iau de 2 saptamani Yasmin si imi curge un lichid maroniu zilnic

daca se poatei as dori sa'mi mai raspundeti la o intrebare:folosesc yasmin si de cand iau(2sapt) imi curge un lichid maroniu zilnic.este din cauza anticonceptionalelor sau altceva.sunt cam ingrijorata!!
ce sa fac??
va multumesc!!!
ce sa fac??
va multumesc!!!
6 comentarii

Cel mai probabil administrarea contaceptivelor este motivul pentru care aveti aceste sangerari.
Ca si alte contraceptive puteti prezenta sangerari neregulate sau pete intre perioadele de menstruatie dar trebuie continuata administrarea(bineinteles cu pauza de 7 zile).
De obicei aceste tulburari inceteaza dupa ce organismul se obisnuieste cu ele, ceea ce poate dura pana la 2-3 cicluri de tratament, dar e posibil sa dispara si pana la terminarea acestuia.
Ca si alte contraceptive puteti prezenta sangerari neregulate sau pete intre perioadele de menstruatie dar trebuie continuata administrarea(bineinteles cu pauza de 7 zile).
De obicei aceste tulburari inceteaza dupa ce organismul se obisnuieste cu ele, ceea ce poate dura pana la 2-3 cicluri de tratament, dar e posibil sa dispara si pana la terminarea acestuia.

multumesc mult de raspuns P Tudor.despre prima mea intrebare nu ai avea vre'o parere, cea cu ultima pastila???multumesc mult ink o data

dupa administrarea celor 21 de pastile, urmeaza acea pauza de 7 zile. daca are loc un contact sexual neprotejat in aceasta perioada( 7 zile)poti ramane insarcinata? in aceasta perioada trebuie sa folosesti metode suplimentare?

buna.as dori sa -mi raspundeti si mie la o intrebare.mentionez ca sunt virgina si iau anticonceptionale yasmin de 4 zile la recomandarea medicului dermatolog.in prima zi mi-a fost rau, apoi doar greata de dimineata.la ce ar trebui sa ma astept?

cori18...ar trebui sa te maia stepti la unele secretii colorate si...cam atat eu una am avut primele 2 zile dureri de cap si greata apoi scurgeri.una peste alta...depinde de organismul fiecareia :)

Bună ziua.. nu mai găsesc Karisa și as dori sa înlocuiesc cu iasmin..oare este ok

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5pilulele yasmin sunt la fel sau difera intre ele?
- 4scurgere maronie de aprox. 2 zile
- 5cand trebuia sa inceapa menstruatia, am avut niste scurgeri maronii.. ce se intampla?
- 6anticonceptionalele yasmin - informatii
- 4De cateva luni am o scurgere foarte abundenta destul de maronie
- 18yaz
- 7Chist ovarian de 4, 3 cm si analiza CA 125 foarte mare
- 3am pierdut o pastila de yasmine
- 5Sangerari neasteptate, ce fac?
- 5este normal dupa ce am renuntat la Yasmine sa am o secretie maronie?
- 7mai sunt virgina?
- 7va rog, sa-mi raspunda cineva... Sunt riscuri mari sa fi ramas insarcinata?
- 6Cerazette si scurgeri maronii-rosiatice
- 5Scurgeri maroni!
- 1Scurgeri maronii timp de 2 saptamani.
- 3Scurgeri maronii
- 0Avort? ajutor - scurgeri maronii
- 0Scurgerii maronii inainte de menstruație
- 0Sarcina sau dereglare
- 0Scurgere / sângerare maronie
Mai multe informații despre: scurgerile vaginale maronii yasmine
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: