hernie inghinala
Buna ziua. Am facut operatia de hernie inghinala deschisa si as vrea sa stiu cand as putea sa-mi reiau viata sexuala fara nici un risc
15 comentarii
Mi se pare normal sa vrei sa faci sex.
In primul rand trebuia sa intrebi medicul chirurg care te-a operat, si asta puteai s-o faci la externare sau cand ti s-au scos firele.
Sa sti ca sa poti face sex dupa cel putin trei saptamani de la scosul firelor, iar greutati poti ridica dupa aproximativ 3 luni de la interventia chirurgicala.
In primul rand trebuia sa intrebi medicul chirurg care te-a operat, si asta puteai s-o faci la externare sau cand ti s-au scos firele.
Sa sti ca sa poti face sex dupa cel putin trei saptamani de la scosul firelor, iar greutati poti ridica dupa aproximativ 3 luni de la interventia chirurgicala.
Iubiti-va mult! Dar in acelasi timp aveti grija unul fata de celalalt.
Dl doctor as vrea sa va Mai intreb, daca ie normal dupa aceasta perioada sa Mai am dureri de cap. Si daca da, ce as putea face sa scap de durere
Tind sa cred ca nu ai avut o colaborare medic-pacient eficienta; sau esti un tip anxios. De ce tip de anestezie ai beneficiat?
Am intrebat doctorul care ma operat dar raspunsul a fost. O sa-ti treaca in cateva zile' dar am facut 23 de zile. Ar trebui sa mai astept?
E posibil ca cefaleea sa fie cauzata de adoptarea unei pozitii necorespunzatoare in pat imediat postoperator. Durerea va disparea.
Va multumesc din suflet dl doctor pt raspunsuri. HRISTOS A INVIAT
Buna ziua dl doctor. De 3 zile ma cam doare deasupra operatiei, si ieste tare la apasare. Tin sa va zic ca am 6 saptamani de la operatie si ca nu mi sa unflat
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2hernie inghinala
- 1hernie inghinala
- 0Operatie de hernie inghinala
- 1Hernie inghinala sau nu?
- 1Recuperare dupa hernia inghinala
- 0Bunicul meu de78 de ani are hernie inghinala
- 3Copil de 2 ani si 7 luni cu hernie inghinala si lipsa poftei de mancare!!!!!
- 0Hernie inghinala
- 5operatie hernie inghinala
- 0Hernie inghinala bilaterala
- 5Operatie hernie inghinala dreapta
- 2Hernie inghinala operată clasic
- 13Hernie inghinala
- 1Hernie inghinala bilaterala
- 4Hernie inghinala bilaterala
- 0Hernia inghinala și durere la testiculele
- 4La munca după operație hernie inghinala
- 5Recidiva hernie ombilicala
- 2Presiune la un an după operatia de hernie inghinala
- 2Hernie inghinala pelvin
Mai multe informații despre: Hernia inghinala activitatea sexuala dupa operatie dupa operatia de hernie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: