Hpv

Buna ziua ! In urma cu 1 an am avut cateva contacte cu fostul meu prieten, toate contactele protejate, din pacate s a rupt prezerv iar el avea hpv 16.18, am aflat dupa. Nu avea simptome. Dupa 4-5 luni am facut Papa Nicolau si screening hpv cu cele 14 tulpini cu risc inalt si toate analizele au iesit bine.
Nimic detectabil la hpv ! Este posibil sa nu fi luat hpv daca s a rupt prezerv !?
In urma cu cateva zile mi a aparut pe varful clitorisului exact putin mai sus de unde se urineaza o inflamatie rosie si umflat ca o biluta nu e tare la atingere.am avt mincarime putin la inceput nu ma doare ma pot atinge, de vreo 4 zile se retrage dar tare greu …insa sunt ft speriata daca aceasa inflamatie este cancer de la hpv!?
Nimic detectabil la hpv ! Este posibil sa nu fi luat hpv daca s a rupt prezerv !?
In urma cu cateva zile mi a aparut pe varful clitorisului exact putin mai sus de unde se urineaza o inflamatie rosie si umflat ca o biluta nu e tare la atingere.am avt mincarime putin la inceput nu ma doare ma pot atinge, de vreo 4 zile se retrage dar tare greu …insa sunt ft speriata daca aceasa inflamatie este cancer de la hpv!?
1 comentarii

Buna.
Hpv se ia si cu prezervativ prin simpla frecare a zonelor genitale unde nu ajunge prezervativul.
Mergeti la ginecolog pentru consultul clinic sa vada despre ce inflamatie este vorba.
Nu pare hpv.
Hpv se ia si cu prezervativ prin simpla frecare a zonelor genitale unde nu ajunge prezervativul.
Mergeti la ginecolog pentru consultul clinic sa vada despre ce inflamatie este vorba.
Nu pare hpv.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8vegetatii veneriene (HPV)
- 8Informatii vaccin antihpv
- 20infectie hpv
- 8Virusul HPV la barbati (toata lumea discuta despre HPV la femei, dar la barbati mai putin)
- 2HPV... la barbati se poate manifesta ca si cancer?
- 2candidoza vaginala si HPV
- 6Vaccinul HPV - care sunt pasii?
- 3Disperat de HPV - ajutor
- 8HPV se transmite?
- 2Suspect de HPV? Intrebare?
- 1interpretare colposcopie HPV 31
- 0interpretare rezultat chiuretaj biopsic de endocol
- 2Hpv - cancer la gat
- 2HPV in gat - inseamna ca am cancer ?
- 4Hpv
- 4Papilom pe trunchi la copil de 7 ani
- 3Rana col si am fost depistata cu HPV 16