Imposibil de intemeiat o relatie?
Buna seara, va scriu datorita problemei mele pe care as vrea sa o descriu.Am ajuns la o varsta in care practic imi este imposibil sa imi fac o prietena, nu stiu cum sa va explic...sunt mai timid, asta ar fi principalul meu defect dar in rest sunt ok, arat bine.Nu stiu cum sa abordez o fata, ma pierd imediat, ma supar cand o fata ma respinge...din pacate vad ca fetele din ziua de azi sunt interesate mai mult despre tine sa vada ca ai papagal, ca ai fata de interlop, esti tatuat, etc.Eu nu sunt asa, am terminat o facultate, am o situatie bunicica si nu stiu cum as putea sa fiu cu cineva, parca mi-am pierdut si speranta...astept comentarii si mesaje de la dumneavoastra, poate mai este cineva ca mine.Multumesc!
9 comentarii
Buna! Uite ca mai sunt persoane ca tine. Eu sunt fata si am aceeasi problema, si eu sunt ff timida si cand vb cu un baiat si se pune problema sa ne intalnim refuz din cauza fricii de respingere. Eu sunt in anul 2 de facultate si sincer cateodata imi e ciuda cand vad ca mai toate colegele au prieten. Urata nu sunt, nu fac parte din categoria fetelor din ziua de azi care nu accepta un baiat daca nu arata bine si daca nu are bani. Eu sunt de parere ca frumusetea exterioara nu e mereu importanta. Deci sunt sigura ca mai exista baieti in situatia ta dar nu vor sa recunoasca.
Bună,
Uite că v-aţi găsit!
Este adevărat că în anumite medii există persoane mai puţin dornice să socializeze cu persoane care nu respectă un anume tipar. În acest caz, căutaţi mediile în care se poate socializa, cu persoane care fac parte dintr-o altă, , clasă socială, , ... până la urmă.
Timiditatea dispare prin confruntare, dar dacă confruntarea este greu de îndurat, atunci psihologii şi-ar face cu plăcere datoria.
Spor la viaţă!
C.A.N.
Uite că v-aţi găsit!
Este adevărat că în anumite medii există persoane mai puţin dornice să socializeze cu persoane care nu respectă un anume tipar. În acest caz, căutaţi mediile în care se poate socializa, cu persoane care fac parte dintr-o altă, , clasă socială, , ... până la urmă.
Timiditatea dispare prin confruntare, dar dacă confruntarea este greu de îndurat, atunci psihologii şi-ar face cu plăcere datoria.
Spor la viaţă!
C.A.N.
Cu plăcere, sărbători FERICITE!
SI eu am aceiasu problema, imi este foarte greu sa interactionez cu o fata desi am 27 de ani, nu stiu ce sa fac! Ma gandesc sa apelez la un psiholog, ma tem ca voi ramane singur toata viata !
Primul pas in rezolvarea unei probleme este cautarea solutiilor. Atunci cand nu suntem siguri de caile pe care ni le propunem sa le urmam, si nu dispunem de resursele proprii necesare, este bine a cere sfaturi, sprijin. Constat ca o cale in gasirea unor solutii ai gasit-o singur. Si eu sunt de parere ca un psiholog te poate ajuta.
Succes!
Succes!
Buna ziua,
Timiditatea, fobia sociala.., pot fi diminuate semnificativ prin intermediul psihoterapiei cognitiv-comportamentale. Cateva luni de angrenare ferma intr-un asemenea demers poate duce la schimbari radicale.
Toate cele bune
Timiditatea, fobia sociala.., pot fi diminuate semnificativ prin intermediul psihoterapiei cognitiv-comportamentale. Cateva luni de angrenare ferma intr-un asemenea demers poate duce la schimbari radicale.
Toate cele bune
cred ca ar fi o idee buna sa apelezi la un psihoterapeut rzb 23 - cum mai stai cu consumul de substante? - din postarile mai vechi observa ca a existat o 'preocupare' pt ele...ar putea sa stea si ele la baza problemei tale actuale
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Merita sa mai fac ceva? Ajutati-ma va rog!
- 28casnicia mea sau mai bine zis relatia mea se destrama
- 10Ajutati-ma sa nu pierd relatia
- 9Il intretin de aprox 4 ani.
- 10o stare proasta a prietenei? de ce?
- 6oare o iau razna?
- 2obsesie sau lipsa de chef
- 38Ajutati-ma sa ma decid. Ma simt manipulata si stoarsa de bani de el
- 20Sunt extremist... sau prea bun, prea optimist, sau invers..
- 4din intamplare ca este sau a fost infestat cu sifilis
- 8De ce ma tot gindesc mereu la fosta iubita a prietenului meu?
- 34Nu vreau sa-mi pierd sotul
- 22Gelozia - ma baga-n pamant
- 4cum as putea sa scap de depresie... din dragoste?
- 9se mai poate face ceva?
- 3Nu stiu ce sa fac
- 10nu stie cum ma iubeste
- 4Va rog ajutor! Prietenul meu si filmele xxx
- 3Cum să procedez?
- 30sufar...pentru ca sunt un prost !
Mai multe informații despre: Relatia de cuplu timiditatea excesiva
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: