Implant dentar
Buna ziua. Revin pe acest forum dupa approx 1 an de cand am inceput aditia osoasa. Ambele parti, in urma sinus lift ului au fost in esec. S au inflamat si s au infectat astfel incat a trebuit sa fie curatate ambele. Va rog mult imi poate spune cineva o cauza ? Este plauzibila ideea ca organismul a respins osul sintetic? Este normal ca in acest caz sa pierd toti banii? Multumesc!
2 comentarii
De asemenea va rog, imi poate spune cineva daca exista anumire teste de compatib cu materialul folosit in reconstructia osoasa? Sau daca se mai poate face o aditie osoasa avand in vedere infectia care a fost?multumesc!
Va rog mult daca cineva a mai trecut prin aceasta situatie si ma poate ajuta.As dori sa stiu daca am vreun drept ca si pacient de a recupera vreun cost in urma unui esec de aditie osoasa. In urma sinus lift ambele parti s au infectat, si au fost curatate de acelasi medic care a facut aditia osoasa.Infectia nu a putut fi inlaturata complet astfel ca am gasit in cele din urma in chirurg profesionist care a curatat din nou ambele parti.am fost f indignat pt ca totul a necesitat bani, suferinta si conced medicale..Mi s a parut inadmisibil ca ambele parti nu au fost curatate bine si infectia a continuat, iar costurile au fost mai mari de 12 000ron. Imi poate spune cineva daca a mai trecut printr o astfel de situatie si daca a putut continua reconstructia osoasa dupa vindecare? Multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Aditie de os, cand se stie exact daca este nevoie sau nu!
- 2Porţiune buză amorţită după operaţie adiţie de os
- 1Aditie osoasa
- 1Operație adiție de os desfacuta
- 1Implant dupa nastere
- 1Ajutor- Implant dentar Bredent BlueSKY
- 8Sinuzită maxilară după implant?
- 1Inserție de os
- 1Informatie sinus lift intern/extern
- 1Aditie de os si inserarea surubului
- 3Adiție osoasă la aproape 4 ani de la implanturi dentare
- 1Adiție de os, am rămas cu obrazul mult mai voluminos!
- 2Implant dentar cu aditie de os.
Mai multe informații despre: aditia de os sinus lifting
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: