Usoara presiune in urechea dreapta
De cateva saptamani am periodic o senzatie de usoara presiune in urechea dreapta si o simt si usor infundata (cateodata o simt asa, cateodata nu simt nimic). Auzul nu este afectat deloc. Tot de atunci am observat ca nu a mai iesit deloc ceara din urechi.
Au fost si cateva zile in care m-am simtit usor ametit, dar este foarte posibil sa fi fost din alta cauza (tot atunci aveam unele probleme digestive si eram usor slabit).
Este ceva normal? Ce-mi recomandati? Multumesc!
Au fost si cateva zile in care m-am simtit usor ametit, dar este foarte posibil sa fi fost din alta cauza (tot atunci aveam unele probleme digestive si eram usor slabit).
Este ceva normal? Ce-mi recomandati? Multumesc!
4 comentarii
sunt minim 3 cauze diferite care duc la infundare de ureche
tre sa vada un Medic OERL.. despre ce este vorba ( nas, circulatie sau dop)
tre sa vada un Medic OERL.. despre ce este vorba ( nas, circulatie sau dop)
Multumesc pentru raspuns.
Se poate sa fie insa si de la maselele de minte? Eu am 20 de ani, acum cam 5-6 luni nu-mi daduse nicio masea de minte si aveam doar usoare dureri la gingiile de la ele.
Acum am observat ca mi-au iesit cele doua masele de minte de sus. Simt si o usoara apasare pe maxilar in dreptul lor, dar totusi este mai evidenta apasarea si presiunea la ureche (acum 5-6 luni aveam doar o mica durere la gingiile lor, nu si la urechi). Au fost mai multe zile in care am avut si ceva dureri de cap.
Spray-uri auditive as putea folosi (pana vad un medic)?
Se poate sa fie insa si de la maselele de minte? Eu am 20 de ani, acum cam 5-6 luni nu-mi daduse nicio masea de minte si aveam doar usoare dureri la gingiile de la ele.
Acum am observat ca mi-au iesit cele doua masele de minte de sus. Simt si o usoara apasare pe maxilar in dreptul lor, dar totusi este mai evidenta apasarea si presiunea la ureche (acum 5-6 luni aveam doar o mica durere la gingiile lor, nu si la urechi). Au fost mai multe zile in care am avut si ceva dureri de cap.
Spray-uri auditive as putea folosi (pana vad un medic)?
daca e dop mic.. o sa.l curate..
daca e dop mare. o sa se iunfunde si mai tare
daca nu e dop.. no sa ajute
daca e dop mare. o sa se iunfunde si mai tare
daca nu e dop.. no sa ajute
Am inteles.
Dar sigur este ceva legat de ureche (sau poate nas - circulatie), adica pentru un medic ORL?
Pentru ca eu simt aceea usoara presiune doar cateva ore odata la aproxmiativ 2 zile (se intampla ca o zi sa nu am absolut nimic, alta zi sa o am asa si sa ma simt mai nasol cam tot timpul).
Daca e ceva intr-adevar la ureche (dop, sau ceva legat de circulatie) n-ar trebui sa am tot timpul aceasta senzatie de presiune?
Dar sigur este ceva legat de ureche (sau poate nas - circulatie), adica pentru un medic ORL?
Pentru ca eu simt aceea usoara presiune doar cateva ore odata la aproxmiativ 2 zile (se intampla ca o zi sa nu am absolut nimic, alta zi sa o am asa si sa ma simt mai nasol cam tot timpul).
Daca e ceva intr-adevar la ureche (dop, sau ceva legat de circulatie) n-ar trebui sa am tot timpul aceasta senzatie de presiune?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4urechile nu mai secreta ceara
- 3Simptome la ureche - nu cunoastem boala
- 4imi trosnesc urechile de fiecare data cand inghit
- 5Ceva alb in ureche.. o fi otita?
- 6diagnostic: catar ototubar si am primit sfatul: operatie de polipi. E singura solutie?
- 11Am probleme cu auzul
- 4ORL. ni s-a prescris nizoral dar nu cunosc nici o ameliorare.
- 9Urechi infundate
- 5cam de un an simt o mancarime in ureche
- 1umflatura in spatele urechii.ajutor
- 5secretie lichid plus sange in ureche
- 1Probleme cu urechea in urma unei raceli
- 2Tiuit si presiune ureche
- 4am suferit o trauma sonora in urma careia urechea dreapta este mai sensibila
- 16ureche înfundată de cel mult 1 an de zile
- 2Sangerare ureche
- 1Ureche umflata.
- 2Otita sau doar infundare, durere, tiuit, nas blocat de 2 saptamani
Mai multe informații despre: Urechea presiune in urechi