Menstruatie redusa cantitativ
Am luat anticonceptionale 6 ani, intre timp am mai facut si pauze, de 1-2 luni, acum am renuntat la ele.Dar ma ingrijoreaza faptul ca mentruatia este foarte redusa cantitativ, dureaza 1 maximum 2 zile si as vrea sa stiu ce inseamna asta. Mentionez ca am 27 de ani si ca si inainte de a lua pastilele nu aveam menstruatie foarte mult, dar nici chiar ca acum. As vrea sa fac un copil in curand si vreau sa stiu daca acest lucru poate duce la alte complicatii.Voi merge oricum si la un consult ginecologic.
Va multumesc anticipat!
Va multumesc anticipat!
3 comentarii
Trebuie, într-adevăr, făcut un consult ginecologic.Medicul Dvs.va sa recomanda eventual o ecografie endovaginala si un set de dozari hormonale.Fluxul menstrual redus poate fi cauzat de dezechilibre hormonale.Aceste analize se fac in funcţie de zilele ciclului menstrual.
Am efectuat, intocmai cum ati spus si dvs, cateva analize hormonale, la recomandarea medicului ginecolog (zilele 3-5 de la menstruatie) si as vrea sa stiu ce inseamna urmatoarele rezultate: LH 4.22; insulina 3, 87; TSH 2.25; FSH 7.35; testosteron 2.1; estradiol: 79.7. Ar trebui sa ma ingrijoreze sau sa-mi dea de gandit vreuna din aceste valori?
Va multumesc anticipat!
Va multumesc anticipat!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3anticonceptionale... dureri de burta, menstruatie scazuta
- 6credeam ca sunt insarcinata, dar ciclu mi-a venit putin si un rosu f. deschis
- 6Menstruatie foarte putina si foarte inschisa la culoare
- 4anticonceptionale yasmin
- 7Insarcinata sau nu?
- 4sarcina
- 6mi-a venit ciclul doar putin. sunt oare insarcinata?
- 2Sterilet copper t ciclu in cantitate foarte mica.
- 1menstruatie foarte putina cantitativ
- 1Din cauza anticonceptionalelor s-a redus cantitativ menstruatia?
- 6Menstruatie in cantitate mai mica
- 7Sangerari de lunga durata
- 0menstruatie cateva zile si apoi nu a mai venit deloc...
- 3Ajutor menstruatie
- 2Ciclu menstrual diminuat
- 0Ciclu putin
- 1Ciclu maroniu
- 0Menstruație o zi. Sunt însărcinată?
- 0Menstruatie redusa
- 0Anexita
Mai multe informații despre: menstruatia redusa cantitativ