umflatura alba tare pe pielea penisului
Buna ziua!
As dori sa ma ajutati si pe mine daca se poate. De ceva timp (destul de mult) mi-a aparut o mica umflatura pe pielea penisului de circa 3 mm. Este singura! Nu ma doare, nu am observat sa se mareasca. Dar cu siguranta mai demult nu am avut-o. Este tare si alba. Se simte exact ca o pietricica care se afla in pielea care inconjuara penisul. Si are o forma oarecum sferica. Nu m-am ingrijorat pana acuma dar totusi poate nu trebuie sa fie acolo. Imi puteti spune ce este va rog?
As dori sa ma ajutati si pe mine daca se poate. De ceva timp (destul de mult) mi-a aparut o mica umflatura pe pielea penisului de circa 3 mm. Este singura! Nu ma doare, nu am observat sa se mareasca. Dar cu siguranta mai demult nu am avut-o. Este tare si alba. Se simte exact ca o pietricica care se afla in pielea care inconjuara penisul. Si are o forma oarecum sferica. Nu m-am ingrijorat pana acuma dar totusi poate nu trebuie sa fie acolo. Imi puteti spune ce este va rog?
4 comentarii
Sal. Si am observat acelasi lucru pe care il spui tu. Spune-mi ce ai avut si cum ai dezolvat problema ? merci
la naiba...si eu am problema asta..si abia am gasit un topic.cum se poate rezolva/???..:| help pls
aceleasi probleme le am si eu, sub pielea penisului pe teaca, cat un bob de grau, tare si nu ma doare, dar in schim in erectie simt o durere in tot penisul, ce poate fi?mlt
Si eu am aceeasi problema de doi ani aproape...la inceput umflatura era cat un bob de grau akum sa marit si e cat unul de mazare...e foarte tare ca o piatra...la inceput am crezut ca trece de la sine cnd am observat ca mia mai aparut inca una mica pe scrot.si evolueaza...ce poate fi va rog sfaturi urgente.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6preputul penisului
- 12rana penis
- 15bubite rosii pe penis
- 11despre penis
- 10bubite albe la baza capului
- 6ce sa fac? Ma doare si ma mananca pielea care acopera capul penisului
- 3Usturimi si uscaturi
- 4se jupeste capul penisului
- 0Penis nedezvoltat(sunt disperat).
- 6bubite mici de culoare pielii si putin albe pe testicule si in jurul penisului
- 3dul in penis
- 2Pana la ce varsta poate sa creasca penisul!!!!! Si daca e posibil acest lucru!!!!
- 7am probleme cu penisul
- 0Probleme cu pielea organului genital
- 14Rana mica la varful penisului
- 2Secretie branzoasa pe capul penisului
- 0Problema la penis.
- 1culoare si miros neplacut
- 1Imflamatie si iritatie penis
Mai multe informații despre: Penisul penis inflamat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: