Sange uscat in ureche

Buna ziua. Am o prietena care azi dimineata sa trezit cu sange uscat in ureche. Tin sa mentionez ca a avut un accident de masina acum o saptamana dar a fost tratata de medici l locul accidentului avand doar o mica zgarietura. Nu o doare urechea aude bine doar ca azi sa trezit cu sange uscat in ureche. Sunt motive de ingrijorare Ce ar putea fi Va multumesc anticipat
3 comentarii

Nu ameteste nu are senzatie de voma dureri de cap Otoragia dupa traumatism cranian nu e semn bun ar trebui ca luni sa o vada neaparat un neurolog.Cred ca e absolut necesara si o tomografie craniana.Daca pana luni se repeta hemoragia auriculara mergeti imediat la urgente.

Va multumesc pentru ajutorul acordat si pentru promptitudinea cu care mi-ati raspuns. Nu are nici un fel de simptome nu ameteste nu are senzatie de voma se simte bine astazi dimineata a oservat sangele uscat in ureche. Daca se va repeta acest fenomen vom apela la medic. Va mutlumesc.

Buna seara Mergeti la medic ar trebui si la ORL si neurochirurgie chiar daca vi se pare ca totul pare bine si urgent CT cranian numai bine

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9disfunctia tubara
- 20nu mai suport bubuielile in ureche !!!
- 3Cofoza urechea dreapta
- 7Hai ca... Google e salvarea noastra!
- 14ureche
- 8probleme cu urechile din cauza polipilor?
- 8M-am intors de la mare cu dureri de urechi
- 33Infectie la urechi ce miroase foarte urat
- 7acufene?!
- 9Tinitus redeclansat
- 10Umflaturi in spatele urechii
- 3ciuperca de la betisoarele de urechi
- 5mancarimi in urechi dupa tratamentul pentru otita
- 2apa in ureche
- 4am mancarimi foare rau in urechi
- 30Apa in ureche - durere - ureche infundata
- 3Problema ureche
- 7Durere in urechi