Adiție de os, am rămas cu obrazul mult mai voluminos!
Bună seara, acum 3 săptămâni am făcut intervenția de adiție de os! În aceeași ședință a fost implantat și șurubul pentru implant! Partea unde a fost făcută adiția de os este mult mai mare decât era înainte de intervenție! Se vede urat estetic, am rămas cu obrazul mult mai voluminos! Și în interior partea gingiei este mult mai lată, dublă față de gingia dinților de lângă ! Întrebarea mea este, se va retrag? Obrazul o să revină cum era înainte? Ce se poate face în această situație?
1 comentarii
Bună ziua!
Uneori, după intervenții chirurgicale în zona maxilarelor, este posibil să apară o inflamație. De regulă aceasta dispare de la sine în câteva zile.
De asemenea, trebuie verificat să nu fie vorba de o infecție apărută după intervenția chirurgicală. Dacă într-adevăr este vorba despre o infecție, tratată corespunzător, inflamația ar trebui să se remedieze în câteva zile.
Dacă osul a devenit cu adevărat prea voluminos după intervenție, acesta se poate remodela, însă tot chirurgical. În mod normal, după o intervenție de adiție osoasă, sunt necesare aproximativ 6 luni pentru a se forma os propriu-zis în zona în care s-a intervenit.
Este important să depistați corect cauza reală a problemei și să o tratați corespunzător.
Uneori, după intervenții chirurgicale în zona maxilarelor, este posibil să apară o inflamație. De regulă aceasta dispare de la sine în câteva zile.
De asemenea, trebuie verificat să nu fie vorba de o infecție apărută după intervenția chirurgicală. Dacă într-adevăr este vorba despre o infecție, tratată corespunzător, inflamația ar trebui să se remedieze în câteva zile.
Dacă osul a devenit cu adevărat prea voluminos după intervenție, acesta se poate remodela, însă tot chirurgical. În mod normal, după o intervenție de adiție osoasă, sunt necesare aproximativ 6 luni pentru a se forma os propriu-zis în zona în care s-a intervenit.
Este important să depistați corect cauza reală a problemei și să o tratați corespunzător.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Aditie de os, cand se stie exact daca este nevoie sau nu!
- 3Aditie osoasa langa radacina molar expusa
- 2Porţiune buză amorţită după operaţie adiţie de os
- 2Implant dentar
- 1Aditie osoasa
- 1Operație adiție de os desfacuta
- 1Implant dupa nastere
- 8Sinuzită maxilară după implant?
- 1Informatie sinus lift intern/extern
- 1Aditie de os si inserarea surubului
- 3Adiție osoasă la aproape 4 ani de la implanturi dentare
Mai multe informații despre: aditia de os
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: