infarct miocardic
Buna ziua!Am 35 ani si pe data de 26decemrie 2009 am suferit un infarct miocardic acut.(foarte extins).Pe data de 9iunie am facut o scintigrafie in urma careia mi s-a spus ca e nevoie de operatie de reconstructie..
Mi s-a mai spus ca s-a recuperat 6%din funcionalitate(de la 30 la 36%)si ca in necroza mai e ceva viabil, si ca daca as mai recupera pana la 41-42% as putea "scapa"de operatie.
Intrebarile mele sunt:Ce recomandari ati putea sa imi oferiti pentru a putea recupera.??
Ce sanse am sa recuperez??
Ce sanse am sa am o viata...normala???
Va multumesc mult!!
Mi s-a mai spus ca s-a recuperat 6%din funcionalitate(de la 30 la 36%)si ca in necroza mai e ceva viabil, si ca daca as mai recupera pana la 41-42% as putea "scapa"de operatie.
Intrebarile mele sunt:Ce recomandari ati putea sa imi oferiti pentru a putea recupera.??
Ce sanse am sa recuperez??
Ce sanse am sa am o viata...normala???
Va multumesc mult!!
3 comentarii
Buna, ma aflu intr-o situatie asemanatoare, tot 35 de ani si tot infart miocardic acut, facut in schimb in urma cu doua luni. As fi vrut sa port o discutie cu tine in privinta starilor ce le-ai avut dupa si alte detalii pe care numai cine a trecut printr-un infart le cunoaste. Daca s-ar putea sa-mi lasi un e-mail sau un telefon de contact unde te-as putea gasi si deranja pentru ceva sfaturi.De unde esti de loc ?
eu am 24 de ani, si cred ca am avut si eu un infarct miocardic. daca poti trimite si mie un e-mail cu detalii in privinta starilor tale pe care le-ai avut dupa ce ai suferit infarctul. multumesc mult
gabrciuca te rog sa ne tii la curent cu starea ta de sanatate.oricum eu iti doresc multa sanatate si sa ai incredere ca va fi bine!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Pot face infarct din cauza ca sunt o fire mai emotiva?
- 8infarct acut antero septal si inferior
- 3infarct miocardic acut
- 2infarct-medicament azd 6140
- 36Febra dupa pastile (a avut si infarct, pneumonie)
- 0Urgent! Bypass coronarian
- 15Aspenter, ultimul racnet al cercetarii ?
- 7Infarct miocardic?
- 2Infarct 22 ani
- 2infarct vechi
- 8Am facut preinfarct?
- 4infarct miocardic acum 2 saptamani
- 1Lamuriri infarct
- 1Infarct sau gandire negativista
- 3Ajutati-ma
- 0Infarct miocard usor
- 0Dupa infarct miocardic
- 0Analize medicale după un infarct
Mai multe informații despre: Infarctul miocardic