Imi vine sa ma omor. Sa scap. Nu ma voi vindeca niciodata! Cititi tot va rog
Eu o sa plec la facultate, ea nu o sa mai vrea sa o tin la telefon.. ea nu imi va spune ca de obicei nimic.. CULMEA numai cand vorbeste cu mine se intampla toate...
eu departe de ea. ea mereu singura pe aici.. cu toti mogaldanii care o fluiera si o claxoneaza si se baga in seama
nu imi va spune cand vb cu un baiat / coleg, , , nu imi va spune cand va sta cu un baiat in banca.. e clara treaba, , , , eu acuma spun asa dar peste 2 saptamani nu voi mai fi asa... voi fi de necontrolat :(
am pus'o la incercare de mai multe ori si nu mi a zis... recent am pus un baiat sa ii spuna ceva... si i am zis ei si ea stie : IMI SPUI TOT !!! DACA UN BAIAT SE BAGA IN SEAMA CU TINE ZI'MI TOT !!!! ea cik da normal te iubesc ( vrajeala_ ) l am pus pe ala sa se bage q ea in seama.. nu mi-a zis.. pe urma ii zic k nu ma puteam abtine.. dc nu mi a zis k ai vb cu ala ? ea : CE AI MAI ESTI NEBUN ? gelosule.. etc etc.. si eu ii zic : aha. acuma chiar k esti... ! si pe urma cica nu mi'a zis k stie cum reactionez.. PAI eu ma gandesc acum.. daca ea ascunde mereu asa cum sa am incredere in ea? daca nu imi spune nimic? cica sa ai incredere. !!! ea sta pe la scoala si rade cu altu si e caterink la scoala si PROSTU ( eu )_ stau si sufar dupa ea acasa, nici la facultate nu ma duc !!!
eu departe de ea. ea mereu singura pe aici.. cu toti mogaldanii care o fluiera si o claxoneaza si se baga in seama
nu imi va spune cand vb cu un baiat / coleg, , , nu imi va spune cand va sta cu un baiat in banca.. e clara treaba, , , , eu acuma spun asa dar peste 2 saptamani nu voi mai fi asa... voi fi de necontrolat :(
am pus'o la incercare de mai multe ori si nu mi a zis... recent am pus un baiat sa ii spuna ceva... si i am zis ei si ea stie : IMI SPUI TOT !!! DACA UN BAIAT SE BAGA IN SEAMA CU TINE ZI'MI TOT !!!! ea cik da normal te iubesc ( vrajeala_ ) l am pus pe ala sa se bage q ea in seama.. nu mi-a zis.. pe urma ii zic k nu ma puteam abtine.. dc nu mi a zis k ai vb cu ala ? ea : CE AI MAI ESTI NEBUN ? gelosule.. etc etc.. si eu ii zic : aha. acuma chiar k esti... ! si pe urma cica nu mi'a zis k stie cum reactionez.. PAI eu ma gandesc acum.. daca ea ascunde mereu asa cum sa am incredere in ea? daca nu imi spune nimic? cica sa ai incredere. !!! ea sta pe la scoala si rade cu altu si e caterink la scoala si PROSTU ( eu )_ stau si sufar dupa ea acasa, nici la facultate nu ma duc !!!
daca as lasa'o...as fi si mai gelos.. ! la psiholog imi e rusine sa ma duc nu are ce sa'mi faca. ! deci sunt un om mort !
poti face multe la psiholog! in schimb daca monologhezi aici pe forum nu vei rezolva nimic. Andrei, nu este ok cum reactionezi, imi pare rau, dar ai niste asteptari nerealiste de la ea.
Zbuciumata relatie mai aveti. Mai bine poate va vedeti fiecare de drumul lui. Daca chiar tineti unul la altul foarte mult, incercati sa va vedeti mai rar 1 luna sa zic, sa va vedeti o data la 4 zile. Sa vada fiecare ce e cu el si dupa vedeti ce si cum. Din partea ta, cu gelozia nu faci nimic. Incearca sa stai departe de ea 4 zile si vezi cum iti e, poti ? Nu e normal sa o sufoci cu totul si de asta ti se pare ca toata lumea ii face ochi dulci. Las-o si pe ea sa aleaga. Daca nu, mai devreme sau mai tarziu se va strica relatia, cu sau fara gelozia ta. Daca are de inselat, o va face, daca va fi serioasa va fi. Poti sa stai cu ochii pe ea mereu, tot se duce daca are de dus !
Cu gelozia, cum ti s-a mai recomandat, un psiholog e foarte ok. Nu e de gluma, poti rabufni pe un baiat si sa il agresezi sau chiar pe prietena ta, fara sa-ti dai seama. Lasa rusinea si vorbeste cu cineva, de unul singur, nu o scoti la capat, eventual puteti sa mergeti amandoi, ar fi mai bine, de vazut de unde a plecat asta.
Cu gelozia, cum ti s-a mai recomandat, un psiholog e foarte ok. Nu e de gluma, poti rabufni pe un baiat si sa il agresezi sau chiar pe prietena ta, fara sa-ti dai seama. Lasa rusinea si vorbeste cu cineva, de unul singur, nu o scoti la capat, eventual puteti sa mergeti amandoi, ar fi mai bine, de vazut de unde a plecat asta.
Asa este, daca vrea pleaca la altu cu sau fara voia mea... !
Imi recomanda cineva un psiholog bun in Bucuresti ? dar sa fie bun.. cam cat costa.. ca nu am fost niciodata, dar vreau sa ma duc ca altfel nu pot sa traiesc asa
Stanila (Anghel) Elena. Nu stiu ce tarife are, dar o cunosc personal si este foarte buna. Ma bucur ca te-ai decis. Sanatate.
o sa ma duc imediat ce ajung in bucuresti. dar mi-e rusine.
a inceput scoala.. sa vad cum ma comport. sigur o sa o intreb langa cn ai stat.. nu ti-a zis nici unu nimic? etc etc
a inceput scoala.. sa vad cum ma comport. sigur o sa o intreb langa cn ai stat.. nu ti-a zis nici unu nimic? etc etc
nu ai de ce sa iti fie rusine. E important ca ai constientizat ca ai nevoie sa vorbesti cu cineva.
stimate andrei, rusine trebuie sa-ti fie in cazul in care mergi la psihiatru si nu la psiholog. Sigur ca gelozia este buna, un pic in ori ce relatie. Vezi, ai spus daca vrea pleaca la altul. Eu observ ca asta vrei tu. Imaginar o impingi catre altul. Si inca ceva. De ce crezi ca lumea se uita numai dupa ea !
"Dr. Carlogogorita" presupun ca id-ul tau nu corespunde meseriei tale, pt ca un medic nu ar spune niciodata ca daca mergi la psihiatru TREBUIE sa iti fie RUSINE. A merge la psihiatru NU INSEAMNA CA ESTI NEBUN, ci doar ca poate ai nevoie sa iti infirmi niste temeri, sa primesti tratament medicamentos de sprijin, pentru situatia de viata actuala. Te rog respectuos, daca nu faci parte din domeniu, nu face comentarii pe aceasta sectiune, pentru ca risti sa faci mai mult rau!
dr carlogogorita, nu cred ca lumea se uita la ea.. VAD ca lumea se uita la ea.
Merg cu ea pe strada si ma uit in ochii baietilor, si toti se uita luung la ea.. este ceva clar, nu vorbesc din povesti..
si cand sunt cu ea de mana trag baietii cu ochiul si daca ma intorc brusc.. ei deja sunt cu ochii la posteriorul ei.. sau ma rog...
iar cand merge singura pe strada, si vorbeste cu mine la telefon.. se aud masinile cum trec pe langa ea si o claxoneaza pe ea.. pt ca se aud claxoanele f aproape dde ea..
mergea singura o data si trec doi baieti. ( eu eram la tel ).. buna iubita.. ce bn ti-ar sta cu mine si nu stiu ce.. in momentul acela iti dai seama ca am innebunit pe loc.. eu fiind la facultate in alt oras.. ea in orasul natal.. si nu aveam cum s vin imediat ca ii bateam de ii lasam lati acolo !
deci nu e in capul meu,
sa mai spun un exemplu
eu la masina mea am folie. si am parcat in fata unui magazin ( era 1 oara cand nu m-am dat jos cu ea la magazin ) - am zis ce poate sa see intample 5 metri. stau eu in masina.. vad ca vin 3 baieti si atunci a iesit si ea.. cand au trecut de ea gata s au intors toti 3.. si unul din ei s-a aplecat ca piticul sa vada mai bine fundul ( eu am vazut, stand in masina - aveam folie si nu ma vedeau ) - da nu am coborat la ei.. am zis sa ma abtin. deci... nu vorbesc povesti ! chiar e o fata foarte frumoasa !!!
Merg cu ea pe strada si ma uit in ochii baietilor, si toti se uita luung la ea.. este ceva clar, nu vorbesc din povesti..
si cand sunt cu ea de mana trag baietii cu ochiul si daca ma intorc brusc.. ei deja sunt cu ochii la posteriorul ei.. sau ma rog...
iar cand merge singura pe strada, si vorbeste cu mine la telefon.. se aud masinile cum trec pe langa ea si o claxoneaza pe ea.. pt ca se aud claxoanele f aproape dde ea..
mergea singura o data si trec doi baieti. ( eu eram la tel ).. buna iubita.. ce bn ti-ar sta cu mine si nu stiu ce.. in momentul acela iti dai seama ca am innebunit pe loc.. eu fiind la facultate in alt oras.. ea in orasul natal.. si nu aveam cum s vin imediat ca ii bateam de ii lasam lati acolo !
deci nu e in capul meu,
sa mai spun un exemplu
eu la masina mea am folie. si am parcat in fata unui magazin ( era 1 oara cand nu m-am dat jos cu ea la magazin ) - am zis ce poate sa see intample 5 metri. stau eu in masina.. vad ca vin 3 baieti si atunci a iesit si ea.. cand au trecut de ea gata s au intors toti 3.. si unul din ei s-a aplecat ca piticul sa vada mai bine fundul ( eu am vazut, stand in masina - aveam folie si nu ma vedeau ) - da nu am coborat la ei.. am zis sa ma abtin. deci... nu vorbesc povesti ! chiar e o fata foarte frumoasa !!!
Buna ziua dl. Andrei. Sensul intrebarii mele nu era asta ! Oricum ma vad obligat sa-ti amintesc un proverb care spune cam asa - Ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place ! La asta te-ai gandit ? Eu nu vad minic rau in a privii si a admira. Ea este frumoasa spui tu, cred ca si tu la fel. Ce va lipseste sa faceti si relatia voastra frumoasa ?
Eu nu ma laud dar si eu sunt... pt ca am avut foarte multe prietene si.. si acum se mai uita fetele dupa mine.. dar pe mine nu prea ma intereseaza decat ca ma simt mandru ca sunt frumos si nu ca altii doamne fereste care i-al asat Dzeu cu vreun handicap etc..
dar nu suport ideea de a se baga zilnic baieti cu ea in seama.. eu sunt baiat la mine e altfel.. daca ma vede o fata si ii place de mine.. se uiita la mine si atat.. eventual EU pot sa ma bag in seama cu ea.. dar nu va veni o fata vreodata sa traga de mine pe strada.. hei frumosule.. da mi nr tau ce faci de unde esti.. etc..
pe cand la fete se intampla mai mereu.
dar nu suport ideea de a se baga zilnic baieti cu ea in seama.. eu sunt baiat la mine e altfel.. daca ma vede o fata si ii place de mine.. se uiita la mine si atat.. eventual EU pot sa ma bag in seama cu ea.. dar nu va veni o fata vreodata sa traga de mine pe strada.. hei frumosule.. da mi nr tau ce faci de unde esti.. etc..
pe cand la fete se intampla mai mereu.
dl. Andrei, nu vreti de fel sa-mi raspundeti clar la intrebari. Orgoliul masculin va face sa vedeti viata, in general, altfel decat este. Cu riscul de a ma repeta si de a deranja posibil pe cineva de pe acest forum, va spun ca o relatie se bazeaza pe respect, acolo unde respect nu este exista intrebare! Ganditi profund cele spuse de mine si decideti ! Cu respect.
Adio si va multumesc. administratorul sa stearga acest user " andrei2012"
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3trebuie sa-l accepta asa cum e si sa sper ca poate intr-o zi se va schimaba?
- 5nu stiu ce sa mai fac sa il opresc sa nu mai faca aceste lucruri...
- 4va rog ajutati-ma cum sa fac sa fiu cu el?
- 43Exista motive obiective pentru adulter?
- 7prietenul meu este dependent de heroina
- 6oare o iau razna?
- 3Nu vreau sa-i controlez toate miscarile, dar nici eu sa traiesc cu frica ca ma inseala
- 13despartire sau casatorie?
- 11sotul meu bea mult si sta cu prietenii
- 7Cum sa-mi aduc sotul inapoi
- 32 ani de relatie paralela cu un alt barbat dupa 6 ani
- 10O iubesc dar tine la mine ca la un prieten
- 14Derutat, nu stiu in ce directie sa merg
- 7Efectele divortului asupra copiilor!
- 19Cum sa procedez sa ne fie bine?
- 6Prietenul~Separarea
- 3m-am despartit de el, sunt cu altul dar inca ma gandesc la fostul
- 17Sotul meu ma ignora :((
- 6Nu mai suntem fericiti impreuna