dureri in tipul actului sexual
salut!!ma bucur ca am dat peste acest forum poate asa imi gasesc si eu cateva raspunsuri.traiesc cu iubitul meu de 5 ani, el a fost primul si ultimul pana in momentul acest, si inca de la inceput am avut dureri...mereu..in zona burtii.asta e si motiul pt care il refuz mereu, nu imi face placere, nu ma mai atrage sa fac sex.nu am fost la doctor, desi evident ca gresesc, dar am remarcat ceva, cred ca tine mai mult de psihic, pt ca de cate ori ma gandesc la fostul meu iubit ma simt mai bine, nu simt asa de mult durerea, imi face mai multa placere...dar daca raman cu picioarele pe pamant...nasol..ma gandesc de ceva timp ca nu sunt eu vinovata, ca e poate faptul ca nu mai sunt atrasa de el ca nu mai vrea, si poate e ca o repulsie...ma insel?
2 comentarii
Durerea pe care o resimti in timpul actului sexual se numeste dispareunie. Ea poate avea cauze psihologice sau organice.Cauzele sale sunt lubrifierea insuficienta, infectiile vaginale, iritatii, traumatisme sau radioterapie, bolile inflamatorii pelvine, tumori pelvine, sindromul colonului iritabil, infectiile de tract urinar sau chisturile ovariene. Trebuie sa mergi la ginecolog, sa excluzi o cauza organica. Bineinteles, poate fi so o cauza psihologica, dar la acest lucru ar trebui sa iti raspunzi singura sau cu ajutorul unui psiholog.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Dureri si usturimi in timpul actului sexual
- 14durere in timpul actului sexual
- 10penetreaza prea tare?? va rog! :(
- 3usturimi in zona genitala
- 5mimeaza orgasmul sau e inhibata?
- 10Prietena mea nu are orgasm ce pot sa fac
- 6dureri de bazin dupa dezvirginare
- 11Nu stiu ce sa fac
- 4Durere foarte mare in timpul actului sexual!
- 4am durere de penis de o saptamana, in timpul unui act sexual
- 3Dureri in timpul actului sexual
- 10scurgere albicioasa si durere in timpul actului sexual
- 6De ce doare si a 2-a oara?
- 4sarcina extrauterina: dureri abdominale, scurgeri maronii, mancarimi si durere in timpul sexului
- 2Durere la penetrare!
- 8himen, usturimi si dureri de nedescris
- 3anticonceptionalele sunt de vina pentru ce mi-se intampla?
- 3Dureri de in timpul actului sexual
- 7Durere continua in timpul actului sexual
Mai multe informații despre: durerea in timpul actului sexual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: