in urma unei raceli...otita supurata
buna ziua! am si eu o problema in urma unei raceli am facut otita medie congestiva cu dureri si pocnituri foarte puternice apoi s -a transformat in otita supurata pentru ca nu a fost tratata le timp. Am fost la orl unde mi s-a facut curatare cu aspiratorul, mi s-a dat tratament augumentin, ketoprofen si alcool boricat. Dupa o saptamana de tratament urechea nu ma mai doare si mi s-a desfundat dar problema e ca aud cu ecou si aud niste zgomote atunci cand inghit ceea ce e foarte deranjant. Astazi am fost iar la orl iar doamna doctor mi-a spus ca o sa-mi revine auzul la normal dar eu sunt foarte speriata si as dori sa stiu in cat timp o sa aud normal de aceea astept parerea dumneavoastra.
Va multumesc!
Va multumesc!
4 comentarii
deoindecat de corect o sa trztati nasul si cat de bine o sa incalziti urechea.
pe forum gasiti mai multe sfaturi ce se face in acest caz
pe forum gasiti mai multe sfaturi ce se face in acest caz
va multumesc mult pentru raspuns. in nas pun picaturi bixtonim de doua ori pe zi si fac inhalatii cu inhalant extern in fiecare seara. In ce sens trebuie incalzita urechea? Nu am voie sa ies afara din casa?
picaturile puse in ureche trebuie sa fie calde, sa sta cu urechea in sus peste care se pune un saculet cu sare calda 10 minute / sau perna electrica/
se sterge urechea cu servetel de hartie si se usuca interiorul urechii cu uscatorul de par
se sterge urechea cu servetel de hartie si se usuca interiorul urechii cu uscatorul de par
multumesc mult pentru raspuns. O sa respect sfatul dumneavoastra. As mai avea o intrebare in ce situatie se poate ajunge la o interventie chirurgicala de refacere a timpanului in urma unei otite supurate? Am auzit si de astfel de situatii si sunt foarte speriata. Va multumesc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7zgomote in urechie
- 9disfunctia tubara
- 7eco dopler 3D cerebral-vascular??
- 28Nas infundat in urma unei raceli
- 3se pierde auzul din cauza otitei
- 1otita seroasa (?) + tinitus
- 10Otita la adulti
- 5diagnosticata acum 2 sapt cu otita medie
- 28bazait urechea dreapta, ureche infundata
- 5Diagnosticat: Faringita cronica
- 6Otite repetate (copil - 3 ani)
- 1Viroza sau alt ceva?
- 1sindrom vertiginos post otita seroasa
- 3Ureche infundata si zgomot permanent in ea
- 2Organism slabit
- 1Răceală Gripa Otită???
- 7Polipi copil 4 ani - pt d Flueraru
- 2Fâsâit urechi
- 1Este posibil??? am ramas cu un tiuit permanent si se si infunda urechea
- 0Rugăminte - Rinoadenoidita acută, otită medie fiica mea, în vârstă de 1,9 luni
Mai multe informații despre: Otita medie Raceala zgomotul in ureche
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: