Porţiune buză amorţită după operaţie adiţie de os
Bună ziua!
Acum 2 luni şi jumătate am făcut operaţie de reconstrucţie osoasă (adiţie de os) în vederea inserării a 2 implanturi, pe mandibulă, în partea stângă, în urma căreia o porţiune din buză a rămas amorţită. De 1 lună iau un complex de B-uri (B-complex 100 de la Secom). La o altă operaţie, cu sinus lift, adiţie de os + implanturi în aceeaşi intervenţie, am resimţit aceeaşi amorţeală, care a trecut destul de greu, dar parca n-a durat atât. Mă îngrijorează şi gândul că acolo se va mai interveni o dată, pentru inserarea implanturilor. Mi s-a spus că nu este atins nervul, dar că operaţia a fost dificilă şi că senzaţia de amorţire poate dura şi 1 an. Senzaţia este deranjantă şi aş vrea să ştiu ce pot face pentru a grăbi procesul de vindecare? Vă mulţumesc!
Acum 2 luni şi jumătate am făcut operaţie de reconstrucţie osoasă (adiţie de os) în vederea inserării a 2 implanturi, pe mandibulă, în partea stângă, în urma căreia o porţiune din buză a rămas amorţită. De 1 lună iau un complex de B-uri (B-complex 100 de la Secom). La o altă operaţie, cu sinus lift, adiţie de os + implanturi în aceeaşi intervenţie, am resimţit aceeaşi amorţeală, care a trecut destul de greu, dar parca n-a durat atât. Mă îngrijorează şi gândul că acolo se va mai interveni o dată, pentru inserarea implanturilor. Mi s-a spus că nu este atins nervul, dar că operaţia a fost dificilă şi că senzaţia de amorţire poate dura şi 1 an. Senzaţia este deranjantă şi aş vrea să ştiu ce pot face pentru a grăbi procesul de vindecare? Vă mulţumesc!
2 comentarii
Buna ziua,
Se poate face biostimulare cu laserul terapeutic.
Se poate face biostimulare cu laserul terapeutic.
Mă bucur că îmi daţi o speranţă şi mă voi informa dacă există în zona mea aşa ceva! Vă mulţumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Aditie de os, cand se stie exact daca este nevoie sau nu!
- 3Aditie osoasa langa radacina molar expusa
- 2Implant dentar
- 1Aditie osoasa
- 1Operație adiție de os desfacuta
- 1Implant dupa nastere
- 8Sinuzită maxilară după implant?
- 1Informatie sinus lift intern/extern
- 1Aditie de os si inserarea surubului
- 3Adiție osoasă la aproape 4 ani de la implanturi dentare
- 1Adiție de os, am rămas cu obrazul mult mai voluminos!
Mai multe informații despre: aditia de os
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: