sangerari rectale
Buna
am si eu o problema, de care de 2 ani si ceva mi-e jena sa vorbesc.Dupa sarcina am ramas cu sangerari la defecatie, dar nu la fiecare scaun, si apar sporadic, odata la cateva luni( de exemplu 3-4 luni nu am nimic, apoi apara din nou), iar in ultima perioada in momentul in care apar sangerarile am o stare de greata permanenta.Am consultat medicul de familie, iar raspunsul dansei a fost ca sarcina mea in primele 5 luni s-a dezvoltat in interior si a "apasat" sa zicem asupra zonei respective si a cauzat slabirea capilarelor din zona aceea.Va rog mult sa ma ajutati.
am si eu o problema, de care de 2 ani si ceva mi-e jena sa vorbesc.Dupa sarcina am ramas cu sangerari la defecatie, dar nu la fiecare scaun, si apar sporadic, odata la cateva luni( de exemplu 3-4 luni nu am nimic, apoi apara din nou), iar in ultima perioada in momentul in care apar sangerarile am o stare de greata permanenta.Am consultat medicul de familie, iar raspunsul dansei a fost ca sarcina mea in primele 5 luni s-a dezvoltat in interior si a "apasat" sa zicem asupra zonei respective si a cauzat slabirea capilarelor din zona aceea.Va rog mult sa ma ajutati.
8 comentarii
Problema dvoastra poate fi vindecata destul de usor de un medic homeopat cu experienta. Consultati deci un medic homeopat. Gasirea remediului potrivit pt. dvoastra este usurata de faptul ca aveti un simptom insotitor aparte si anume de senzatia de greata simtita.
0
03-09-2009, ora 13:53
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Consultati un medic proctolog cat mai curand!
Cu deosebit de multa placere si deferenta,
Mister NICK;)
Cu deosebit de multa placere si deferenta,
Mister NICK;)
Daca e sange proaspat, rosu deschis, poate fi vorba de hemoroizi.Atunci esti si constipata, iesi greu cu scaunul ?Ai si durere la defecatie?
nu este sange deschis, in 90 % din cazuri sunt cheaguri, si da am si dureri dar nu sunt constipata, pt ca am zilnici scaun normal
Senzati de greata cand apare, inainte, dupa sau in timpul scaunului ?
senzatia de greata este permanenta( toata ziua) in perioada in care prezint sangerarile, dar pana acum, luna aceasta senzatia de greata nu a fost.
In primul rand ar trebui sa stai de vorba cu un gastroenterolog. Daca din timpul sarcinii nu ai mai facut analizele ar trebui sa le faci din nou, inclusiv markerii pentru hepatita B si C. O ecografie hepatica si un tranzit baritat ar fi iar utile. In primul rand, cu trimitere de la MF ar trebui sa faci analizele. Incepe pas cu pas sa faci aceste investigatii, daca sunt intr-adevar cheaguri de sange inseamna ca exista periodic o sangerare la un anumit nivel al aparatului digestiv.
va multumesc de sfat voi nota informatiile de la d-voastra si voi sta de vorba cu medicul meu de familie.va multumesc inca o data
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2dureri stomac-transpiratie-greata AJUTOR
- 6imi este f greata imi vine sa vomit in orice interval al zilei... sunt insarcinata?
- 3Stari de greata si ameteala dimineata si dupa mese
- 7vertij, amorteala pe partea dreapta, nervozitate
- 22greata puterinca dimineata si anxietate
- 4Sotul meu are greturi serioase dupa fiecare masa...
- 1greata de la escapelle
- 6Am periodic stari de greata foarte accentuate insotite de repulsie fata de mancare
- 5Mancarimi genitale si miros urat care ulterior s-au transmis catre zona anala...
- 6Dureri de cap de multi ani, ametesc, greata si halucinatii
- 8Ameteli, lesinul, greata
- 13Gura uscata, inghit greu lichide
- 3Lipsa diagnostic: cardio sau gastro sau altceva?
- 6Acum 2 saptamani jumate: greata, discomfort abdominal, lipsa brusca a poftei de mancare
- 6greata si ameteli de vreo 6 luni
- 1Greata pe timpul sarcinii
- 1Greata zilnica.
- 0Va rog mult, mult sa imi dati un sfat...URGENT stare de voma si greata dar in diferite perioade
- 0Lipsa poftei de mâncare și slăbiciune
- 1Dureri de stomac
Mai multe informații despre: Sangerarile anale Greata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: