Menstruatie redusa cantitativ
Am luat anticonceptionale 6 ani, intre timp am mai facut si pauze, de 1-2 luni, acum am renuntat la ele.Dar ma ingrijoreaza faptul ca mentruatia este foarte redusa cantitativ, dureaza 1 maximum 2 zile si as vrea sa stiu ce inseamna asta. Mentionez ca am 27 de ani si ca si inainte de a lua pastilele nu aveam menstruatie foarte mult, dar nici chiar ca acum. As vrea sa fac un copil in curand si vreau sa stiu daca acest lucru poate duce la alte complicatii.Voi merge oricum si la un consult ginecologic.
Va multumesc anticipat!
Va multumesc anticipat!
3 comentarii
Trebuie, într-adevăr, făcut un consult ginecologic.Medicul Dvs.va sa recomanda eventual o ecografie endovaginala si un set de dozari hormonale.Fluxul menstrual redus poate fi cauzat de dezechilibre hormonale.Aceste analize se fac in funcţie de zilele ciclului menstrual.
Am efectuat, intocmai cum ati spus si dvs, cateva analize hormonale, la recomandarea medicului ginecolog (zilele 3-5 de la menstruatie) si as vrea sa stiu ce inseamna urmatoarele rezultate: LH 4.22; insulina 3, 87; TSH 2.25; FSH 7.35; testosteron 2.1; estradiol: 79.7. Ar trebui sa ma ingrijoreze sau sa-mi dea de gandit vreuna din aceste valori?
Va multumesc anticipat!
Va multumesc anticipat!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4incident!!
- 3ciclu negru si curge foarte putin
- 5Dereglari ciclu, menstruatie redusa cantitativ si apoi deloc
- 4oare e bine?
- 4sarcina
- 2Sterilet copper t ciclu in cantitate foarte mica.
- 7Sa imi fac griji sau nu?
- 2Am avut menstruatia luna trecuta, luna asta doar 2-3 picaturi
- 6Menstruatie in cantitate mai mica
- 4Un sfat, va rog! menstruatie foarte redusa cantitativ
- 1Ciclu menstrual putin
- 1exista posibilitatea unei sarcini? Ajutor va rog!!
- 0Amenoree
- 4Sarcină ?
- 1Menstruatie puțină și maronie
- 3Menstruatie redusa
- 1Diane 35 și menstruatie
- 0Menstruatie redusa
- 0Oare o fi sarcină
- 2Sarcină? menstruația mi-a venit mai devreme și mi-a curs mai puțin
Mai multe informații despre: menstruatia redusa cantitativ