Hpv
Buna ziua ! In urma cu 1 an am avut cateva contacte cu fostul meu prieten, toate contactele protejate, din pacate s a rupt prezerv iar el avea hpv 16.18, am aflat dupa. Nu avea simptome. Dupa 4-5 luni am facut Papa Nicolau si screening hpv cu cele 14 tulpini cu risc inalt si toate analizele au iesit bine.
Nimic detectabil la hpv ! Este posibil sa nu fi luat hpv daca s a rupt prezerv !?
In urma cu cateva zile mi a aparut pe varful clitorisului exact putin mai sus de unde se urineaza o inflamatie rosie si umflat ca o biluta nu e tare la atingere.am avt mincarime putin la inceput nu ma doare ma pot atinge, de vreo 4 zile se retrage dar tare greu …insa sunt ft speriata daca aceasa inflamatie este cancer de la hpv!?
Nimic detectabil la hpv ! Este posibil sa nu fi luat hpv daca s a rupt prezerv !?
In urma cu cateva zile mi a aparut pe varful clitorisului exact putin mai sus de unde se urineaza o inflamatie rosie si umflat ca o biluta nu e tare la atingere.am avt mincarime putin la inceput nu ma doare ma pot atinge, de vreo 4 zile se retrage dar tare greu …insa sunt ft speriata daca aceasa inflamatie este cancer de la hpv!?
1 comentarii
Buna.
Hpv se ia si cu prezervativ prin simpla frecare a zonelor genitale unde nu ajunge prezervativul.
Mergeti la ginecolog pentru consultul clinic sa vada despre ce inflamatie este vorba.
Nu pare hpv.
Hpv se ia si cu prezervativ prin simpla frecare a zonelor genitale unde nu ajunge prezervativul.
Mergeti la ginecolog pentru consultul clinic sa vada despre ce inflamatie este vorba.
Nu pare hpv.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Informatii vaccin antihpv
- 9condiloame HPV
- 3Cauterizare, sangerare, menstruatie, sarcina, fumat, HPV
- 5HPV informatii specializate
- 6intrebare catre un medic: HPV cum se manifesta? este periculos? trece de la sine?
- 4care teste diferentiaza tulpinile HPV?
- 9Analize Papanicolau, candida, HPV
- 3HPV
- 4Infectie HPV-genotip 44
- 0HPV metode de contaminare
- 2Hpv - cancer la gat
- 0ADN Human Papilloma Virus (HPV) - detectie+genotipare
- 2AHCC ajuta impotriva HPV?
- 1Relatie dupa HPV?
- 1Leziuni pe col si HPV
- 1Hpv pozitiv
- 0Hpv in test dupa transmitere
- 8HPV - evoluție
- 27Papiloame micuțe / Hpv
- 9Ma mai pot testa dacă m-am vaccinat deja împotriva HPV?
Mai multe informații despre: infectia cu hpv
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: