sangerari rectale

03-09-2009
lya28
Nu este medic/terapeut
lya28
Buna
am si eu o problema, de care de 2 ani si ceva mi-e jena sa vorbesc.Dupa sarcina am ramas cu sangerari la defecatie, dar nu la fiecare scaun, si apar sporadic, odata la cateva luni( de exemplu 3-4 luni nu am nimic, apoi apara din nou), iar in ultima perioada in momentul in care apar sangerarile am o stare de greata permanenta.Am consultat medicul de familie, iar raspunsul dansei a fost ca sarcina mea in primele 5 luni s-a dezvoltat in interior si a "apasat" sa zicem asupra zonei respective si a cauzat slabirea capilarelor din zona aceea.Va rog mult sa ma ajutati.
8 comentarii
0
03-09-2009, ora 10:12
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Problema dvoastra poate fi vindecata destul de usor de un medic homeopat cu experienta. Consultati deci un medic homeopat. Gasirea remediului potrivit pt. dvoastra este usurata de faptul ca aveti un simptom insotitor aparte si anume de senzatia de greata simtita.
0
03-09-2009, ora 13:53
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Consultati un medic proctolog cat mai curand!

Cu deosebit de multa placere si deferenta,
Mister NICK;)
0
03-09-2009, ora 20:46
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Daca e sange proaspat, rosu deschis, poate fi vorba de hemoroizi.Atunci esti si constipata, iesi greu cu scaunul ?Ai si durere la defecatie?
0
04-09-2009, ora 08:46
lya28
Nu este medic/terapeut
lya28
nu este sange deschis, in 90 % din cazuri sunt cheaguri, si da am si dureri dar nu sunt constipata, pt ca am zilnici scaun normal
0
04-09-2009, ora 10:47
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Senzati de greata cand apare, inainte, dupa sau in timpul scaunului ?
0
04-09-2009, ora 11:12
lya28
Nu este medic/terapeut
lya28
senzatia de greata este permanenta( toata ziua) in perioada in care prezint sangerarile, dar pana acum, luna aceasta senzatia de greata nu a fost.
0
04-09-2009, ora 14:16
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
In primul rand ar trebui sa stai de vorba cu un gastroenterolog. Daca din timpul sarcinii nu ai mai facut analizele ar trebui sa le faci din nou, inclusiv markerii pentru hepatita B si C. O ecografie hepatica si un tranzit baritat ar fi iar utile. In primul rand, cu trimitere de la MF ar trebui sa faci analizele. Incepe pas cu pas sa faci aceste investigatii, daca sunt intr-adevar cheaguri de sange inseamna ca exista periodic o sangerare la un anumit nivel al aparatului digestiv.
0
04-09-2009, ora 14:21
lya28
Nu este medic/terapeut
lya28
va multumesc de sfat voi nota informatiile de la d-voastra si voi sta de vorba cu medicul meu de familie.va multumesc inca o data
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apare greața în sarcină?
  • Senzația de greață după masă - afecțiuni posibile
  •