polip pe o amigdala la copil de 3 ani
am un baietel de 3 ani si de curand mi s-a spus ca are u polip pe o amigdala.As vrea sa stiu in ce consta tratamenul si complicatiile care pot aparea
5 comentarii
o formatiune polipoida pe amigdala.. trebue scoasa chirurgical..
depinde de marimea polipului, , dac polipul e mare si copilul face des amigdalite.. atunci se scoate polipul cu tot cu amigdala.
depinde de marimea polipului, , dac polipul e mare si copilul face des amigdalite.. atunci se scoate polipul cu tot cu amigdala.
buna ziua, acum doua zile mi-am operat baietelul de 5 ani la budimex de polipi. operatia a decurs normal, dar baietelul meu tuseste foarte tare cu expectoratii dupa operatie, ii curge nasul si are conjunctivita. ce tratament imi recomandati? va multumesc. o zi buna
dupa orice interventie chirurgicala pot fi diverse complicatii si medicul care va operat trebue sa stie cum se simte copilul!
Este corect si necesar sa mergeti sa va vada medicul care va operat !
Este corect si necesar sa mergeti sa va vada medicul care va operat !
fiul meu de 6 ani e mai mereu racit insa de 2 ani cum incepe sezonul rece are nasul infundat.polipii au fost exclusi la fel si alergiile.incepe cu un nas infundat fara secretii apoi o tuse seaca, care dupa 2 zile devine productiva.antibiotice a luat cu carul, deja le refuza si el.nu mai stim ce sa facem.astept un raspuns.
1. faptul ca a luat multe antibiotice.. deja nu e bine deloc ( ati distrus si flora nortmala din corp care participa la digestie)
2. gresit este si faptul cum ca NU are polipi. TOTI copii au polipi pana la varsta de 7-11 ani, difera marimea, volumul lor.
3 Tusea seaca poate fi si de la iritatia mucoasei faringiene de la refluxul gastric ( fructe citrice, sucuri, muraturi, otet..s.a) dar si de la secretiile din nas care se scurg spre faringe
4. cred ca copilul are probleme cu digestia, cu hiperaciditate gastrica si reflux.. lucru care duce la iritatie permanenta a mucoasei faringelui.. si de aici si senzatia ca este mereu racit !!!
2. gresit este si faptul cum ca NU are polipi. TOTI copii au polipi pana la varsta de 7-11 ani, difera marimea, volumul lor.
3 Tusea seaca poate fi si de la iritatia mucoasei faringiene de la refluxul gastric ( fructe citrice, sucuri, muraturi, otet..s.a) dar si de la secretiile din nas care se scurg spre faringe
4. cred ca copilul are probleme cu digestia, cu hiperaciditate gastrica si reflux.. lucru care duce la iritatie permanenta a mucoasei faringelui.. si de aici si senzatia ca este mereu racit !!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6a reaparut durerea in gat
- 4halena sau o problema legata de amigdale
- 7ASLO si amigdalele
- 4durere gat si vajait in ureche
- 3aseara pe amigdalita dreapta aveam o pata alba cam maricica
- 4amigdale inflamate
- 6Simt ca tot sistemul nas-gat-urechi e la pamant
- 23Amigdale destul de marite
- 3ce se intampla in interiorul gatului meu?
- 5aslo marit
- 1Pot sa fumez?
- 6infectie amigdale - recomandare tratament naturist
- 9Hipotiroidie, va implor ajutor
- 2amigdale marite
- 0polipi si amigdale marite
- 12Operatie scoaterea polipilor si amigdalelor
- 1amigdalita
- 2Amigdalita cronica criptica
- 2Amigdalele umflate.
- 1Amigdalita pultacee?
Mai multe informații despre: amigdalele