Sunet in urechea dreapta
Buna seara, incepand din luna iunie a acestui an am inceput sa-mi aud bataile inimii in urechea dreapta. De fiecare data cand incercam sa adorm, le auzeam, dar dupa cateva zile s-au oprit si eram pe de-al dreptul fericit. La cateva zile distanta m-am trezit in mijlocul noptii(ora 3 si ceva)cu un zgomot ciudat in ureche. Am fost la medicul de familie si mi-a gasit un dop de ceara in ureche. Am stat cam 3 luni pana sa-l scoata, intre timp foloseam ulei de masline dupa cum mi-a recomandat. Sunetul este unul inabusitor, il poti auzi daca iti astupi ambele urechi, sunt de parere ca este circulatia sangelui. Sunetul a fost si dupa ce dopul de ceara mi-a fost extras. M-am reintors la clinica o.r.l de la care doamna doctor mi-a prescris niste medicamente pentru raceala(pe atunci eram racit). Am fost zilele acestea la medic, mi-a verificat ambele urechi si sunt curate, dar mi-a recomandat folosirea uleiului de masline. Nu ma doare, nu curge nimic, doar ca sunetul apare in lipsa unei surse externe sau probabil apare cand devin constient de el. Uneori imi amortesc urechile in sensul ca intervine un alt zgomot, ca cel produs de un o grenada orbitoare(flashbang) dar la o intensitate mica si dispare dupa 3-4 secunde
Tin sa precizez ca am 20 de ani, 1.68 inaltime si 64kg. Este prima oara cand am probleme cu urechea
Tin sa precizez ca am 20 de ani, 1.68 inaltime si 64kg. Este prima oara cand am probleme cu urechea
2 comentarii
te întorci la ORL , faci audiograma si timpanograma
Am fost la un control, mi s-a spus ca urechile sunt curate, doar ca timpanul este rosu si trebuie sa-l las sa-si revina in cateva saptamani
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Zgomot suspect in ureche
- 13Ureche infundata si imi aud vocea dogita
- 3Vajait in urechea dreapta la aplecare sau intoarcerea capului
- 7Zgomote ciudate in urechi
- 1Sunet ciudat!
- 2Fâsâit urechi
- 1Pocnituri in ureche
- 1Aud un suierat cand vorbesc.
- 13Ureche infundata si vajait in ureche
- 8Otita+tinnitus
- 0Urechea stanga infundata, iar urechea dreapta foarte sensibila la zgomote
- 0Somnolenta, dureri de cap zgomote in urechi
- 0Pacane ceva in ureche
- 3Anxietate, tinitus zgomote in ureche !
- 1Tinitus sau vuiet puternic în urechea dreaptă care nu cedează cu nimic!
- 1Tinitus, pocnituri ureche
- 9Vajait în ureche
- 2Nas infundat, urechi infundate si pocnesc
- 0Probleme la urechea dreapta.
Mai multe informații despre: zgomotul in ureche
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: