentara
Buna ziua! De aproximativ 3 ani am o lucrare dentara din 'semiportelan', cuprinde 7 dinti, partea de sus, de la un canin la celalalt...de o saptamana a inceput sa ma doara toata parte dreapata a fetei si acum durerea s-a localizat mai mult la incisivi inclusiv ma doare nara dreapta mai ales daca apas.De asemenea simt un disconfort si la ureche.Nu ma doare exagerat de tare, cel mai mult ma doare noapte si dimineata parca am senzatia ca imi este umflat obrazul.Vreau sa stiu...in cazul in care as avea puroi sub lucrare ar trebui sa imi ia jos lucrarea, sau mai sunt si alte variante. Multumesc!
3 comentarii
Buna ziua,
Cea mai buna si corecta varianta este sa vi se dea lucrarea jos si sa se trateze afectiunea. Se poate totusi interveni si prin lucrare facand o gaura in dreptul dintelui afectat dar aceasta varianta este una provizorie.
Cea mai buna si corecta varianta este sa vi se dea lucrarea jos si sa se trateze afectiunea. Se poate totusi interveni si prin lucrare facand o gaura in dreptul dintelui afectat dar aceasta varianta este una provizorie.
Buna ziua. Am o problema la o lucrare facuta in urma cu 12 ani.Cu doua luni in urma a inceput sa ma doara un dinte care e 'imbracat'.Am luat augmentin timp de 6 zile si mi-a trecut durerea.Am sperat sa fie ceva neimportant, amagindu-ma singura, dar acum durerea a revenit, in mai mare forta, adica, atingand dintii intre ei e nebunie.Am inceput iar sa iau augmentin de sambata si durerea incet incet dispare.Sunt constienta ca trebuie sa ajung la dentist si marea mea parere de rau e ca pierd lucrarea si sigur si dintele cu problema.Intrebarea mea e urmatoarea : dat fiind ca infectia momentan a trecut, cand pot merge la dentist ? Si acum sau trebuie sa astept sa revina iar durerea? Adica, s-ar vedea la o eventuala radiografie problema, chiar daca nu mai simt durere?
Va multumesc anticipat.
Va multumesc anticipat.
cu siguranta la o radiografie si un consult se poate identifica cauza durerii.
nu mai amanati vizita la dentist! tratamentul cu antibiotice amelioreaza temporar simptomatologia, astfel incat la urmatorul episod durerea va fi si mai puternica si cu siguranta la un moment dat se va insoti si de abces dentar.
este foarte posibil ca in momentul de fata infectia sa poata fi tratata local si dintele salvat. amanarea poate sa duca la agravarea infectiei cu necesitatea unei extractii dentare.
nu mai amanati vizita la dentist! tratamentul cu antibiotice amelioreaza temporar simptomatologia, astfel incat la urmatorul episod durerea va fi si mai puternica si cu siguranta la un moment dat se va insoti si de abces dentar.
este foarte posibil ca in momentul de fata infectia sa poata fi tratata local si dintele salvat. amanarea poate sa duca la agravarea infectiei cu necesitatea unei extractii dentare.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10infectie molar de minte??help:-ss
- 3Infectarea unei masele dupa aplicarea plombei!
- 4Despre canalele strambe
- 4Despre infectii dentare
- 18afectiuni stomatologice
- 3infectia de la masea are vreo legatura cu cea din gat?
- 9tratament infectii dentare
- 0infectie dentara
- 3durere de dinti dupa drenaj dentar
- 5durere masea, nerv scos, infectie dentara, plomba
- 4unde sa apelez
- 1Infectie dentara-rezectie apicala
- 0infectia dentare
- 3Besica la ultima masea din dreapta, spre gat!
- 4Buza si barbia tot amortite dupa puroi la o masea
- 2Infecție la masea
- 4Fistlua in gingie dupa rezectie apicala
- 5Infecție la rădăcina molarului
- 7Infectie radacina, masea umflata
- 1Maseaua sinusala cu puroi se scoate sau se trateaza cu succes infectia?
Mai multe informații despre: infectia dentara