igiena urechii dupa aeratoare
Buna ziua!
Fetita mea, 5 ani, a avut aeratoare si acum o saptamana i-a iesit si ultimul. Pot folosi spray-uri precum Audispray sau Doculyse pentru curatarea urechii? Urechile ei secreta multa ceara si am vrea pentru o perioada sa nu mai ajungem la medic sa i-o scoata.
Va multumesc!
Fetita mea, 5 ani, a avut aeratoare si acum o saptamana i-a iesit si ultimul. Pot folosi spray-uri precum Audispray sau Doculyse pentru curatarea urechii? Urechile ei secreta multa ceara si am vrea pentru o perioada sa nu mai ajungem la medic sa i-o scoata.
Va multumesc!
1 comentarii
NU s e curata urechile nici cu betisoare nici cu spreiuri
CORECT urechea se usuca in interior cu aer cald de la uscatiorul de par
dupa care se sterge cu un servetel tot ce a iesit din ureche
trebuei sa stiti ca pielea din ureche crestye ca si UNGHIILE din interior spre exterior si scoate ceara afara.. asa este procesul normal de autocuratare
daca se formeaza prea multa ceara.. se merge la ORL.. pentru scoaterea dopurilor
trebuie sa stiti ca alimentatia favorizeaza formarea dopurilor si trebuie exluse grasimile ( din lactate, unt, margarina, mezeluri)
CORECT urechea se usuca in interior cu aer cald de la uscatiorul de par
dupa care se sterge cu un servetel tot ce a iesit din ureche
trebuei sa stiti ca pielea din ureche crestye ca si UNGHIILE din interior spre exterior si scoate ceara afara.. asa este procesul normal de autocuratare
daca se formeaza prea multa ceara.. se merge la ORL.. pentru scoaterea dopurilor
trebuie sa stiti ca alimentatia favorizeaza formarea dopurilor si trebuie exluse grasimile ( din lactate, unt, margarina, mezeluri)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 15auzul-problema mea de 18 ani
- 21Nu mai aud cu urechea stanga
- 6De cand ma stiu am avut dureri ale urechilor.. acum am o hipoacuzie la urechea dreapta
- 3Probleme cu urechile!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- 7otita seroasa - sfaturi
- 7Ureghea dreapta bonlava
- 6Ganglion dupa ureche-ce sa fac?
- 6cazatura puternica si pierderea auzului
- 8probleme cu urechile din cauza polipilor?
- 61Zgomot ureche, senzatie de ureche infundata
- 13lipsa auzului dupa radioterapie
- 2Sange in ureche, plus dureri de cap
- 7Surditate brusc instalata
- 3in urma unor spalaturi la ureche ma doare foarte rau urechea si ma si ustura inauntrul ei
- 4dupa ce mi-a scos ceara... am dureri de urechi
- 4aticita cronica supurata
- 12ma doare urechea si e ceva umflat dupa ureche
- 5Ureche infundata
- 1Ureche urat mirositoare
- 1Ureche amortita
Mai multe informații despre: Ingrijirea urechii Urechea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: