Incordare psihica
@SoundZ
E clar ca trebuie sa faci niste investigatii amanuntite. Du-te si fa si un examen EEG(electro-encefalograma) sa vezi daca nu cumva apar unde delta. Sa nu fie cumva epilepsie si tu sa te tratezi gresit. Asta e cel mai bun sfat care pot sa ti-l dau. E performant aparatul cu care ai facut RMN? Iti mai aduci aminte cati tesla avea? Desi daca ai facut RMN si nu iesit nimic inseamna ca nu ai nimic la creier. Ai fumat cumva etnobotanice vreodata? Ca alea ''ard'' creierul, fac varza receptorii! Fa-ti si o hemoleucograma sa vezi cum stai. Ia-ti si glicemia. Dar mai bine ar trebui sa discuti cu medicul tau sa-ti spuna ce investigatii sa faci.
E clar ca trebuie sa faci niste investigatii amanuntite. Du-te si fa si un examen EEG(electro-encefalograma) sa vezi daca nu cumva apar unde delta. Sa nu fie cumva epilepsie si tu sa te tratezi gresit. Asta e cel mai bun sfat care pot sa ti-l dau. E performant aparatul cu care ai facut RMN? Iti mai aduci aminte cati tesla avea? Desi daca ai facut RMN si nu iesit nimic inseamna ca nu ai nimic la creier. Ai fumat cumva etnobotanice vreodata? Ca alea ''ard'' creierul, fac varza receptorii! Fa-ti si o hemoleucograma sa vezi cum stai. Ia-ti si glicemia. Dar mai bine ar trebui sa discuti cu medicul tau sa-ti spuna ce investigatii sa faci.
Am facut un EEG in august 2015 si din cate imi amintesc a iesit in regula dar eu in martie 2016 am patit ce am patit.Oare mai iese acum ceva la EEG?daca am facut RMN si nu a iesit nimic?Eu simt ca la nivelul memoriei este problema pt ca eu in alea 2 sapt in martie memoria am simtit ca o pierd.Nu cred ca poate fi vorba de epilepsie, nu am crize, nu am nimic.Eu sunt de vina pt tot ce mi se intampla acum, am tot schimbat tratamente de-a lungul timpului si asa am ajuns la diagnosticul asta si am tot schimbat din cauza acatisiei insuportabile de la neuroleptic.Singurul medicament care mi se potriveste si mie imi da acatisie.Nici unul din celelalte antipsihotice nu imi provoaca asa ceva.Oricum a gresit mult si primul doctor la care am fost eu in 2008 ca m-a bagat direct pe antipsihotic cand eu aveam doar depresie si o anxietate usoara, nu aveam nimic psihotic, insa acum e prea tarziu, acum am ajuns la pseudohalucinatii auditive(eram constient ca sunt false) in fine. Si acum, chiar asa cum sunt de rau si asa lumea imi spune ca nu arat a om bolnav.Eu am gresit cel mai mult dar nu mai spun aici ce am facut in 2011 ca o sa ma injurati, oricum ceva asemanator cu martie 2016, insa atunci chiar nu stiam ce pastile sunt astea.Culmea e ca atunci cand gandesc cu voce tare o fac perfect, sau ma rog aproape perfect.Concluzia este ca am ajuns la diagnosticul asta din cauza mea.As vrea totusi sa ies si eu din asta insa nu stiu cum??
Medicul meu psihiatru??E mult spus..a fost mama si i-a spus ca imi cam bate inima si a raspuns:bine ca bate.Nu le pasa vorba lu' Nane :).Nu am fumat niciodata si nici alcool nu consum deloc.
Medicul meu psihiatru??E mult spus..a fost mama si i-a spus ca imi cam bate inima si a raspuns:bine ca bate.Nu le pasa vorba lu' Nane :).Nu am fumat niciodata si nici alcool nu consum deloc.
@SoundZ
Mai fa o data EEG ca sa fii sigur. Nu costa mult. Ar fi bine sa faci si o hemoleucograma sa vezi cum stai cu leucocitele, neutrofilele etc.
Hemoleucograma e foarte importanta. Formula leucocitara poate fi modificata de antipsihotic! Sa nu fie vreo anemie!? Nu stiu ca nu sunt medic. As vrea sa te ajut mai mult dar nu sunt doctor si nu ma pricep. Du-te si cauta-te la cei mai buni doctori ca nimeni nu poate lupta pentru tine.
Mai fa o data EEG ca sa fii sigur. Nu costa mult. Ar fi bine sa faci si o hemoleucograma sa vezi cum stai cu leucocitele, neutrofilele etc.
Hemoleucograma e foarte importanta. Formula leucocitara poate fi modificata de antipsihotic! Sa nu fie vreo anemie!? Nu stiu ca nu sunt medic. As vrea sa te ajut mai mult dar nu sunt doctor si nu ma pricep. Du-te si cauta-te la cei mai buni doctori ca nimeni nu poate lupta pentru tine.
Cred ca cel mai bine as face o internare dar nu prea pot sa stau in spital datorita incordarii.Oricum mersi de sfaturi clozapin.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Dependenta de benzodiazepine. Si acestea sunt sau pot deveni un drog.
- 11Sevraj diazepam.
- 9Dependenta de benzodiazepine!Ajutor!
- 9Dependenta de benzo
- 2Iau Alprazolam. De vreo doua nopți nu pot dormi.
- 34 Psihiatri. 4 diagnostice. 4 tratamente. Vreau sa pun capăt.
- 1Rivotril se poate lua putin și ziua?
- 7Cum scap de rivotril
- 37Dependenta benzodiazepine
- 8Sevraj la reducerea de diazepam
- 11Cum pot sa ma las de benzodiazepine de acasă și fără sevraj?
- 2Dependenta puternica benzodiazepine
- 6Xanax oarecum ocazional
Mai multe informații despre: dependenta de benzodiazepine
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: