scurgere roz maronie cu o sapt inainte de ciclu, ciclul nu mi-a mai venit...
salutare...sunt noua pe aici si nu stiu exact cum functioneaza dar am sa detaliez ceea ce mi s-a intamplat...
am avut ultimul CM pe data de 26 august (prima zi de cm), am un ciclu destul de regulat care dureaza de obicei 4 cel mult 5 zile, cel mai scurt 27 cel mai lung 30, deci dupa calculele mele ar fi trebuit sa-mi vina pe 23 septembrie, am avut un contact cu sotul meu pe data de 15 sept, iar pe data de 17 sept am inceput sa am o scurgere roz maronie care la inceput a fost destul de roz transparenta si cu vinisoare sangerii foarte fine textura era cv de genul albus de ou, cantitate foarte redusa care a durat aproape 3 zile dar care si-a schimbat treptat culoarea ajungand la un roz maroniu in a 3 zi (ultima dealtfel)dar textura fiind aceeasi de albus de ou...nu mirosea urat..eventual putin a sange...in rest nimic..deci a durat dupa 17 pana pe 19 dimineata...acum am o secretie albicioasa-transparenta si destul de cremoasa...as putea spune ca o lotiune...nu miroase iar cantitatea este zic eu normala...ciclul nu mi-a mai venit deloc...avand doar respectiva scurgere mai sus mentionata.as dori sa intreb daca exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata??.va multumesc anticipat
am avut ultimul CM pe data de 26 august (prima zi de cm), am un ciclu destul de regulat care dureaza de obicei 4 cel mult 5 zile, cel mai scurt 27 cel mai lung 30, deci dupa calculele mele ar fi trebuit sa-mi vina pe 23 septembrie, am avut un contact cu sotul meu pe data de 15 sept, iar pe data de 17 sept am inceput sa am o scurgere roz maronie care la inceput a fost destul de roz transparenta si cu vinisoare sangerii foarte fine textura era cv de genul albus de ou, cantitate foarte redusa care a durat aproape 3 zile dar care si-a schimbat treptat culoarea ajungand la un roz maroniu in a 3 zi (ultima dealtfel)dar textura fiind aceeasi de albus de ou...nu mirosea urat..eventual putin a sange...in rest nimic..deci a durat dupa 17 pana pe 19 dimineata...acum am o secretie albicioasa-transparenta si destul de cremoasa...as putea spune ca o lotiune...nu miroase iar cantitatea este zic eu normala...ciclul nu mi-a mai venit deloc...avand doar respectiva scurgere mai sus mentionata.as dori sa intreb daca exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata??.va multumesc anticipat
4 comentarii
as aprecia mult daca cineva din domeniu mi-ar putea da un raspuns, sfat etc...;) chiar ma tot gandesc la chestia asta si nu reusesc sa descifrez ce se intampla.am tot cautat pe net dar nu am gasit nimic concludent...ms
daca alte simptome nu au aparut care sa indice sarcina, as sugera sa iti faci un test de sarcina la cca 2 saptamani dupa contactul neprotejat ( 15 sept ai mentionat). analiza secretiilor aparute este completa dar din pacate nu suficienta pt un diagnostic. testul de sarcina la 2 saptamani este cel mai indicat- din urina (il cumperi de la farmacie) sau din sange, la o clinica/spital / Beta HCG se numeste- el este mult mai concludent.
va multumesc ptr raspuns...deci exista posibilitatea de a fi ramas insarcinata chiar daca contactul a avut loc cu 9 zile inainte de cm.am sa va ascult sfatul si am sa fac un test peste 2 sapt de la contact...
Buna ziua!! Am si eu o intrebare!! Dece cu 3 zile inainte de menstruatie mia cur ceva roz apoi sa stopat apoi la 3 zile mia venit menstruatia?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Scurgeri vaginale anormale
- 2o scurgere rosie maronie.
- 4secretie maro-boala sau semn de sarcina?
- 15secretie urat mirositoare
- 22posibila sarcina sau dereglare?
- 5Am o secretie maronie
- 6scurgeri maronii dupa antrenament
- 4la 2 zile de cand mi.a trecut menstruatia, mi-au aparut scurgeri micute maro
- 0Eliminari de culoare neagra
- 2Scurgere maronie
- 2scurgeri de culoare maroniu deschis
- 0Cum sa procedez????
- 0Scurgeri maro
- 0Scurgeri maronii in locul menstruatiei
- 0Scurgeri maronii