imi este somn in continuu...

11-08-2007
ming_shu1984
Nu este medic/terapeut
ming_shu1984
buna ziua, am 23 ani si la acest capitol ma consider o specie rara.oricat as dormi nu sunt odihnita.lucrez zilnic, sambata si duminica de la 8 la 18, 8 la 14 iar cand ajung acasa sincer tot ce vreau sa fac este sa stau in pat.cu toate ca inainte stateam in fiecare seara pana pe la 12 sau 1 noaptea la televizor acum am inceput sa-l stinfg de pe la 22:00, ba chiar la 21:00 zicand:MAI BINE DORM O ORA DOUA IN PLUS.si slava domnului pana dinineata la 7:00 sunt atatea ore de somn, dar eu nu ma simt odihnita.cred ca as fi in stare sa dorm 25 de ore din 24, nu glumesc.sa fie din cauza serviciului?dar de cand ma stiu sunt asa.stiu ca e un mesaj mai ciudat dar exista remedii?
4 comentarii
0
13-08-2007, ora 00:00
Greece woman
Nu este medic/terapeut
Greece woman
Cred ca suferi de o depresie usoara si trebuie sa consulti un psihiatru.
0
22-08-2007, ora 00:00
nikaiia
Nu este medic/terapeut
nikaiia
Cred ca esti surmenata din cauza serviciului. Ia-ti o vacanta si dormi cat poti de mult, ai grija ce mananci, pune accent pe salate si citrice care dau multa energie, evita cafeaua cola tutunul cat poti, ca sa nu mai vb de alcool pe care ar tb sa-l suprimi. Si fa-ti niste analize e posibil sa ai si o lipsa de magneziu. Am trecut si eu prin asta, si in plus nu mai aveam energie nici sa zambesc, dar fara sa am neaparat depresie. Am luat Magnerot 500 (magneziu forte: se iau 6 cps/zi in prima sapt -2, 2, 2 - si urmatoarele trei sapt intri in faza de intretinere reduci doza la 3cps/zi, tot in trei prize). La mine a dat rezultate foarte bune si ma simt excelent kiar si dupa 5 luni de cand am terminat cura, desi am doua joburi (adica 12h/zi) si mai trebuie sa imi continui si studiile. Asa ca... se drege:) daca mergi la psihiatru cred ca o sa iti dea niste pastile care au efecte secundare. Incearca intai cu magneziu (dupa ce faci analizele). Succes:)
0
07-01-2008, ora 00:00
ming_shu1984
Nu este medic/terapeut
ming_shu1984
stie cineva cam cat ar costa un tratament la clinica proctoline, pt hemoroizi?as avea nevoie de un raspuns cat mai curand.va multumesc.dar cu laser cat ar ajunge?
0
07-01-2008, ora 00:00
nikaiia
Nu este medic/terapeut
nikaiia
Ming_shu, sau oricine citeste mesajul asta, daca primesti un raspuns legat de costul operarii cu laser a hemoroizilor, te rog din suflet scrie-mi si mie - pe site-ul asta!! sunt disperata am inceput sa am probleme acum 2 ani si cu toate tratamentele posibile recidiveaza nemernicii:( merci anticipat, sanatate si voie buna tuturor:)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce se întâmplă dacă nu dormi suficient?
  • Creierul îmbătrânește mai repede dacă nu dormim suficient
  • Tulburările de somn influențează apariția demenței
  • 5 metode de a învinge oboseala
  • Somnul, afectat de utilizarea iPhone-ului sau e-reader-ului înainte de culcare
  • De cât somn avem nevoie? Noi recomandări de la Fundația Națională a Somnului
  • Somnul din timpul zilei combate efectele lipsei de somn din timpul nopții
  • Folosește-ți simțurile pentru un somn odihnitor
  • Primul test de screening pentru depistarea oboselii cronice
  •