Sange uscat in ureche
Buna ziua. Am o prietena care azi dimineata sa trezit cu sange uscat in ureche. Tin sa mentionez ca a avut un accident de masina acum o saptamana dar a fost tratata de medici l locul accidentului avand doar o mica zgarietura. Nu o doare urechea aude bine doar ca azi sa trezit cu sange uscat in ureche. Sunt motive de ingrijorare Ce ar putea fi Va multumesc anticipat
3 comentarii
Nu ameteste nu are senzatie de voma dureri de cap Otoragia dupa traumatism cranian nu e semn bun ar trebui ca luni sa o vada neaparat un neurolog.Cred ca e absolut necesara si o tomografie craniana.Daca pana luni se repeta hemoragia auriculara mergeti imediat la urgente.
Va multumesc pentru ajutorul acordat si pentru promptitudinea cu care mi-ati raspuns. Nu are nici un fel de simptome nu ameteste nu are senzatie de voma se simte bine astazi dimineata a oservat sangele uscat in ureche. Daca se va repeta acest fenomen vom apela la medic. Va mutlumesc.
Buna seara Mergeti la medic ar trebui si la ORL si neurochirurgie chiar daca vi se pare ca totul pare bine si urgent CT cranian numai bine
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2insuflatie la ureche
- 130Probleme cu urechea!!!
- 5dopuri de ceara la copil
- 3probleme cu urechea
- 4Am probleme cu urechea dreapta
- 5scurgerile din ureche
- 13problema urechea dreapta
- 19mastoidita acuta
- 9urechi infundate
- 9senzatia de urechi infundate
- 7acufene?!
- 5durere ale urechii !!!... sa fie otita ???
- 5Deviatie sept-probleme ureche
- 3urechea stanga cea protezata, a scazut auzul drastic in 6 luni
- 7ureche infundata
- 2Accident cu aer comprimat la ureche
- 4Urechea infundata si un cap de zici ca e pus un butoi in el
- 1Senzatie de apa in ureche
- 4durere de ureche
- 1Vibratul urechii
Mai multe informații despre: Urechea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: