O posibilă infecţie vaginală

21-05-2018
Anonim12345b
Nu este medic/terapeut
Anonim12345b
Am 16 ani, şi am o problemă la care aş dori să primesc un răspuns concret asupra problemei în cauză.În timpul menstruaţiei am simţit că menstruaţia avea un miros parcă de peşte, nu mai observasem acest lucru înainte, de asta şi m-am agitat, După ce s-a terminat menstruaţia, după urinare parcă mai simt un miros asemănător, fapt ce nu mă linişteşte.Am citit pe internet că ar putea fi o posibilă infecţie, şi am început să mă spăl in zona intimă cu bicarbonat de sodiu dizovlat în apă călduţă, dar încă nu văd rezultate.Mi-e frică să nu fie ceva grav, sau dacă nu e, să nu se agraveze, Aş dori să mă ajutaţi cu sfaturi eficiente, şi dacă e posibil de rezolvat problemă în mod natural, cu remedii casnice.
2 comentarii
1
21-05-2018, ora 08:17
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Trebuie facuta analiza secretiei la ginecolog sa vedeti ce infectie aveti si apoi, in functie de aceasta, sa primiti tratament de la ginecolog.
Nu exista remedii casnice pentru infectii vaginale si netratarea lor duce la sterilitate.
0
21-05-2018, ora 11:13
Anonim12345b
Nu este medic/terapeut
Anonim12345b
am presupus că e infecţie, dar exact nuştiu, doar că nu înţeleg de ce persistă acest miros de peşte
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: