Sange uscat in ureche
Buna ziua. Am o prietena care azi dimineata sa trezit cu sange uscat in ureche. Tin sa mentionez ca a avut un accident de masina acum o saptamana dar a fost tratata de medici l locul accidentului avand doar o mica zgarietura. Nu o doare urechea aude bine doar ca azi sa trezit cu sange uscat in ureche. Sunt motive de ingrijorare Ce ar putea fi Va multumesc anticipat
3 comentarii
Nu ameteste nu are senzatie de voma dureri de cap Otoragia dupa traumatism cranian nu e semn bun ar trebui ca luni sa o vada neaparat un neurolog.Cred ca e absolut necesara si o tomografie craniana.Daca pana luni se repeta hemoragia auriculara mergeti imediat la urgente.
Va multumesc pentru ajutorul acordat si pentru promptitudinea cu care mi-ati raspuns. Nu are nici un fel de simptome nu ameteste nu are senzatie de voma se simte bine astazi dimineata a oservat sangele uscat in ureche. Daca se va repeta acest fenomen vom apela la medic. Va mutlumesc.
Buna seara Mergeti la medic ar trebui si la ORL si neurochirurgie chiar daca vi se pare ca totul pare bine si urgent CT cranian numai bine
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Are nervul auditiv mai prost. Tratament?
- 124vajait in ureche
- 5acum 6 luni am avut un accident care s-a soldat cu dubla fractura de mandibula... tiuit in urechi
- 3tatal meu nu mai aude cu urechea dreapta
- 4urechile nu mai secreta ceara
- 5Problema la ureche, va rog nu evitati, sunt ingrijorat.
- 9tiuit urechea stanga
- 5Problema grava ureche. AJUTATI-MA!
- 3O sezatie ciudata la urechi
- 10umflaturi lob ureche si dupa
- 9probleme cu auzul
- 5mancarimi in urechi dupa tratamentul pentru otita
- 12Am simtit o durere spontana la nivelul gatului, la muschi, si parca simt si obrazul f putin amortit
- 5Deviatie sept-probleme ureche
- 10Infectie in ureche
- 3problema ureche
- 0durere in spatele urechii
- 3Am niste dureri in inauntrul urechei stangi si a maxilarului
- 0Pocnituri in urechi...daca cineva sufera de ele si daca pana acum sau tratat
- 5Ureche infundata tiuit fasait - deviate sept
Mai multe informații despre: Urechea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: