inainte sa iau desorelle aveam greata de la marvelon 21 imediat ce luam pastila
![yoana10](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
buna ziua, timp de 1 an de zile am folosit marvelon21, dar in ianuarie nu am mai gasit si am luat desorelle, iar in feb am gasit marvelon21 si am luat din nou.Problema este ca inainte sa iau desorelle aveam greata de la marvelon21 imediat ce luam pastila si chiar dimineata, acum nu mai simt nimic nici o greata nimic parca nu iau ac...ma intreb daca nu cumva marvelon21 nu isi mai face efectul?va rog ras multumesc!
5 comentarii
![Dr. Mihnea Dragomir](/arata_img.php?img=cont_4644.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Nu trebuie sa credeti ca inexistenta unui efect secundar inseamna ca nu exista efect principal. Eficienta contraceptiva a acestor tablete este foarte buna.
![yoana10](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
as mai avea o problema:am terminat blisterul de ac pe 3 martie simi-a venit c.m pe 6 martie, am luat ac in a 8a zi adica 11 martie dupa c.m iar in data de 20 martie am avut contact sexual care s-a terminat inauntru, si dupa am cautat pe net calculator de sarcina si scria ca data conceptiei poate fi 20 martie chiar ziua cand eu am avut acel contact, dar eu am luat ac corect pana atunci farasa uit vreuna si dupa, la 4 zile au inceput sa ma doara sanii este din cauze ca urmeaza sa vina menstruatia sau sunt insarcinata?am si urmatoarele simptome simt ca imi arde fata foarte tare si ma simt cam obosita in timpul zilei chiar daca seara ma odihnesc bine.imi este frica ptr ca asa cum am spus si mai sus numai simt greata aceea dupa pasytila ac cum aveam inainte sunt un pic speriata din cauza ca ar putea sa nu isi mai faca efectul...ce credeti este sarcina sau urmeaza cm si deasta ma dor sanii mai mult stangul dreptul nu prea.multumesc anticipat!
![Dr. Mihnea Dragomir](/arata_img.php?img=cont_4644.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Din cate scrieti, erati sub protectie, deci nu aveti de ce sa va faceti griji in privinta unei sarcini. Anticonceptionalele pot da neplaceri in privinta sanilor, de aceea un autocontrol lunar si un control medical la 6 luni este indicat.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Ma pot ingrasa de la anticonceptionale?
- 2contraceptive:efecte secundare
- 2ajutati-ma cu un sfat: Sa fie efectele secundare pilulei sau sunt insarcinata?
- 5pauza de 1an si 8 luni (anticonceptionale)
- 5sunt bune melleva 35?
- 7Intarzierea menstruatiei ! Ajutor!!! PLS!
- 4Sterilitatea si anticonceptioanele
- 6un raspuns va rog: contraceptivele pot afecta psihicul?
- 6anticonceptionale - am luat 16. Mai trebuie sa iau?
- 3care sunt simptomele anticonceptionalelor?
- 6E problama daca incep sa iau pilulele contraceptive din a 2a zi a menstruatiei?
- 4Diane 35... pofta de mancare
- 3iau anticonceptionale si am o scurgere ciudata
- 1reactii adverse la anticonceptionale?
- 0Efecte adverse anticonceptionale. Ce se intampla daca incetez sa le mai iau?
- 0Cum sa procedez????
- 3Anticonceptionale - m-am ingrasat foarte mult de la ele
- 0Varice, chist ovarian si anticonceptionale
Mai multe informații despre: marvelon 21 efectele adverse ale anticonceptionalelor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: