umflatura alba tare pe pielea penisului

Buna ziua!
As dori sa ma ajutati si pe mine daca se poate. De ceva timp (destul de mult) mi-a aparut o mica umflatura pe pielea penisului de circa 3 mm. Este singura! Nu ma doare, nu am observat sa se mareasca. Dar cu siguranta mai demult nu am avut-o. Este tare si alba. Se simte exact ca o pietricica care se afla in pielea care inconjuara penisul. Si are o forma oarecum sferica. Nu m-am ingrijorat pana acuma dar totusi poate nu trebuie sa fie acolo. Imi puteti spune ce este va rog?
As dori sa ma ajutati si pe mine daca se poate. De ceva timp (destul de mult) mi-a aparut o mica umflatura pe pielea penisului de circa 3 mm. Este singura! Nu ma doare, nu am observat sa se mareasca. Dar cu siguranta mai demult nu am avut-o. Este tare si alba. Se simte exact ca o pietricica care se afla in pielea care inconjuara penisul. Si are o forma oarecum sferica. Nu m-am ingrijorat pana acuma dar totusi poate nu trebuie sa fie acolo. Imi puteti spune ce este va rog?
4 comentarii

Sal. Si am observat acelasi lucru pe care il spui tu. Spune-mi ce ai avut si cum ai dezolvat problema ? merci

la naiba...si eu am problema asta..si abia am gasit un topic.cum se poate rezolva/???..:| help pls

aceleasi probleme le am si eu, sub pielea penisului pe teaca, cat un bob de grau, tare si nu ma doare, dar in schim in erectie simt o durere in tot penisul, ce poate fi?mlt

Si eu am aceeasi problema de doi ani aproape...la inceput umflatura era cat un bob de grau akum sa marit si e cat unul de mazare...e foarte tare ca o piatra...la inceput am crezut ca trece de la sine cnd am observat ca mia mai aparut inca una mica pe scrot.si evolueaza...ce poate fi va rog sfaturi urgente.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5am pe partea stanga a penisului un nodul mic de vreo 2-3 luni
- 8bubite, papule genitale
- 10Mancarimi penis
- 3Am 15 ani si inca nu am decalotat penisul
- 35ciuperca si neg pe penis. bicarbonat de sodiu
- 9in timpul actului sexual!
- 8cos la baza penisului
- 3Cred ca am o problema la penis
- 4roseata si durere in zona penisului
- 16Problema marime penis
- 3(condilomatoza genitala) negi sau ciupercute pe penis