HPV ORAL
Buna ziua!
Acum 2 luni am fost la ginecolog pentru ca imi aparuse un condilom langa vulva pe care mi l-a ars cu acid tricloroacetic. Dr s-a uitat pe analizele mele din vara unde scria sa testez HPV. Nu am facut testul, insa dr a zis ca e posibil sa am hpv tulpina 6 dupa cum arata condilomul. De cateva zile am observat in interiorul buzei superioare niste punctulete mici albe si cred ca este HPV.(am facut sex oral cu acelasi partener) Nu sunt proeminente dar se vad foarte bine. Imi este tare frica sa nu creasca si sa se umfle buzele. Altceva nu cred ca este...de 4 zile iau vit A si E. Ar putea fi o reactie adversa? Va rog sa imi raspundeti..sunt tare panicata
Acum 2 luni am fost la ginecolog pentru ca imi aparuse un condilom langa vulva pe care mi l-a ars cu acid tricloroacetic. Dr s-a uitat pe analizele mele din vara unde scria sa testez HPV. Nu am facut testul, insa dr a zis ca e posibil sa am hpv tulpina 6 dupa cum arata condilomul. De cateva zile am observat in interiorul buzei superioare niste punctulete mici albe si cred ca este HPV.(am facut sex oral cu acelasi partener) Nu sunt proeminente dar se vad foarte bine. Imi este tare frica sa nu creasca si sa se umfle buzele. Altceva nu cred ca este...de 4 zile iau vit A si E. Ar putea fi o reactie adversa? Va rog sa imi raspundeti..sunt tare panicata
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6vaccin pt hpv
- 7hpv - electroexcizie
- 2HPV... la barbati se poate manifesta ca si cancer?
- 5Conizatie - necesara neaparat?
- 7Dupa ce intrerup tratamentul (HPV) apar niste pete albe
- 6Condiloame. Este grav? Scap de acest virus? Prietenul meu ar trebui sa faca vreun test?
- 0ajutor...mi-am infectat partenerul fara sa vreau cu HPV
- 9hpv 31 - informatii
- 12hpv 16 cancer in gat
- 4informatii cu privire la papiloma virus
- 0are vreo legatura hpv l-sil cu sifilis?urgent un rasp va rog
- 6Buna,
- 0Infectie HPV 52, cervicita rana pe col
- 2Conizatie urgent
- 0Rana col uterin
- 13Diagnosticata cu Hpv
- 3Hpv
- 1Intrebare hpv