imagine secventiala
Buna seara,
seara trecuta, dupa o ridicare cam brusca din pat si iluminarea camerei, am ametit si am inceput sa vad obiectele pe care le miscam ca intr-o imagine secventiala.La inceput am avut impresia ca sunt inconjurate de un fum, apoi de fire lungi de ata, apoi puteam sa vad, pentru cateva secunde, imaginea obiectului in diferite faze ale miscarii lui.
in cursul zilei am mai avut usoare ameteli, dar impresia de vedere in secvente s-a atenuat foarte mult, dar nu a disparut complet ;
precizez ca am hipertensiune arteriala tinuta sub control cu tratament si angiopatie hipertensiva st l-ll
va multumesc pentru atentie
seara trecuta, dupa o ridicare cam brusca din pat si iluminarea camerei, am ametit si am inceput sa vad obiectele pe care le miscam ca intr-o imagine secventiala.La inceput am avut impresia ca sunt inconjurate de un fum, apoi de fire lungi de ata, apoi puteam sa vad, pentru cateva secunde, imaginea obiectului in diferite faze ale miscarii lui.
in cursul zilei am mai avut usoare ameteli, dar impresia de vedere in secvente s-a atenuat foarte mult, dar nu a disparut complet ;
precizez ca am hipertensiune arteriala tinuta sub control cu tratament si angiopatie hipertensiva st l-ll
va multumesc pentru atentie
3 comentarii
De la tensiune.
Stati linistita.
Incercati sa nu mai faceti miscari bruste care sa va produca astfel de manifestari.
Stati linistita.
Incercati sa nu mai faceti miscari bruste care sa va produca astfel de manifestari.
va multumesc!
problema a persistat si in cursul zilei de ieri, chiar in conditiile in care tensiunea a fost in limite normale, doar pulsul a oscilat intre 55 si 62.
problema a persistat si in cursul zilei de ieri, chiar in conditiile in care tensiunea a fost in limite normale, doar pulsul a oscilat intre 55 si 62.
Pentru siguranta faceti si un consult oftalmologic.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Ameteli, incetosarea vederii.
- 2Vedere impaienjanita;incetosata
- 4Vedere in ceata
- 5vad o panza de paianjen cand sunt foarte obosit si stresat
- 4de la o vreme mi se impaienjeneaza ochii
- 2Tulburari vedere + tulburari vorbire
- 2vedere neclara
- 4Ochi in ceata de 2 luni - keratita stromala?
- 1Batrana de 90 ani cu tulburari vizuale (halucinatii)
- 3Tulburari de vedere
- 2Sfat ochi (dubla vedere)
- 1Ameţeală şi amorţeală cap, alertă, ţiuit urechi, auz, vedere intetosata
- 1Problema focalizare ochi drept
- 1Puncte negre
- 5Șpan in ochi, vedere dubla si in ceata dupa tratament cu Maxitrol
- 1Puncte luminoase ce apar si dispar.
- 2Tulburari de vedere urmate de durere de cap
- 0Vedere incetosata la distanta desi reiese ca n-am nevoie de dioptrii
- 1Pierdut Vedere la un ochi
Mai multe informații despre: tulburarile de vedere
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: