HPVDNA1 si HPVTSO
Buna, sunt barbat si recent am facut (in Germania) un test genotipare HPV iar rezultatul ( primit printat, prin posta ) este urmatorul ( exact asa scrie ):
HPVDNA1 - pozitiv
HPVT16 - negativ
HPVT18 - negativ
HPVTSO - pozitiv
Poate cineva sa imi spuna ( inainte sa sap mai departe la laborator ) ce este / inseamna HPVDNA1 si HPVTSO ? Sunt cumva tulpini ? Nu am gasit nicaieri pe google nimic in acest format. Stiu ca 16 si 18 sunt tulpinile problematice care genereaza in majoritatea cazurilor cancer de uter / col uterin la femei.
HPVDNA1 - pozitiv
HPVT16 - negativ
HPVT18 - negativ
HPVTSO - pozitiv
Poate cineva sa imi spuna ( inainte sa sap mai departe la laborator ) ce este / inseamna HPVDNA1 si HPVTSO ? Sunt cumva tulpini ? Nu am gasit nicaieri pe google nimic in acest format. Stiu ca 16 si 18 sunt tulpinile problematice care genereaza in majoritatea cazurilor cancer de uter / col uterin la femei.
1 comentarii
Intre timp am aflat ca HPVDNA1 si HPVTSO sund ceva coduri interne ale laboratorului. In cele din urma, a iesit ca eram infectat cu tulpina 52. In martie si aprilie 2021 am mai facut doua teste in Romania ( la Regina Maria si Bioclinica )... si au iesit amandoua negative. Bizar
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 149hpv, purtator sanatos?!
- 7hpv - electroexcizie
- 10Sunt purtatoare de virus HPV de un an...
- 3fata, spatele, gatul etc pot fi afectate de HPV?:(
- 2infectie cu Hpv Help!!!
- 0Vegetatii HPV - Va rog sa ma sfatuiti..
- 23carcinom scuamos invaziv - cat de grav este si ce varianta de operatie tratament ?
- 2Suspect de HPV? Intrebare?
- 4informatii cu privire la papiloma virus
- 1Criocauterizare HPV
- 19HPV high risk
- 3Ajutor! HPV la 21 de ani
- 1HPV16
- 1Relatie dupa HPV?
- 1HPV ORAL
- 9Analize genotipare hpv
- 4HPV 51
- 9HPV si condiloame dureroase
- 1Am o intrebare despre HPV