Anxietate, tinitus zgomote in ureche !
Buna ! Am tot cautat despre problema aceasta suparatoare dar concret nimic detaliat! Am o problema foarte enervanta la urechea stanga care s a declansat in urma cu 18 ani, aud un ticait puls nu stiu cum sa descriu exact ca si un tren in mers dar care se activeaza la factori externi, gen cand vorbesc anumite persoane sau locuri ce nu i mi plac ! Atata timp cat vorbeste, ticaitul ii prezent, cand se opreste si ticaitul se opreste! Ii extrem de enervant si tare mi as dori sa stiu daca s a mai confruntat cineva cu aceasta problema
3 comentarii
Buna ziua! In primul rand o vizita la medicul ORL va identifica cauza acestei probleme suparatoare, este posibil sa existe si o cauza psihologica a tinitusului pentru ca spuneti ca se activeaza in situatii care va displac. TRT sau terapia de readaptare a tinitusului este o forma specifica de tratament care include terapia sunetului si o consiliere sau psihoterapie a persoanelor respective. Se practica si in Romania de cativa ani.
Buna seara ! Si va multumesc ca mi ati citit postul ! Locuiesc in jud Arad, ar exista si in Arad o clinica unde sa ma pot duce ?
Buna ziua! In momentul de fata terapia de readaptare a tinitusului din cate stiu eu se practica doar in Bucuresti. Mergeti la ORL la Arad unde locuiti si vedeti diagnosticul si metoda de tratament propusa. Oricum, nu tratati tinitusul cu indiferenta pentru ca nu trece de la sine! Sanatate va doresc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 67tinitus - un raspuns posibil
- 130Probleme cu urechea!!!
- 140Spondiloza cervicala?
- 30Exista tratament pentru tiuit permanent in urechi?
- 6durere de ureche + mancarime + zgomote
- 25de o luna de zile am un fasait in urechea dreapta
- 8Va rog sa ma ajutati sunt un pic speriata
- 4sunet continuu in ureche
- 6Tiuit in urechea stanga de cateva luni
- 5Otita medie seroasa bilaterala
- 1zgomote in urechea stanga
- 6o afectiune a aparut in urma cu 12 ani.. tinitus?!
- 5Zgomot in urechi
- 5Amețeală la cel mai înalt nivel, sunet puternic în urechea stângă!
- 14Sunet in ureche
- 1Tinitus
- 4Tinitus ( tiuit in urechi ) dupa implanturi dentare
- 1Tinnitus si senzatie de urechi infundate
- 2Tinitus
- 7Probleme urechi
Mai multe informații despre: Tinitus zgomotul in ureche
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: