secretie maronie inainte de menstruatie si candida
Buna ziua! De aproximativ un an fac vizite lunar la ginecolog. Am facut testul pap si a iesit normal, mi s-au facut teste de secretie vaginala si mereu raspunsul a fost candida. Secretia albicioasa persista dupa 'n' tratamente. In plus, mi s-a dat tratament cu ovule cervugid pt o rana pe col, despre care am inteles ca a aparut de la candida.Am urmat tratamentul 12 zile timp de 3 luni. Secretia maronie ce precede menstruatia cu cateva zile sau chiar o saptamana exista in continuare. Nu stiu ce sa fac..sunt speriata. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Va multumesc!
1 comentarii
1. Dati search pe Google cauze ale sangerarilor inainte de menstruatie si studiati problema.
2. Tineti dieta candida (in principiu fara dulciuri, branzeturi, condimente) si luati probiotice. Dupa ce va trece in caz ca simtiti ca se mai apropie (la orice mica mancarime sau simptom) luati o pastila de probiotic.
2. Tineti dieta candida (in principiu fara dulciuri, branzeturi, condimente) si luati probiotice. Dupa ce va trece in caz ca simtiti ca se mai apropie (la orice mica mancarime sau simptom) luati o pastila de probiotic.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3intarzierea ciclului menstrual din cauza anticonceptionalelor, pete maronii...o posibila sarcina?!
- 2sangerare maro deschis
- 3sarcina?
- 7am o scurgere maronie
- 7sunt gravida?
- 0Candidoza-cum arata o scurgere vaginala normala?
- 0sarcina, candidoza vaginala
- 0pete maronii
- 9Menstruatie intarziata 3 luni, secretie de culoare maronie incepand de ieri!
- 1menstruatie maro si dureri
- 0scurgere inchisa la culoare
- 1Candidoza?
- 1cateva zile mi-a aparut candidoza vaginala
- 0Probleme de sanatate, usturime si disconfort in timpul actului
- 0Tratament candida recurenta
- 1Nu mai scap de candidoza !!!
- 0Candida de la deshidratare
- 10Candidoza sau HIV?
- 2Zona genitala sensibila
- 1Candida + Gardnerella nu functioneaza nici un tratament!
Mai multe informații despre: sangerarile maronii candidoza vaginala
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: