Oboseala Surmenaj ?sau Ceva Psihic?

Buna ziua de 1 luna de zile, sunt intr-o stare foarte proasta, sunt obosit, prezint migrene, o tensiune la nivelul ochilor, simt o modificare a propriei persoane, nu mai plin de viata cum eram inainte, am si o stare ciudata, de amorteala, de parrca nu as mai fii eu, parca nu ar mai fii corpul meu, analize am facut totul este ok, nu stiu ce am, cateodata am senzatia ca o sa innebunesc, sau ca o sami pierd controlul in urmatoarea secunda, nu pot sa ma concentrez, nu pot sa tin minte mai nimic, nu-mi mai amintessc multe lucruri din trecut, sunt mereu abatut deoarece, ma gandesc ca as putea avea ceva ppsihic, cineva mi-a zis ca as putea avea farmece facute.sunt destul de plauzibil, deoarece am niste conflicte Indirecte cu cineva din familie (ruda mai indepartata-bunica din partea tatalui, pe care nam mai vazut-o de la 2 ani, adica de 18 ani, si se ocupa cu asa ceva, mi-au confirmat niste persoane care o cunosteau la vremea aceea), altcineva mi-a zis ca este o depresie desii nu ar avea dc, nu am o viata grea, altcineva mi-a zis ca poate fii vorba e surmenaj, oboseala, posibil sa fie si asta...am pierdut o gramada de nopti in lunile trecute, dar de 2-3 saptamani am dormit f mult
mam culcat devreme, dar degeba cand ma trezesc dimineta ma simt la fel
mam culcat devreme, dar degeba cand ma trezesc dimineta ma simt la fel
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4ma simt foarte obosita
- 10leucemia sau nu?
- 4dureri ffff mari de cap
- 6Ar trebui sa imi fac probleme?
- 3de cca 3 saptamani am urmatoarele simptome: greata, ameteli, sensibilitate la mirosuri
- 10sa-mi spuna cineva.. unde sa ma duc?
- 3Simptome precum oboseala si lipsa de energie
- 0dureri ca un fel de presiune
- 8Stare permanenta de oboseala, greata, anxietate.
- 13corzi vocale
- 7dureri insuportabile de cap, greata, voma, spondiloza cervicala
- 4oboseala psihica ?
- 7Nu mai stiu ce sa fac.. sunt agitat, obosit si fara energie
- 3Stare generala proasta, oboseala, slabiciune musculara, ameteli, pierdere in greutate
- 2Oboseala
- 1Stari de oboseala si alte probleme
- 4Flesuri de lumina pe ochi, sub forma unei linii in zig zag care se misca si luceste
- 1Obisesc f repede
- 1Stari de ameteala si oboseala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: