iau de 2 saptamani Yasmin si imi curge un lichid maroniu zilnic
daca se poatei as dori sa'mi mai raspundeti la o intrebare:folosesc yasmin si de cand iau(2sapt) imi curge un lichid maroniu zilnic.este din cauza anticonceptionalelor sau altceva.sunt cam ingrijorata!!
ce sa fac??
va multumesc!!!
ce sa fac??
va multumesc!!!
6 comentarii
Cel mai probabil administrarea contaceptivelor este motivul pentru care aveti aceste sangerari.
Ca si alte contraceptive puteti prezenta sangerari neregulate sau pete intre perioadele de menstruatie dar trebuie continuata administrarea(bineinteles cu pauza de 7 zile).
De obicei aceste tulburari inceteaza dupa ce organismul se obisnuieste cu ele, ceea ce poate dura pana la 2-3 cicluri de tratament, dar e posibil sa dispara si pana la terminarea acestuia.
Ca si alte contraceptive puteti prezenta sangerari neregulate sau pete intre perioadele de menstruatie dar trebuie continuata administrarea(bineinteles cu pauza de 7 zile).
De obicei aceste tulburari inceteaza dupa ce organismul se obisnuieste cu ele, ceea ce poate dura pana la 2-3 cicluri de tratament, dar e posibil sa dispara si pana la terminarea acestuia.
multumesc mult de raspuns P Tudor.despre prima mea intrebare nu ai avea vre'o parere, cea cu ultima pastila???multumesc mult ink o data
dupa administrarea celor 21 de pastile, urmeaza acea pauza de 7 zile. daca are loc un contact sexual neprotejat in aceasta perioada( 7 zile)poti ramane insarcinata? in aceasta perioada trebuie sa folosesti metode suplimentare?
buna.as dori sa -mi raspundeti si mie la o intrebare.mentionez ca sunt virgina si iau anticonceptionale yasmin de 4 zile la recomandarea medicului dermatolog.in prima zi mi-a fost rau, apoi doar greata de dimineata.la ce ar trebui sa ma astept?
cori18...ar trebui sa te maia stepti la unele secretii colorate si...cam atat eu una am avut primele 2 zile dureri de cap si greata apoi scurgeri.una peste alta...depinde de organismul fiecareia :)
Bună ziua.. nu mai găsesc Karisa și as dori sa înlocuiesc cu iasmin..oare este ok
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1scurgeri maroni
- 4yasmine.. cand fac pauza?
- 6iau yasmin de 7 luni (regulat) si simt ca acum am dor ovarele, spatele, pieptul
- 4secretie maro-boala sau semn de sarcina?
- 22posibila sarcina sau dereglare?
- 5scurgeri maronii dupa un contact...
- 4Pilula omisa.. mai sunt protejata?
- 1Yasmine, un chist hemoragic si un endometriom
- 3scurgeri maronii inainte de menstruatie
- 4Sunt insarcinata?
- 0Scurgeri maronii
- 1scurgere maronie
- 1CM sau hemoragie??
- 2Scurgere maro la adolescenta
- 2Sangerari maronii dupa menstruatie
- 2Scurgeri maro
- 23 teste sarcina negativ=sarcina sau infecție?
- 0Scurgere maronie
Mai multe informații despre: scurgerile vaginale maronii yasmine
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: