Menstruatie redusa cantitativ

Am luat anticonceptionale 6 ani, intre timp am mai facut si pauze, de 1-2 luni, acum am renuntat la ele.Dar ma ingrijoreaza faptul ca mentruatia este foarte redusa cantitativ, dureaza 1 maximum 2 zile si as vrea sa stiu ce inseamna asta. Mentionez ca am 27 de ani si ca si inainte de a lua pastilele nu aveam menstruatie foarte mult, dar nici chiar ca acum. As vrea sa fac un copil in curand si vreau sa stiu daca acest lucru poate duce la alte complicatii.Voi merge oricum si la un consult ginecologic.
Va multumesc anticipat!
Va multumesc anticipat!
3 comentarii

Trebuie, într-adevăr, făcut un consult ginecologic.Medicul Dvs.va sa recomanda eventual o ecografie endovaginala si un set de dozari hormonale.Fluxul menstrual redus poate fi cauzat de dezechilibre hormonale.Aceste analize se fac in funcţie de zilele ciclului menstrual.

Am efectuat, intocmai cum ati spus si dvs, cateva analize hormonale, la recomandarea medicului ginecolog (zilele 3-5 de la menstruatie) si as vrea sa stiu ce inseamna urmatoarele rezultate: LH 4.22; insulina 3, 87; TSH 2.25; FSH 7.35; testosteron 2.1; estradiol: 79.7. Ar trebui sa ma ingrijoreze sau sa-mi dea de gandit vreuna din aceste valori?
Va multumesc anticipat!
Va multumesc anticipat!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2menstruatie in cantitati reduse
- 2menstruatie redusa cantitativ
- 4oare e bine?
- 4sarcina
- 8Intepaturi in ovare
- 3Menstruatie slaba - O zi da o zi nu
- 1menstruatie scurta
- 3Ajutor menstruatie
- 2Scurgeri de singe putine
- 2Ciclu menstrual diminuat
- 1Ciclu menstrual putin
- 1exista posibilitatea unei sarcini? Ajutor va rog!!
- 1Am rămas însărcinată?
- 0Menstruatie diminuata
- 1Sunt însărcinată?
- 0Oare o fi sarcină
- 2Sarcină? menstruația mi-a venit mai devreme și mi-a curs mai puțin
- 2Menstruație sau sângerare de implantare
- 3Posibillitate de sarcina ?
Mai multe informații despre: menstruatia redusa cantitativ