Hernie Inghinala - cum se face o refacere dupa operatie de hernie? | Forumul Medical ROmedic

Hernie Inghinala - cum se face o refacere dupa operatie de hernie?

13-06-2019
razvan986
Nu este medic/terapeut
razvan986
Salut,

Am fost operat de hernie inghinala acum o saptamana la Spitalul Militar.
Si acum sunt concediu de refacere si stiu de la medic ca nu am voie o luna de zile sa fac efort fizic, adica sa nu ridic mai mult de 10 kg si sa evit sa tusesc prea puternic. Sa beau lichide multe si sa mananc mai mult crema.

Imi puteti spune mai mult despre cum se face o refacere dupa operatie de hernie? As dorii sa am mai multe informatii despre cum sa imi revin dupa o operatie de hernie.

O zi buna.
2 comentarii
0
13-11-2019, ora 16:36
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Pneumologie, Iași
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Bună seara! Respectați indicațiile medicului curant, sunt foarte corecte. Nu aveți voie efort fizic intens, dar vă puteți plimba la pas zilnic, atâta timp cât nu vă deranjează locul intervenției, evitați alimentele care vă constipă pentru a nu face efort la defecație, trebuie să vă hidratați corespunzător. O seară liniștită!
0
25-01-2020, ora 21:36
Cristy1983
Nu este medic/terapeut
Cristy1983
Salut Răzvan, te rog îmi spui și mie simptomele pe care le-ai avut, simptomele care te-au adus la operație?! De 2 ani de zile ma chinui cu niște simptome pe care nu le poate cataloga nimeni corect pentru a ajunge la un diagnostic cert scrie-mi pe e-mail : cioboatacristianmarius@gmail.com
Astept un răspuns de la tine cât mai urgent. Merci
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: