In timpul actului sexual simt o durere ingrozitoare
am o mare problema, va rog sa ma ajutati.de ceva timp, in timpul actuliu sexual simt o durere ingrozitoare, am si niste scurgeri urat mirositoare.am facut si tratament, dar nici o schimbare.va rog spuneti-mi ce as mai putea sa fac.
va multumesc
va multumesc
8 comentarii
am facut tratament cu flucozonal pilule, macmiror ovule si pimafucin unguent.scurgerile nu mai sunt asa abundente, insa durerea din timpul actului sexual e la fel.
imi cer scuze.am gresit nu cu flucozonal am facut tratament ci flucov.tratament de 10 zile
Din ce imi relatati, se pare ca ati facut tratament pentru o candidoza vaginala, insa probabil ca nu aceasta este cauza problemelor dvs!
Ar fi bine sa se recolteze o lama din secretia vaginala si sa se prescrie un tratament antibiotic. Apelati din nou la ginecolog!
Ar fi bine sa se recolteze o lama din secretia vaginala si sa se prescrie un tratament antibiotic. Apelati din nou la ginecolog!
nu as putea sa iau vreun anumit tratament fara a mai merge la ginecolog, pt ca data trecuta cand am mers, mi s-a spus ca nu e nevoie de lama pt.problemele pe care le-am relatat si mi s-a facut doar un vag control si mi s-a zis ca am un mic chist pe ovarul drept si de la asta sunt problemele si vor trece dupa tratament ceea ce nu s-a intamplat.
va multumesc inca odata
va multumesc inca odata
Schimbati ginecologul ! Tratamentul cu antibiotice dat fara a avea un examen pe lama risca sa selecteze o tulpina de microbi rezistenti la antibiotice si sa va complice simptomatologia.
Buna ziua, am si eu o intrebare deoarece inca nu stiu foarte multe legate de BTS, a inteles ca in primul rand se transmit pe cale sexuala, Dar boli gen sifilis sau sida se transmit numai daca penisul atinge vaginul sau daca exista ejaculare in interiorul vaginului?
Transmiterea sexuala a bolilor nu are legatura cu ejacularea ci numai cu sexul neprotejat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri in timpul actului sexual.. cum diminuez aceasta problema?
- 7Flucosin pentru ce sunt recomandate?
- 9nu ma lubrifiez
- 3sunt frigida?
- 12Am nevoie URGENT de un raspuns: durere insuportabila
- 12o intrebare: sunt insarcinata?
- 5nu reusesc intotdeauna sa ma simt bine in timpul actului sexual
- 8Posibila sarcina? Un sfat urgent, va rog!
- 12dureri din cauza steriletului? va rog un raspuns!
- 12Dureri in timpul actului sexual
- 6am usturimi cand fac sex
- 3dureri in timpul actului sexual
- 2Durere la penetrare!
- 12durere mare la penetrare
- 6cum sa-mi conving iubitul ca am fost virgina?
- 3ZGARIETURI la intrare in VAGIN
- 2Usturime la contact sexual
- 2De ce ma doare cand fac dragoste cu prietenul meu???
- 1Dureri in vagin in timpul penetrarii
- 2Ajutor! durere ovare, spate
Mai multe informații despre: durerea in timpul actului sexual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: