In general sunt o persoana echilibrata, dar ma dau peste cap aceste stari mai mult cele somatice

349 comentarii 1 2 ..... 891011 12 Înainte ›
0
08-04-2010, ora 15:11
tania62
Nu este medic/terapeut
tania62
Adevarat a inviat !!!!!

Dupa o luuuunga absenta (recunosc...), va doresc tuturor o primavara luminoasa, si sanatate cu carul !!!

Maurica. sa va ajute Dumnezeu sa fiti bine in continuare, fara alte evenimente neplacute. Tu stii ca ma bucur din toata inima pentru tine, pentru voi !...

Celorlalti - din tot sufletul, multa, multa sanatate, pace si iubire ! Sa fiti sanatosi, sa fiti frumosi, sa reusiti sa treceti cu bine peste toate problemele, sa aveti incredere sporita in voi si in Dumnezeu, sa ganditi pozitiv... si totul va fi bine !!!
0
11-04-2010, ora 10:56
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Hristos a înviat!

Stimate domn George S, mă bucur că v-am putut ajuta. V-am realizat schema de renunţare la Rivotril, dar o am "scrisă" doar în "agenda mentală". Aşa fac de fiecare dată. Concep tot mental, pentru că am suficient "spaţiu", Slavă Domnului, şi dacă nu am timp să scriu pe o foaie, sau nu pot, tot ce am conceput rămâne memorat în zona destinată memoriei de lungă durată. :) Schema o voi publica în cadrul acestui topic cel mai probabil astăzi, cel mai târziu mâine. Mulţumesc pentru înţelegere. Veţi primi şi un înlocuitor naturopat, aşa cum aţi cerut :)
Să fiţi binecuvântat şi să aveţi forţa necesară să vă eliberaţi de tot ce vă dăunează (de fumat, de pildă).

Cu prietenie şi solidaritate,
Mr. Nick :)
0
11-04-2010, ora 11:03
Adevărat a înviat, d-nă Maurica :)

După câte am citit, aţi avut o adevărată incursiune în fizico-emoţional. Şi totuşi, totul se va sfârşi, după cum va dori Dumnezeu. Mă bucur nespus de mult pentru dvs., pentru soţul dvs. - pentru familie (la modul integral). Păstraţi-vă încrederea în continuare şi nu veţi culege decât rezultate pozitive.
Să fiţi binecuvântată şi să trăiţi în lumină, iubire şi armonie :) Vă pup şi eu ;)

Hristos a înviat, d-nă Tania :)
Să fiţi binecuvântată şi să aveţi o viaţă împlinită. Numai bine! Pup;)

Cu afecţiune,
Mr. Nick:)
0
11-04-2010, ora 12:20
tania62
Nu este medic/terapeut
tania62
Hristos a inviat !.
Buna ziua, prietenilor mei de pe-aici ! Sper sa aveti o primavara senina si inmiresmata, ca sufletele voastre !
Mi-e tare dor de voi toti. Inainte mai vorbeam. Acum n-am mai intrat de mult timp... nici cu suri, pe mess, nu m-am mai gasit. Timpul asta ne omoara pe toti, la propriu. Dar, si cand nu-s pe-aici, sa fiti convinsi ca sunt cu dufletul si toate gandurile mele bune si frumoase, alaturi de voi, si va doresc sa aveti parte de sanatate si de tot ce e bun in viata.
Poop Maurica, Nick, Slick si toti ceilalti de-aici. Sa fiti voiosi, sanatosi si sa prindeti curaj si incredere in voi si in viata, pe zi ce trece !!!!!
0
12-04-2010, ora 21:25
Hristos a înviat!

Stimate d-nule George S., în rândurile de mai jos veţi găsi schema de discontinuare a Rivotrilului. Nu v-am conceput şi schema cu înlocuitorul naturopat, pentru că încă mă gândesc la ceva complex, la o combinaţie polivalentă :) Vă rog să urmaţi cât mai corect paşii din cadrul schemei terapeutice şi să staţi liniştit. În maxim 2 săptămâni voi posta şi schema naturopată :)
Pe parcursul discontinuării s-ar putea să experimentaţi simptome neplăcute, de pildă: anxietate, nervozitate, diaforeză (transpiraţii relativ abundente), nelinişte, iritabilitate, oboseală, ameţeli, tremor, insomnie şi astenie (slăbiciune psihică şi nu numai). Nu este obligatoriu să le aveţi şi dvs., dar m-am simţit obligat să vi le prezint în scris. Ele pot să apară în funcţie de reactivitatea sistemului nervos, dar, ţinând cont că dvs. sunteţi o persoană psiho-stabilizată, nu veţi avea decât semi-stări neplăcute. Doamne ajută.

_
SCHEMĂ DE DISCONTINUARE LENTĂ A RIVOTRILULUI
Doză totală actuală (ingurgitată) - 0, 75 mg de clonazepam

Index schemă (scădere gradată cu 25% săptămânal până la discontinuare totală):
- Săptămâna 1 (0, 75 mg redistribuite);
- Săptămâna 2 (0, 75 mg -- 0, 50 mg);
- Săptămâna 3 (0, 50 mg -- 0, 25 mg);
- Săptămâna 4 (0, 25 mg -- 0, 125 mg);
- Săptămâna 5 (0, 125 mg -- 0, 0625 mg);
- Săptămâna 6 (0, 0625 mg -- 0, 03125 mg -- 0, 0 mg!).

Schema vă propune realizarea următoarelor aspecte:
- adaptare la redistribuţie pentru scăderea efectelor adverse;
- adaptare la fracţionare gradată;
- adaptare de discontinuare parţială progresivă;
- adaptare la discontinuare progresivă totală.

.
Săptămâna 1: (0, 75 mg redistribuite)
Luni: 0, 25 mg dimineaţa, 0, 25 mg la prânz şi 0, 25 mg seara;
Marţi, Miercuri, Joi, Vineri, Sâmbătă şi Duminică: la fel :)

Săptămâna 2: (de la 0, 75 mg până la 0, 5 mg)
Luni: 0, 25 mg dimineaţa, 0, 25 mg la prânz şi 0, 25 mg seara;
Marţi, Miercuri, Joi, Vineri, Sâmbătă şi Duminică: 1/2 din 1/2 dintr-un comprimat (0, 25 mg) dimineaţa şi 0, 25 mg seara.

Săptămâna 3: (de la 0, 5 mg până la 0, 25 mg). Va fi dificil să tăiaţi comprimatul. Încercaţi să estimaţi cât mai corect.
Luni: 1/2 din 1/2 (0, 25 mg) dimineaţa şi 1/2 din 1/2 (0, 25 mg) seara;
Marţi, Miercuri, Joi, Vineri, Sâmbătă şi Duminică: 1/2 din 1/2 din 1/2 (50% din 50% din 50% - 0, 125 mg) dimineaţa şi 1/2 din 1/2 din 1/2 (0, 125 mg) seara.

Săptămâna 4: (de la 0, 25 mg până la 0, 125 mg). Acum va fi şi mai dificil. Nu este imposibil să le tăiaţi corect, dar nu este nici foarte uşor posibil.
Luni: 1/2 din 1/2 din 1/2 (50% din 50% din 50% - 0, 125 mg) dimineaţa şi 1/2 din 1/2 din 1/2 (0, 125 mg) seara;
Marţi, Miercuri, Joi, Vineri, Sâmbătă şi Duminică: 1/2 din 1/2 din 1/2 (0, 125 mg) dimineaţa. Seara nu luaţi absolut nimic!

Săptămâna 5: (de la 0, 125 mg până la 0, 0625 mg). Foarte dificil. Estimaţi doza! Nu este nicio tragedie dacă nu este fix 0, 0625, dar să nu fie foarte depăşită. O lamă de ras vă va ajuta foarte mult. Tăiaţi cu ea!
Luni: 1/2 din 1/2 din 1/2 (0, 125 mg) dimineaţa. Seara nu luaţi absolut nimic!;
Marţi, Miercuri, Joi, Vineri, Sâmbătă, Duminică: 1/2 din 1/2 din 1/2 din 1/2 dimineaţa (0, 0625 mg - tăiaţi părticica de 0, 125 pe jumătate). O doză foarte mică, vă rog să o estimezi. Tăiaţi cu lama cât mai corect. Seara nu luaţi absolut nimic!

Săptămâna 6: (de la 0, 0625 mg până la 0, 03125 mg şi, în sfârşit, 0 mg)
Luni: 1/2 din 1/2 din 1/2 din 1/2 dimineaţa (0, 0625 mg - tăiaţi părticica de 0, 125 pe jumătate).
Marţi: Părticica de 0, 0625 mg o faceţi pulbere şi separaţi, cu ajutorul lamei, jumătate din ea. Luaţi pe lamă acea jumătate şi presăraţi-o într-un pahar cu apă. Amestecaţi apa timp de 10 secunde şi după acest interval de timp o puteţi bea (minim 50 de ml de apă) dimineaţa.
Miercuri: Faceţi acelaşi procedeu, dar beţi apa la prânz.
Joi: Faceţi acelaşi procedeu, dar beţi apa seara.
Vineri: NU mai luaţi absolut NIMIC.
Sâmbătă: NU mai luaţi absolut NIMIC.
Duminică: NU mai luaţi absolut NIMIC.
.
_

Toate cele bune şi multe binecuvântări :)
Cu respect,
Mr. Nick
0
12-04-2010, ora 21:30
Adevărat a înviat, d-nă Tania!

Mulţumim pentru urările frumoase. Şi nouă ne este dor de dvs., dar...vă înţelegem; timpul zboară pentru toţi!
Să fiţi binecuvântată cu tot ce aveţi nevoie şi să trăiţi în armonie :)

Toate cele bune!
Pup şi eu :)
0
13-04-2010, ora 11:46
George S
Nu este medic/terapeut
George S
Salut, Nick !
Nu pot decat sa-ti multumesc din suflet pentru ajutorul tau si sa ma rog sa-ti dea Dumnezeu multa, multa sanatate.
Incep de saptamana viitoare renuntarea la Rivotril, conform schemei tale, si-am sa te tin la curent cu evolutia starii mele, saptamanal, sperand sa - ti scriu numai de bine. ( am convingerea ca asa o sa si fie ). Totodata, am sa renunt si la Lipanthyl pe parcursul acestor 6 saptamani.

Sa auzim numai de bine, si cu riscul de-a ma repeta, inca o data - ti multumesc.

Cu prietenie, George.
0
13-04-2010, ora 17:41
Hristos a înviat, d-nule George S. :)

Vă mulţumesc pentru mesajul fumos :) Vă mulţumesc anticipat şi pentru rugăciuni; să fiţi binecuvântat.
Încercaţi, vă rog, să respectaţi cât mai strict schema de reducere gradată a Rivotrilului. O respectare strictă scade extrem de mult riscul şi predispoziţia de producere al unor efecte adverse neplăcute, dar foarte normale şi, mai ales, tranzitorii. Mă bucur că sunteţi optimist şi că aveţi credinţa că totul va fi bine. Aşa va fi!
Dumnezeu să vă ajute şi să vă călăuzească mereu cu lumina Lui infinit de frumoasă şi puternică. :)

P.S. - Nu-mi mai mulţumiţi mie, mulţumiţi-I Lui. Tot ce primiţi pozitiv, primiţi de la Dumnezeu, chiar dacă El vă ajută şi prin intermediul unor oameni. Ţineţi mine acest aspect foarte important!
Toate cele bune şi...aştept veşti pozitive ;)

Cu respect,
Mr. Nick :-)
0
19-04-2010, ora 08:16
SLICK
Nu este medic/terapeut
SLICK
Salut tuturor! sper k sunteti bne cu totii! Nick, tu ce mai faci? Ti-am trimis un mail, sper sa-l fi primit! O zi buna tuturor! Dumnezeu sa ne ajute pe toti! Poate ai timp sa-mi dai si mie un raspuns Nick! Esti o deosebit prin tot ce faci! Toate cele bune!
0
19-04-2010, ora 21:43
SLICK
Nu este medic/terapeut
SLICK
Sal Nick! Vroiam sa te intreb cva: ce parere ai de "Rhodiolin"- planta activa este chinezeasca "Rhodiola rosea"? Mi-a recomandat-o cneva si am zis sa te intreb pe tne...poate imi dai un raspuns ca sa stiu daca o cumpar sau nu! Ms mult si o seara buna! Toate cele bune
0
20-04-2010, ora 01:52
Hristos a înviat, Slick!

Ce mai fac? Bine, sunt foarte ocupat. Pe calea binelui eu obosesc odihnindu-mă, nu ostenindu-mă :)
Îţi mulţumesc pentru cuvintele frumoase dar, te rog, nu mai scrie niciodată apreciaţii cu privire la mine. Nu-mi plac. Aprecierile sunt pentru alţi oameni, nu pentru mine (pentru sfinţi, înţelepţi, etc.) Mulţumesc pentru înţelegere :)

.
Rhodiola rosea este o plantă pe care o recomand frecvent, dar tu mi-ai scăpat din vedere. Această plantă conţine salidroside şi rosavine, principalele ei substanţe active. Aceste substanţe au capacitatea să optimizeze secreţia şi metabolismul serotoninei (într-o măsură mai mică, optimizarea este valabilă şi pentru dopamină), prin inhibarea monoaminooxidazei A şi B, 2 enzime care au proprietatea de a inactiva şi degrada serotonina şi dopamina. Dopamina este optimizată într-o măsură mai mică, pentru că ea este degradată şi de o altă enzimă - COMT (catecol-o-metiltransferază) - aceasta neputând fi inhibată de substanţele active conţinute de Rhodiola. Rhodiola acţionează ca un antidepresiv sintetic IMAO, dar fără a avea reacţiile adverse ale acestuia. Prin inhibarea unei cantităţi de MAO A şi B, serotonina şi dopamina, ambele encefalice, au cantităţi circulante mai mari, ceea ce promovează/stimulează o stabilitate psihică intensă la persoanele cu diverse probleme mentalo-psihice (depresie nervoasă, depresie sezonieră, tulburare obsesiv-compulsivă, anxietate, etc.). Rhodiola este, din punctul meu de vedere, un adaptogen extraordinar; un adaptogen cu valenţe antidepresive. Reduce stresul, chiar şi fără eliminarea factorilor stresori, şi induce o stare de bine (ajută şi la eliberarea unor beta-endorfine). Deci, ca şi concluzie, te va ajuta cu siguranţă :) Doza recomandată este de maxim 1000 de mg pe zi (1 gr.), administrată în două sau 3 prize (dimineaţa şi seara, dacă se administrează în două prize, şi dimineaţa, la prânz şi seara, dacă se administrează în 3 prize). Nu se recomandă o doză zilnică unică!
.

Să fii binecuvântat de către Dumnezeu cu tot ce ai nevoie :)
P.S. - Îţi voi răspunde la e-mail în câteva zile.

În speranţa că ţi-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
0
20-04-2010, ora 11:36
SLICK
Nu este medic/terapeut
SLICK
Raspunsul tau este, ca de obicei, complet si la obiect! Sper sa ma ajute pt ca ma simt destul de aiurea, mai ales la nivel psihic, si nu mai doresc sa revin la 5htp! Am luat extract de roinita, cam 3 lingurite pe zi si omega 3, dar simt ca nu ma ajuta! voi cumpara rhodiolin, si am sa iau 3 cps pe zi! Intrebare: in afara de rhodiolin mai am voie sa iau si altceva? ma refer la omega 3 sau roinita? sau merg doar pe rhodiolin?
Astept rasp tau si sper ca bunul Dumnezeu sa-ti "multumeasca" asa cum meriti ! Toate cele bune
0
20-04-2010, ora 22:29
Slick, eşti un drăguţ! :) Dar tu ştiai că eşti. Apropo de acest aspect, d-na Iliescu mi-a spus că eşti un om de excepţie (foarte bun, educat şi, mai ales, ancorat în realitate - te rog frumos să nu-i spui că ţi-am spus!).

.
Te rog să îţi verifici poşta electronică. Ţi-am răspuns la e-mail. NU am putut răspunde la telefon. Te rog, când te mai duci la d-na Iliescu, o poţi întreba despre receptivitatea mea. Îţi va spune că sunt ca un burete. Absorb şi simt undele electromagnetice, printre altele, şi dacă sunt cu polaritate negativă...nici nu-ţi imaginezi cum mă simt după ce vorbesc la telefon. Când apropii telefonul de cap încep mâncărimile, mi se supraîncălzeşte urechea de pe partea pe care ţin telefonul, mă doare capul, încep să am lacune de memorie şi...nu mai continui :( Şi totuşi, Dumnezeu mă ajută prin...aşa cum o ajută şi pe d-na Iliescu (ştii tu!). Dacă nu aş ecrana acele unde electromagnetice, aş muri. De aceea nu vorbesc la telefon (decât foarte, foarte, foarte rar, şi mai mult prin sms-uri. După ce vorbesc am probleme mari cu memoria (uit şi denumirea obiectelor din vecinătatea mea, aşa de puternic mă afectează). Şi cu computerul am probleme, dar l-am dotat cu 2 dispozitive - Torser şi DNRN-2. Chiar şi aşa, chiar şi cu acele 2 dispozitive, tot am probleme (efectiv îi simt câmpul de torsiune negativ :(((...). Te rog, de acum încolo încearcă să-mi scrii sms-uri, iar eu îţi voi răspunde prin intermediul forumului, pe mess sau via e-mail. Mulţumesc pentru înţelegere!
.

Bunul Dumnezeu să-ţi răsplătească şi ţie sensibilitatea şi bunătatea din inimă şi suflet.
Cu respect şi amiciţie,
Mr. Nick;)
0
21-04-2010, ora 21:27
SLICK
Nu este medic/terapeut
SLICK
Nick, eu imi cer scuze ca te-am deranjat pe mobil, dar eram intr-o stare mai aiurea, si aveam nev de un sfat! ai avut dreptate in mailul tau, si eu ma simt "secat" de energie, si vbesc si mult la tel (e pos sa fie si asta o cauza)! Sper sa reusesc sa trec peste toate cu ajutorul lui Dumnezeu, si cu sfaturile tale, care tot "opera" Lui sunt! O sa incerc sa fac rost de planta aceea, dar mai dureaza vreo 2-3 zileca am dat comanda pe net! pana atunci iau omega3! sa nu mai iau extract de roinita astea 3 zile pana imi vine rodhoilinul?
In leg cu d-na doctor, si eu o stimez si o apreciez f mult..sper sa nu se supere ca nu am mai snat-o sa merg la dansa..dar stau f prost q banii...si mi-e si rusine sao mai sun crede-ma! as mai face vreo 3-4 sedinte, dar sa vad cum fac rost de bani.si sper sa ma primeasca si dansa...sa nu-si sch parerea despre mne pt ca nu am cautat-o...am av niste prob si de aceea, am fo in medical( am fo racit f rau, o viroza resp, care de Paste m-a fcut sa stau in pat si sa iau antibiotice)! inka odata Dumnezeu sa te binecuvanteze si sa te miluiasca! Rasplata ta e Sus acolo !
Cu respect, sinceritate si prietenie
0
22-04-2010, ora 04:00
Slick, te rog să nu-ţi ceri scuze. Eu îmi cer scuze că nu pot vorbi, că nu am voie să vorbesc. NU m-ai deranjat absolut deloc, din contră :)
Radiaţiile telefonului mobil te afectează foarte mult, iar tu vorbeşti, aşa cum ai şi spus, de la mult în sus. Te rog să încerci să-ţi cumperi un dispozitiv pentru reducerea radiaţiilor (Magralit, DNRN-1 sau Communiguard), pe care să-l plasezi în/pe telefon (conform instrucţiunilor aferente).
Poţi să iei extractul de roiniţă, dar te rog să opreşti administrarea după ce primeşti Rhodiola.
D-na doctor nu este deloc supărată pe tine. Să nu-ţi fie ruşine s-o suni! Nu şi-a schimbat părerea despre tine. Numai un om labil psihic poate să-şi schimbe părerea aşa de facil, iar d.na doctor, după cum ştii, este extrem de erudită şi, mai ales, emerită :)
Şi eu am avut şi am probleme financiare. Din acest motiv nu am fost la d-na Iliescu timp de aproximativ 4 luni. :((( Dar, Slavă Domnului, am putut ajunge la dânsa imediat după Sărbătorile Pascale. Am stat 2 ore :)))...am recuperat :) Deci, când poţi, mergi la dânsa, nu este absolut deloc supărată pe tine :)

Să fii binecuvântat cu multă lumină, iubire, lumină şi putere de a merge mai departe pe drumul vieţii.
Cu respect şi simpatie,
0
23-04-2010, ora 11:11
George S
Nu este medic/terapeut
George S
LA MULTI ANI !, celor care poarta numele Sfantului Gheorghe, multa sanatate si fericire sa va daruiasca Dumnezeu !
NIck, saptamana a trecut usor fara evenimente neplacute in ceea ce priveste redistributia Rivotrilului. Nici nu ma asteptam la altceva. Tu ce mai faci ? Sper sa fii bine, avand in vedere faptul ca esti foarte ocupat.cred c-ar trebui sa te odihnesti mai mult decat o faci...
Deoarece simt ca sunt intre prieteni va dau o veste :
MAINE, 24.04.2010, MA CASATORESC ! Sunt un pic emotionat dar si fericit...am sa-mi intemeiez o familie, iar din iulie, cand se va naste fetita noastra, pot sa spun ca va fii completa ! Gandindu-ma la toate acestea, ma simt foarte bine ( si responsabil ) si ma rog la Dumnezeu sa avem parte de sanatate si multa intelegere !

Tuturor, va doresc numai bine, pace in suflet, si sa fiti sanatosi !
Cu prietenie, George.
0
23-04-2010, ora 19:44
tania62
Nu este medic/terapeut
tania62
Ce veste frumoasa, George !!!!!! Da-mi voie sa fiu si eu in randul prietenilor tai de pe-aici, si sa-ti doresc din toata inima CASA DE PIATRA, cu sanatate multa, dragoste foarte multa si intelegere permanenta !!!!
Ma bucur tare mult pentru tine. Aveti grija de voi doi si de fetita care se apropie :D, iubiti-va mult si sincer, comunicati tot timpul, indiferent ce problema ar aparea, si cautati sa rezolvati totul atunci cand intervine ceva, sa nu lasati sa se acumuleze stari negative.
Numai bine !!!!!!!!!!!!!!!!!

Nick. pupici, ca intotdeauna !!!!! multi !!!!! Fa in asa fel incat sa ai mai multa grija de tine ! Ai un loc special in sufletul meu, care va ramane al tau pe viata, pt ca ti l-ai castigat si ti l-am rezervat cu mare drag!

Maurica, Slick. sanatate maxima !!!!

Poop pe toata lumea ! :)
0
24-04-2010, ora 17:59
Hristos a înviat!!!

Stimate d-nule George, felicităăăăăăăăăăăăări :))) Casă de DIAMANT şi numai binecuvântări alese. O să aveţi o familie foarte frumoasă şi o viaţă pe măsură. Doamne ajută!
Mă bucur că aţi fost ocolit de evenimente neplăcute. Aceasta ocolire este dovada cea mai plauzibilă a credinţei dvs! Continuaţi discontinuarea aşa cum este concepută în schemă şi totul va fi bine.
Eu sunt ok şi...mă odihnesc suficient de mult :)
Să fiţi binecuvântat!
Cu amiciţie şi respect,
Mr. Nick
.

Stimată d-nă Tania, şi eu vă pup de nu vă vedeţi :)))) Şi sufletul meu a făcut în el un loc pentru dvs.; un loc în compartimentul denumit Romedic, unde există foarte, foarte multe persoane (dvs. existaţi în top 10-le acelui compartiment, şi acolo veţi exista pe vecie (indiferent de circumstanţe)). Vă păstrez şi în inimă!
Să fiţi binecuvântată cu ce aveţi nevoie şi să vă trăiască familia minunată. Pup!
.

Dnă Maurica, dvs. cum vă mai simţiţi? Dar soţul dvs.?
Să fiţi binecuvântaţi amândoi. Pup!
.

Slick, îţi răspund la e-mail în câteva minute :)
Să fii binecuvântat!
.

Cu iubire profundă pentru toţi oamenii din lume,
0
24-04-2010, ora 19:28
coko182
Nu este medic/terapeut
coko182
Hristos a inviat! Nick nu stiu daca mai tii minte am postat si eu pe acest forum problema mea..am fost diagnosticat cu nevroza., iar pentru a se incadra in nu stiu standarde dr. mia trecut pe recomandrea medicala depresie si anxietate..cu medicatia wellbutrin 15o mg si eglonyl 5o mg plus sanval pt somn..am renuntat la sanval si lam inlocuit cu bio melatonina..totul a mers bine dar am inceput sa numai pott dormi bine si a trebuit sa iau dinou sanval care m aface s ama fac ametit.eu sunt in londra in momentul actual.si vb cu dr pe mail..muncesc dar ma simt obosit in ultima vreme..datorita nesomnului.am vb cu dr despre felul cum ma simt si mia prescris xanax, ce parere ai de el..am mai citit dar vad ca lumea vrea sa scape de el ca creeaza dependenta... te rog daca vrei si poti sa imi dai un sfat cu xanaxul..si daca poti sa mi dai un sfat cee as mai pute a face in paralel sa ma vindec..nu stiu o trapie naturista, nu stiu niste sfaturi cu ce ar trebui sa fac sa scap de starea asta..multumsc mult!
0
28-04-2010, ora 22:10
SLICK
Nu este medic/terapeut
SLICK
Salut Nick, mi-a placut f mult mailul tau cu "spovedania unui om..." chiar m-a miscat profund! Dumnezeu este extraordinar! Vroiam sa te rog, daca ai timp, pt ca stiu ca esti ocupat, sa-mi raspunzi si mie la mailul pe care ti l-am trimis aqm 2 zile in leg cu rodhiolin! O seara minunata prietene bun! Dumnezeu sa fie cu noi toti!
Cu optimism si respect!
0
28-04-2010, ora 22:21
Hristos a înviat, d-nule Coko182!

Stimate domn, xanaxul conţine o benzodiazepină celebră, dar la fel de celebră este şi dependenţa produsă de aceasta. Puteţi lua xanax doar ocazional (la nevoie). Luat mai mult de 3-4 săptămâni, în doze specifice, produce dependenţă şi, la discontinuare, generează simptome specifice sindromului de sevraj.
Problema dvs. de sănătate are o cauză multiplă (organico-energetică) dar, din fericire, poate fi vindecată prin reglarea numitor constante organico-energetice. În acest sens, vă rog să vă îndreptaţi atenţia către terapia patentată de celebrul medic Edward Bach - terapia cu remedii florale.
Vă rog să vă faceţi o programare în cadrul Bach Centre din UK şi să mergeţi la o consultaţie. Remediile Bach sunt extrem de eficace pentru condiţii medicale care implică dezechilibre psihice relativ minore spre moderate, aşa cum este şi dezechilibrul pe care-l aveţi dvs.

.
The Bach Centre
Mount Vernon
Bakers Lane
Brightwell-cum-Sotwell
Oxon
OX10 0PZ
U.K.

General equiries: +44 (0)1491 834678
Consultation line: +44 (0)1491 832877
Fax: +44 (0)1491 825022
Web: www.bachcentre.com
.

Vă rog să-mi spuneţi dacă aveţi vreo nelămurire şi dacă vă mai pot ajuta cu ceva.
Dacă nu ştiţi cum să iniţiaţi formalităţile de programare şi consultare a Bach Centre, vă rog să o contactaţi pe d-na Claudia Cabat, Bach Foundation Registered Practitioner (Telefon fix: 021 326 52 90; Telefon mobil: 0724 222 522, 0745 633 474), cu siguranţă vă va ajuta.

Toate cele bune şi însănătoşire grabnică:)
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
0
28-04-2010, ora 22:33
Slick, abia acum am văzut mesajul tău. Acel e-mail cu spovedania l-am primit şi eu la rândul meu, l-am corectat superficial şi l-am expediat la aproximativ 500 de persoane :) Mi-a clătinat inima şi...se pare că la tine a avut acelaşi efect.
Îţi voi răspunde la e-mail în maxim 30 de minute.
Să fii binecuvântat!

Cu respect şi amiciţie,
Mr. Nick!
P.S. - Ai mai mult decât dreptate - Dumnezeu este infinit de extraordinar :)
0
29-04-2010, ora 13:31
maurica
Nu este medic/terapeut
maurica
Draga Nick

Multumesc pentru intrebare,.scuze ca raspund asa tarziu, dar nu am mai intrat pe forum din lipsa de timp.
Ce sa-ti spun?Din pacate despre mine,..nu pot spune ca sunt foarte ok.Sunt foarte obosita psihic,..am momente cand ma gandesc,."viata mea,.incotro???",.apoi ma mobilizez repede doar pentru ca stiu ca familia mea are nevoie de mine si in special sotul care acum asteapta transplantul.Deci pot spune ca nu mai exista altceva decat el,.eu nu mai exist,.el e prioritar, totul este pentru el, de asta am puterea de a ma mai trezii in fiecare dimineata s de a lua fiecare zi de la capat, fara sa stiu sigur ce anume imi va rezerva acea zi, de ce surprize voi mai avea parte, pentru ca totul in aeasta boala este atat de inprevizibil,.azi esti pe culmile fericirii iar maine poti fi trantit la pamant de cine stie ce veste, de o analiza proasta,..

Din pacate am inceput sa iau din nou bromazepam, care nu ma ajuta foarte mult, as avea nevoie disperata de rivotril,.stiu ca nu esti de acord cu asta,..nici eu, doar am reusit odata sa scap de ele,.dar in situatia actuala,.nu pot,..nu reusesc,.nici macar nu mai am putere de concentrare,.uneori merg pe strada si uit unde sunt, mi s-a intamplat sa fiu undeva intr-un magazin, unde mai fusesem de atatea alte ori si nu mai sti-am pe unde este iesirea,...asta o fractiune de secunda, ca apoi mi-am reenit.dar a fost asa ca o senzatie ca mi-am pierdut judecata.

Nu stiu ce sa spun, mai avem mult dru de parcurs, inca greul nu a trecut, ba chiar as spune ca abia de acum incepe cu adevarat, pentru ca e decisiv ce se va intampla de acum inainte.Psihic sunt daramata,..si desii lucrurile decurg bine, nu ma pot abtine sa nu ma intreb, "cat am sa mai rezist?"

Te pup dulce,.va pup pe toti !
0
29-04-2010, ora 22:18
coko182
Nu este medic/terapeut
coko182
Hristos a inviat, Mr. Nick!multumesc pentru raspuns..pt moment am vb cu doctorul si iau xanax pt 10 zile cate doua pe zi iar apoi reduc la una pt 20 de zile iar apoi la nevoie(acesta este recomndarea doctorului)..despre florile bach am vazut in comert aici in uk darr nu pot sa iau eu asa de unul singur..am sa incerc sa imii fac timp liber sa vad de o consultatie...trebuie sa incerc sa gasesc alte remedii pt boala mea ca medicamentele isi fac si ale efectul dar ma simt drogat lipsit de reactie fara o forta de concentare...un sentiment ciudat pt o persoana ca mine care timp de 27 e ani nuu a fost la doctor niciodata.daca vrei si ai timp poti sa mi mai dai un sfat, eu stiu sa mi recomanzi o carte, poate sa schimb ceva in stilul meu de viata, ce alimentatie ar trebui nu imi lipseasca...multa sanatate la toata lumea !
0
30-04-2010, ora 10:20
George S
Nu este medic/terapeut
George S
Salut, prieteni !

Stimata d-na Tania ! Va multumesc din suflet pentru gandurile dvs. bune si-mi cer scuze ca v-am scris asa de tarziu, dar pur si simplu activitatile zilnice nu mi-au permis sa o fac mai devreme. A fost o saptamana plina, stresanta si fara prea multe satisfactii in ceea ce priveste locul de munca. Incerc din rasputeri sa rezolv si sa repornesc mica afacere de care ma ocup, dar credeti-ma, in conditiile de fata, este mai mult decat dificil.va multumesc inca o data !

Nick, " Casă de DIAMANT şi numai binecuvântări alese." - fac o mica gluma si-ti spun ca merge si o casa de lemn plina de stralucire venita din sufletele noastre iar binecuvantari sa fie cat mai multe...multumesc, Nick! ( saptamana II - fara probleme trecerea de la 0.75 - 0.5 Rivotril , sa vedem mai departe...)

D-na Maurica, imi permit sa - mi exprim parerea de rau dat fiind faptul ca va confruntati cu o situatie deosebita dar asa cum spuneti familia dvs. are nevoie de dumneavoastra. Sa va dea Dumnezeu, incredere, sanatate, si putere sa treceti cu bine acest obstacol. Mi-a atras atentia, intentia dvs. sa luati Rivotril si dupa cum bine stiti, nu cred ca este bine, mai ales c-ati scapat de el...Nick, sigur v-ar putea sugera altceva... multa sanatate !

Cu prietenie, George.
0
30-04-2010, ora 11:28
maurica
Nu este medic/terapeut
maurica
Multumesc George,..multumesc pt incurajari.Adevarul este ca am rezistat eroic pana acum, dar simt cum, cu fiecare zi care trece, ma prabusesc cate putin si nu am voie sa fac asta.De aceea zic ca am nevoie de rivotril, pt ca in trecut asta m-a tinut cat de cat pe picioare, in situatia in care sunt, o solutie naturista nu stiu cat de mult m-ar putea ajuta.Ajuta, nimic de zis, dar in timp si eu nu am timp,..nu acum.

Iti doresc multa sanatate si sa ai un mariaj fericit lipsit de griji si probleme.

Maurica.
0
04-05-2010, ora 12:54
George S
Nu este medic/terapeut
George S
Salut, prieteni !

D-na Tania, D-na Maurica, sper din tot sufletul sa fiti bine iar cand veti intra pe forum sa citesc numai masaje de bine, privind sanatatea si linistea dumneavoastra !

Nick, tu ce mai faci ?
Eu sunt la cea de-a treia saptamana in care am ineput reducerea Rivotrilului de la 0.50 la 0.25 si, fara sa fiu pesimist, simt o usoara stare de agitatie care cred ca se datoreaza problemelor mele de servici, dar nu exclud nici varianta producerii acesteia din cauza reducerii Rivotrilului. Tensiunea arteriala este si ea un pic marita, asa ca te rog, daca ai timp, sa-mi raspunzi la urmatoarele intrebari : Ce-as putea sa iau pentru tensiune fara sa intre in conflict cu Rivotrilul, si daca te-ai gandit la un inlocuitor naturopat pt. Rivotril ? Daca, da, de cand pot sa-l iau ? Iti pun aceste intrebari, cu speranta sa nu te superi, mai ales ca in urmatoarea perioada ( peste o saptamana, doua... ) voi ramane un timp fara net.

Nedorind sa te retin prea mult ( stiu ca esti f. ocupat ), inchei dorindu-ti multa sanatate, si toate cele bune.

Cu prietenie, George.
0
04-05-2010, ora 19:20
Hristos a înviat!

Stimate d-nule George S., eu sunt ok. Sunt foarte obosit - am început să am simptomele unui sindrom de oboseală cronică. Am ajuns la stadiul în care obosesc şi când mănânc. Dar staţi liniştit, nu mă voi prăbuşi. Am trecut prin stări foarte grave şi am reuşit să le fac faţă cu ajutorul lui Dumnezeu, aşa voi face şi acum :)
Mulţumesc pentru întrebare.

În ceea ce priveşte starea dvs. de sănătate, vă rog să nu vă alarmaţi. Este chiar normală în condiţii de stres şi de discontinuare a Rivotrilului.
Vă recomand următoarele:
1. Tinctură de talpa gâştei - o linguriţă de tinctură diluată în 50 ml de apă plată, de 3 ori pe zi înainte de cele 3 mese principale (micul dejun, prânz şi cină). Luaţi această tinctură, respectând posologia (modul de administrare recomandat), timp de 2 săptămâni. După 2 săptâmâni, vă rog să reduceţi frecvenţa administrării şi cantitatea. Luaţi doar 20 de picături de 2 ori pe zi, înainte de micul dejun şi prânz. Această tinctură are efecte antidepresive, calmante şi de regularizare a tensiunii arteriale, printre multe alte efecte pozitive.
2. Extract din muguri de tei argintiu (produs gemoterapic) - 50 de picături în 50 ml de apă plată, administrate seara înainte de culcare. Începeţi administrarea acestui produs doar în momentul reducerii frecvenţei/cantităţii de tinctură de talpa gâştei, adică după cele 2 săptămâni. După cele 2 săptămâni veţi lua, aşa cum am precizat şi mai sus, 20 de picături de tinctură de talpa gâştei, de 2 ori pe zi (înainte de micul dejun şi înainte de prânz), iar seara veţi lua 50 de picături de extract din muguri de tei argintiu (înainte de culcare). Vă rog să nu le combinaţi mai devreme de cele 2 săptămâni.
Pe tot parcursul acestui tratament nu aveţi voie să consumaţi alcool, cafea şi medicamente psihiatrice. Continuaţi discontinuarea Rivotrilului în conformitate cu schema propusă şi totul va fi bine. Doamne ajută!
Vă rog să-mi semnalaţi orice reacţie adversă (dacă va exista).

Să fiţi binecuvântat!
Cu respect şi amiciţie,

P.S. - Nu m-aţi supărat sau deranjat absolut deloc :)
0
04-05-2010, ora 19:50
Adevărat a înviat, d-nule Coko!

Stimate domn, abia acum am văzut mesajul dvs., ca de altfel şi pe cel al d-nei Maurica. Sunt aşa de ameţit câteodată...
Faceţi aşa cum v-a recomandat medicul dvs. şi încercaţi să ajungeţi la un consultant Bach. Terapia Bach vă poate ajuta foarte mult, credeţi-mă pe cuvânt.
În ceea ce priveşte stilul de viaţă şi nutriţia, vă rog să aveţi o mentalitate pozitivă, să fiţi cât mai echilibrat/cumpătat în toate şi să respectaţi piramida nutriţiei sănătoase, adică:
Alimentaţia corectă, cea ortomoleculară, presupune un consum complex de: carbohidraţi complecşi (pâine, cereale integrale, rădăcinoase, paste făinoase, etc.), legume şi fructe (mâncaţi zilnic legume şi fructe de diferite culori), alimente bogate în proteine (carne de peşte, de pui şi de vită, ouă, produse lactate cu conţinut scăzut de grăsimi, etc.), grăsimi (de preferat grăsimi vegetale (din nuci, seminţe, cereale integrale, legume, uleiuri vegetale nerafinate - grăsimi polinesaturate) şi dulciuri (îndulciţi-vă hrană cu puţină miere sau puţin zahăr nerafinat. Folosiţi-le cât mai rar, pentru că alimentele dulci furnizează rapid energie şi doar uneori mici cantităţi de minerale sau vitamine).
Evitaţi consumul de alcool, cafea, tutun şi alte produse nesănătose!
Ar fi indicat să consultaţi şi un psiholog. Psihologul vă poate ajuta să vă cunoaşteţi/înţelegeţi mai bine şi să vă organizaţi activitatea fizico-mentalo-psihică.

Să fiţi binecuvântat!
Cu respect,

_

Stimată d-nă Maurica, dvs. v-aţi născut luptătoare. Veţi rezista în continuare, pentru că vă va ajuta Dumnezeu. Sunteţi supusă la mult stres, suferinţă şi încercări...(...)...după cum bine cred că ştiţi, credinţa întotdeauna ni se întăreşte în vremuri de suferinţă şi de încercări, dar doar dacă ne vom da seama că nu există nimic care să nu aibă un scop, că nimic nu este întâmplător sau făcut pentru a ne vătăma, că totul este dinainte gândit, pentru a ne ajuta să fim mai buni, pentru a ne trăi viaţa din plin, mai fericiţi, inclusiv dincolo, în viaţa veşnică, deci...vă rog să rezistaţi, să vă rugaţi şi să aveţi credinţa că după orice furtună va ieşi soarele :)

Să fiţi binecuvântată!
Cu respect,
Mr. Nick :)
0
05-05-2010, ora 01:28
lacri_75
Nu este medic/terapeut
lacri_75
Buna seara, tuturor! Mult probabil nu e o intamplare ca in cautarile mele am dat peste acest forum.am citit multe dintre raspunsurile date de Mr. Nick care mi s-au parut foarte pertinente si documentate. Am citit pe net despre 5-htp si mi s-a parut un remediu ce mi se potriveste si l-am comandat, abia apoi am gasit acest forum si am aflat ca sunt mai multe remedii care unele se pot asocia, altele nu si multe alte noutati binevenite. De 10 ani ma lupt cu o ametelile, acufenele, anxietatea.la inceput a fost f rau, nu puteam sta in picioare, nu mai ieseam din casa si plus multe alte stari ( palpitatii, atacuri de panica, cefalee ). Am incercat medicina alopata ( anafranil+tranxene 1 an la recomandarea psihiatrului ), medicina naturista ( tinctura sunatoare, tinctura obligeana etc ), rugaciune si au disparut atacurile de panica iar celelalte simptome s-au redus. Am muncit mult eu cu mine ca sa ajung aici si totusi ma deranjeaza f tare ametelile, starea de nervozitate, acufenele, starea de ireal.nici nu-mi mai dau seama daca sunt anxioasa din cauza ametelilor sau e invers. Nu-mi place sa-mi plang de mila si va rog sa nu o faceti nici voi! Cu sfaturi bune ma puteti ajuta pe care le primesc cu bucurie! Lucrez intr-un domeniu in care ajut foarte multa lume dar cum nimeni nu e profet in tara lui, se pare ca pe mine trebuie sa ma ajute altii cu sfaturi! :) Va pup si va multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns
349 comentarii 1 2 ..... 891011 12 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sufocarea - primul ajutor
  • Leșinul
  • Riscul de sufocare la bebeluș (asfixia)
  • Atacul de panică
  • Cum recunoști atacul de panică?
  • Semne că ai putea sa leșini
  • Cauzele leșinului și ce se întâmplă în organismul nostru când leșinăm
  • De ce unele persoane leșină mai ușor decât altele
  • Sincopele cauzate de tulburările de ritm ar putea fi prevenite
  •