Infectie ??

09-07-2012
Cristina Emilia
Nu este medic/terapeut
Cristina Emilia
Buna seara... Am nevoie de ajutor in legatura cu 1 problema...Nici nu stiu cum sa incep..Nu stiu la cine sa apelez deoarece mi-e teama...In urma cu 3 luni mi-am inceput viata sexuala la insistenta prietenului meu..fostului mei prieten..Eram impreuna de 1 an si eu ca o fraiera m-am lasat sedusa sa zic asa...imi era teama ca se va supara pe mine pentru ca tot timpul am refuzat sa accept propunerile lui..Insa acum mi-am dat seama ca am facut lucruri care nu le-am vrut cu adevarat...nu am spus nimanui ce se intampla cu mine.. De cand a avut loc acel incident in fiecare luna menstruatia mea s-a schimbat...este mai putina din punct de vedere cantitativ, este mai densa si parca sunt niste segmente de tesut prin ea si are o culoare putin maronie...Nu am nici-un alt simptom doar micute dureri abdominale uneori. as vrea sa stiu este vorba de vreo infectie?..Sau este normal sa fie asa?.. stiu ca am asteptat cam mult de atunci dar va rog sa imi raspundeti...si stiu ca ar fi trebuit sa apelez la un specialist dar nimeni nu stie si nu vreau sa afle..
9 comentarii
0
09-07-2012, ora 12:18
louferygo
Nu este medic/terapeut
louferygo
Draga de tine, nu ai avut nicio prietena cu care sa stai de vorba?? Si ce daca se supara pe tine prietenul? Trebuie sa ai incredere in sentimentele tale pe viitor...sa nu mai faci astfel de compromisuri...crede-ma, un barbat atata e curios pana se culca cu tine..dupa aia ii esti indiferenta cu tot cu problemele care le lasa in urma...
Te-ai protejat ? Daca nu, cel mai bine e sa mergi la medic cat de repede pt un control.
Menstruatia se poate deregla dupa inceperea vietii sexuale, nu trebuie sa iti faci scenarii negre...
Ai grija pe viitor...este mai importanta sanatatea, corpul tau si inima ta decat un dobitoc excitat.daca te iubeste, te asteapta la nesfarsit.crede-ma.
0
09-07-2012, ora 16:17
Cristina Emilia
Nu este medic/terapeut
Cristina Emilia
Va multumesc pentru cuvintele dumneavoastra si nu o sa mai fac astfel de greseli pe viitor..In legatura cu protejatul iarasi este o problema pentru ca am acceptat tot din "prostie" sa fac acele lucruri fara a ma proteja.. dar au trecut 3 luni..nu am avut simptome de sarcina sau asa ceva.Nu stiu ce sa fac...Si eu sunt de parere ca ar trebui sa merg la un control dar imi este cam teama...nu am mai fost niciodata la un astfel de control.
0
09-07-2012, ora 20:20
shadowshadow
Nu este medic/terapeut
shadowshadow
Poti merge la un control, la o femeie ginecolog, daca asta te face sa fii mai deschisa, dar incearca sa mergi pentru ca nu poti sti ce boli ti-a lasat individul. Nu trebuie sa-ti fie teama, probabil va trebui sa stai un pic cu picioarele desfacute dar nu esti prima si nici ultima.
0
09-07-2012, ora 21:05
GCrisa
Nu este medic/terapeut
GCrisa
Buna seara!am o problema si chiar nu stiu ce sa fac..cu siguranta voi ajunge la medic dar am mare nevoie de o parere...de ceva timp..atunci cand ma duc la toaleta ma doar f tare cand imi iese scaunul simt ca niste intepaturi..tin sa precizez ca tot am mai citit pe net ca nu am sangerari si nici inflamatii in jurul anusului pur si simplu ma ustura atunci cand iese si in timp nu..dupa ce termin raman cu aceea usturime...tin sa precizez ca in scaunul meu sunt niste chestii ff micute albe gen nu stiu susan ca si marime si forma..am tot citit in legatura cu hemoroizii dar nu am sangerari..ma gandesc ca oare poate fi o infectie?sau vorba de candida?eu am avut o infectie la masea si am luat 3 antibiotice fff puternice si stiu ca de la antibiotic poti face candida..dupa tratamentul cu antibiotic..am luat un ovul lomexin pt ca aveam un disconfort in zona intima si mi s-a zis sa iau ovul...acum ma sperie f tare treaba cu scaunul si chestiile mici albe...nu stiu ce ar putea fii..va rog sa ma ajutati cu o parere pana ajung la un doctor!va multumesc..
0
09-07-2012, ora 21:22
the_eye
Nu este medic/terapeut
the_eye
@GCrisa

Nu pare a fi vorba de Candida (aceasta nu provoaca dureri, doar iese prin anus pe pielea interfesiera si o ataca, provocand mancarimi si iritatii rosietice). Mai degraba paraziti intestinali sau poate acele chestii albe sa fie mucus si sa aveti o infectie cu altceva? Cred ca numai o examinare a scaunului la un laborator v-ar putea spune despre ce anume este vorba cu certitudine.
0
09-07-2012, ora 22:46
Cristina Emilia
Nu este medic/terapeut
Cristina Emilia
"shadowshadow" Multumesc!
0
10-07-2012, ora 00:07
GCrisa
Nu este medic/terapeut
GCrisa
Va multumesc tare mult pt raspunusul dumneavostra prompt..cu siguranta voi ajunge cat mai curand!Va multumesc inca o data..seara frumoasa!
0
10-07-2012, ora 00:13
shadowshadow
Nu este medic/terapeut
shadowshadow
@Cristina Emilia

Pentru putin. Capul sus si privirea inainte, nu mai poti da timpul inapoi dar trebuie sa ai grija de tine.
0
10-07-2012, ora 00:26
the_eye
Nu este medic/terapeut
the_eye
@GCrisa

Nu aveti pentru ce! Duceti-va cat mai repede la medicul de familie sa va dea trimitere pentru un examen coproparazitologic si la medicul gastroenterolog. Va stii mai bine medicul dvs de familie incotro sa va indrume.

Multa sanatate si numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: